Over mij, Milou

Angst voor oordelen en meningen van anderen heb ik lang gekend. Hierdoor stelde ik me vaak volgzaam op in wat anderen deden en leefde ik vooral vanuit mijn hoofd.

Toen ik ben gestart met yoga, kennis heb gemaakt met Familieopstellingen en diverse alternatieve geneeswijzen heb ervaren is er heel wat veranderd. Ik heb opnieuw leren luisteren naar mijn intuïtie en durf er weer op te vertrouwen dat deze mij de weg wijst naar daar waar ik mag zijn. In plaats van het volgen van anderen volg ik wat ik het liefste, diep van binnen, wil.

Dit heeft zich ook als natuurlijk pad laten zien binnen Lukkie.

Lukkie is opgericht door mijn moeder en mij, met als missie mensen weer in echte verbinding te brengen met elkaar. Na een periode dit samen te hebben gedaan, werd het tijd om meer op eigen benen te komen staan en is Lukkie sinds november 2018 mijn praktijk.

Bij Lukkie begeleid ik je naar jezelf vanuit de rust en kennis die ik in me heb en de waarden van veiligheid, gelijkheid en wederzijds respect.

Naast mijn praktijk houd ik me bezig met lezen en schrijven; samenzijn met anderen, ondernemen, eropuit gaan; creatief bezig zijn (schrijven, fotograferen, dansen) en hockey. Ook blijf ik mezelf op diverse manieren ontwikkelen en zet ik me in als vrijwilliger bij een meidengroep.

Milou van Toor

Ervaring:
Pedagogiek – Familieopstellingen – Shambala reiki – Vlindermassage – Intuïtieve massage vanuit het hart
Gastouder – Pedagogisch medewerker – Ambulant begeleider voor jongeren thuis en op een woongroep

Meer weten of contact?

Wil je meer weten hierover of wat het voor jou kan betekenen?