Buiten ademhalen en de basisbehoeften van de mens betekent leven voor mij misschien wel iets heel anders dan voor jou. In ieder geval als je kijkt naar de invulling ervan.

Vaak leven we het leven zoals we het gewend zijn te doen.
Vanuit gebruiken van eerder, vanuit onze familie en/of omgeving.
Vaak is er veel meer en veel anders mogelijk dan we nu denken!

Afgelopen weekend werd ik ineens overladen met een alleen, saai gevoel..
even totaal niet wetend hoe en wat ik precies wilde..

Ik dacht aan anderen die vast van alles aan het doen waren dit weekend en
ik, die nog nauwelijks afspraken had staan.. (FOMO kwam ineens na een heeel lange tijd opzetten
en dat terwijl er op het moment nog weinig in vergelijking met eerder georganiseerd word)

Ik nam waar wat er in me omging, benoemde het en vroeg mezelf weer eens af:

Wat doe ik – wat wil ik doen – wat is leven voor mij?

Er kwamen woorden in me op en pakte social media erbij om te kijken naar wat ik in de afgelopen tijd allemaal heb geliked en opgeslagen (best een leuke oefening trouwens om eens te doen – hier kom ik op het einde op terug)

Wat voor mij bij leven hoort zijn o.a. mijn eigen dingen doen en mezelf ontwikkelen, freubelen in huis, schrijven, … én op avontuur, de natuur in, me verbinden met anderen om plezier, energie en liefde te delen.

Door me hier al een tijdje bewust van te zijn (en mezelf er af en toe aan te herinneren) kan ik veeel bewustere keuzes maken in waar ik mijn tijd en energie aan besteed, op ieder moment van de dag.

Van belang voor mij, omdat ik steeds weer ontdek hoe enorm we iedere dag worden beïnvloed en we vaak veel meer echt ons EIGEN leven mogen leven.

Leef jij jouw leven zoals jij JOUW leven wil leven? Waar mag jij nog meer ruimte voor maken?

Hier de opdracht die jou kan helpen inzicht te krijgen in hoe jouw authentieke droomleven eruit ziet en wat je mogelijk nog meer ruimte mag geven.

Pak jouw social media er maar eens bij,
kijk welke posts en foto’s je hebt opgeslagen en geliked & ontdek jouw rode draad.
Welke onderwerpen, thema’s en bezigheden komen terug?

Heb je het begin van de rode draad te pakken én ben je toe aan het zetten van de volgende stappen in het leven van jouw eigen leven?

Stuur me een appje/mailtje/berichtje/telefoontje om te kijken wat er te ont-dekken en ont-wikkelen valt én hoe ik jou daarin kan begeleiden.

#persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #coaching #mindset #angst #overtuigingen #gewoonten #patronen #innerconflict #innerlijkkind #groeipijn #dewetvanaantrekking #vlindermassage #energetischemassage #healing #familieopstellingen #systemischwerk #dromen #bewustzijn #awareness #bewustwording #loslaten #authenticiteit #verandering #energie #flow #intuitie #liefde #verbinden #peace #backtobasic