Wow, ik betrap mezelf erop dat ik met momenten veeel online aan t rondneuzen ben, zeker iedere dag er iets van op steek of iets nieuws inzie.

Blij mee, zeker, want ik houuu van dat wat bewust-zijn brengt! Naast dat is de “actie” even zo belangrijk en dit vraagt soms wat!

Het vraagt soms wat, doordat we van nature gesteld zijn op veiligheid; we angst voelen door onbewuste overtuigingen of gevoelens vanuit eerdere gebeurtenissen of ervaringen; we angst voelen voor reacties van anderen; ..

Het vraagt soms wat om naast dingen in je hoofd te bedenken, je mindset te shiften, juist de weg naar binnen te maken om te kijken wat daar nog zit .

Wat van wat je hebt geleerd deze week heb je direct toegepast? Welke eerste stap heb je gezet? Wat heeft jou gestimuleerd/gemotiveerd/geholpen het te doen?

Wat van wat je hebt geleerd mag je nu nog echt gaan toepassen? Wat gaat jouw eerste stap zijn? Wat heb je ervoor nodig om hier te komen?

Heb je geeen idee/zie je door de bomen het bos niet? Laat het me dan weten ik denk graag met je mee!

P.S. “Actie”, want die is als je het mij vraagt niet altijd actief, het kan ook verstilling zijn (wat voelt als passief en per definitie vaak veel meer is dan dat)