Iedere dag staan we op en altijd hebben we wel iets te doen. Nu we allemaal gedwongen op de rem hebben gestaan, komt de automatische piloot even tot stilstand. Als je het mij vraagt een mooi moment om in te checken bij onszelf en vragen te stellen: 

Hoe gaat het écht met mij? 

Hoe voel ik me in mijn lijf? 

Hoe gaat het met mijn energie, voeding? 

Leid ik het leven wat mij genoeg voeding, energie geeft en waar IK van droom? 

Vaak leven we zo onbewust vanuit verwachtingen van anderen en voelen we angst om te leven zoals we diep van binnen willen. Verklaarbaar, want onbewust nemen we heel veel van anderen over. Zonde, ook dat, omdat moeitelozer leven kán. 

Waar ik mezelf eerder vaak heb aangepast en sterk luisterde naar anderen, voel ik nu dat authentiek bewust-zijn mijn drijfveer voor het leven is. 

Authentiek bewust-zijn met aandacht voor mijn hoofd, lijf en hart. 

Met aandacht voor mijn mindset, met daarin soms ontzettend storende overtuigingen. 

Met aandacht voor beweging en energie. 

Met aandacht voor overvloed, vreugde en liefde. 

Door meerdere keren per dag een moment bij mezelf in te checken, een keer diep te ademen en te voelen of dat wat ik doe wel is waar ik behoefte aan heb. 

Achter ons gedrag schuilt altijd een reden, een behoefte. Hoe zou het zijn als je je bewuster bent van met welke reden je doet wat je doet? 

Hoe zou het voor je zijn als je steeds meer vanuit jezelf, jouw behoeftes, keuzes kan maken? 

Hoe zou het zijn als jij leeft zoals jij leven mag? 

Sluit maar eens jouw ogen, haal 3x diep adem en neem waar wat er gebeurt .