Over Milou

Veel leefde ik vanuit mijn hoofd. Ik had angst voor meningen, voelde oordelen van anderen en volgde daardoor lang niet altijd mezelf en wat ik het liefst, diep van binnen wilde. 

Steeds meer kies ik mijn eigen weg en durf ik deze met zekerheid en vanuit liefde te bewandelen. Dit mede door de kracht die opnieuw in me is ontstaan gedurende de opleiding ‘Familieopstellingen’. 

Sinds november 2018 is Lukkie mijn praktijk, eerder van mijn moeder en mij, ontstaan met als drijfveer mensen dichter bij zichzelf én elkaar te brengen door middel van bewustwording, inzichten en ontspanning.

Voordat ik met Lukkie ben gestart heb ik Pedagogiek aan de HAN in Nijmegen afgerond. Daarnaast heb ik een cursus ‘Vlindermassage’ en ‘Shambala reiki’ gevolgd. Nu werk ik in mijn praktijk en heb ik een baan als Ambulant begeleider.

Naast mijn werk houd ik me graag bezig met lezen, docu’s kijken, samenzijn met anderen, dromen, schrijven, buiten zijn, fotograferen, yoga, hockey en vrijwilligerswerk. Ook ben ik veel bezig mezelf te blijven ontwikkelen.

Mijn kracht ligt in de rust in mezelf, het hebben van een open mind, het zien van dynamieken en het leggen van verbanden. Deze krachten zet ik in binnen Lukkie, waar veiligheid en wederzijds respect belangrijke waarden zijn.

Milou van Toor

Meer weten of contact?

Wil je meer weten hierover of wat het voor jou kan betekenen?