In de podcast met Romy vertelde ik oa over Ecstatic dance: “stond al even op mn lijstje, doe ik nog ooit” 》 “hoezo wachten als ik ook op korte termijn gewoon kan GAAN?”

Zo zag ik afgelopen week een wauw foto voorbij komen van iemand in een bepaalde yogapose en wilde ik dat ook echt gaan proberen (hoofdstand kon ik al redelijk dus was benieuwd) . Ipv “dat ga ik wel weer ooit oefenen” zei ik afgelopen week tegen Romy, “oke, ik zag deze vanmorgen, let’s try!!”

Vaak stellen we vanalles uit, terwijl de eerste stappen NU gezet kunnen worden.

~ Weer contact opnemen met ..
~ Een sauna dag plannen of een afspraak maken voor een ontspannende behandeling
~ Starten in een boek
~ Een begin maken met je onderneming
~ ..

Wat kies jij?

Wachten tot uhh no idea when OR het nu doen?:)

Welke eerste stap kun jij vandaag zetten naar de intenties en doelen die je hebt gesteld / naar dat wat je misschien al heeel lang wilde (doen)?