Vanuit mijn enthousiasme vlieg ik het liefste meteen naar het eindpunt en tegelijkertijd zie ik in dat de stappen ertussenin vaak ook zo van belang zijn en er in de reis naar het eindpunt toe veel te ontdekken is.

Wanneer we weten waar we naartoe willen, komen we onderweg vaak allerlei obstakels tegen: situaties die het ons moeilijk maken, uitstelgedrag, gedachten / belemmerende overtuigingen die ons tegenhouden, een gevoel van angst voor het onbekende of om te falen.

Waar we dit veelal vanuit ons hoofd willen aanpakken en veranderen door bijvoorbeeld met onze mindset aan de slag te gaan (wat zeker van grote invloed is en kan helpen), heb ik ervaren dat een angst, een overtuiging, ook zo diep in je onderbewustzijn kan zitten, dat je daar met enkel denken en woorden soms niet bij kan komen.

Hm, is het dan onmogelijk? Hoe kom je er dan bij?

Onmogelijk is het zeker niet, er is juist veel mogelijk (zoals ik gister ook postte). Er zijn verschillende manieren om in je onderbewustzijn te kijken naar wat er speelt, door terug te gaan naar jouw basis, jouw lijf en jouw oorsprong. Dit kan bijvoorbeeld met lichaamswerk, ademwerk, een energetische massage / healing, systemisch werk / familieopstellingen.

Heb jij al ooit op een andere manier gekeken naar obstakels, patronen en dat waar je tegen aanloopt en ontdekt wat dit voor je kan betekenen om je (nog) verder te ont-wikkelen?