Selecteer een pagina

.. met vorige week de verhuizing ~ nieuwe fijne warme connecties ~ mooie helende werkdagen ~ en steeds ontdek ik weer wat nieuws moois.

Net deed ik samen met m’n mamma @vantoorstultiens een heel mooie oefening om te ervaren of ik me ook kon overgeven aan gedragen worden en ondersteuning aannemen. Best een ding met momenten, want wat verwachten we stiekem veel van onszelf en van het alleen “moeten” doen..

& als je je dan overgeeft en durft te ontvangen.. ❤ tranen rollend over m’n wangen ~ tranen van dankbaarheid, van dankbaarheid voor het leven en alle mensen met wie we alles in het leven samen mogen beleven, met geven en nemen!

Ik voel me weer klaar voor een nieuwe bewegende week met verschillende werkafspraken, voor het eerst naar de les “contact improvisation” en aan het einde van de week finally weer samenzijn met lieve @ishan.khobare

Hoe gaat bij jou het contact maken met de dankbaarheid en liefde in je? Kun jij je overgeven aan ontvangen? ♡

Voor als je wil beleven: leg je linkerhand op je borst en je rechter op je buik, neem een moment in gedachten waarop je je helemaal fijn thuis voelde, neem een keer diep adem en voel in je lijf wat er gebeurt ❤

Fijne start van de week met hopefully voor jou ook fijne momenten voor JOU!