De afgelopen dagen was ik me enorm bewust van de (triggerende) spiegels om me heen.

Ik bewoog van blij naar verdrietig,
van een enorm verbonden gevoel naar me alleen voelen,
van liefde naar angst,
van vertrouwen naar wantrouwen,
van streng zijn naar kiezen voor liefde,
van hard naar zacht,
van weerstand naar overgave,
van eigenwijs zijn naar luisteren.

Reacties op spiegels in de buitenwereld die me uitdagen naar binnen, in mezelf te gaan.

Zo kom ik de hele week al meerdere keren dingen tegen over een detox van social media. Ik neem het als een sign en neem even een pauze:)

Voor even ben ik dus wat minder actief / aanwezig op social media om weer even fully in en bij mezelf te zijn, overtuigingen in mezelf aan te kijken & even volledig in het hier en nu te genieten o.a. van de tijd met mn vriend in NL

Deze week ben ik sowieso telefonisch bereikbaar, per WhatsApp en per mail. Volgende week ben ik een weekje vakantie houden & naar een tweedaagse, daarna deel ik opgeladen en wel weer graag met jullie.