Vlindermassage

Rustgevend, verlichtend & helend

Vlindermassage

Als je langdurig last hebt van stress en spanning (door negatieve gedachten, gevoelens of ervaringen) vormen zich blokkades en spanningen in je lichaam; je raakt uit balans. Blokkades in je lijf kunnen allerlei klachten veroorzaken, zoals vermoeidheid, rugpijn, hoofdpijn, slaapproblemen, schouder- en nekpijn. Ook heeft dit invloed op hoe je je voelt en functioneert in het dagelijks leven.

Tijdens de massage neem ik je een stukje verder mee de verdieping in om je op een diep niveau te verbinden met jouw kern. De verdieping is gebaseerd op wat ik intuïtief aanvoel en de kennis die ik heb opgedaan over familieopstellingen.

Effecten van de massage zijn:

  • Diepe ontspanning;
  • Stressvermindering;
  • Verlichting van (spier)spanning en pijn;
  • (Oude) spanningen en blokkades komen los;
  • Meer balans in lichaam en geest.

Blokkades worden opgeheven en er ontstaat ruimte voor nieuwe energie!

Graag maak ik duidelijk dat ik geen massages geef die erotisch of seksueel getint zijn.

 

Wat is een Vlindermassage?

Een Vlindermassage is een eenvoudige zachte en subtiele massage over de ruggengraat die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel.

De ruggenwervel is een van de belangrijkste centra van ons lichaam, hier komen alle zenuwbanen vanuit het gehele lichaam samen. Onze zenuwen regelen en besturen ons lichaam.

Tijdens de Vlindermassage wordt de werking van zenuwen gestimuleerd en hersteld, door een herhaling van een eenvoudige lichte beweging over zenuwbanen op de rug, in de vorm van een vlinder. Het lichaam wordt zo uitgenodigd om oude spanningen, stress en blokkades los te laten wat invloed heeft op alle organen van het lichaam. Er ontstaat hierbij diepe ontspanning en een terugkeer van balans in je lichaam.

Belangrijk om te weten!

Deze massages zijn niet geschikt als er sprake is van een van de volgende aandoeningen: Ontstekingen – Kanker – Besmettelijke huidaandoeningen – Steenpuisten – Koorts – Slechte algehele gezondheid – Extreme vermoeidheid en uitputting – Pijnen (uitgezonderd spierpijn) – Infectieziekten zoals griep – Acute verwondingen. Ook masseer ik niet bij gebruik van: Drugs – Alcohol – Antibiotica – Bloedverdunners

Ervaringen van anderen

“Het was mijn eerste keer bij Lukkie. Er hing een ontspannen sfeer. Voor ik binnenkwam was ik vooral nieuwsgierig naar de plek en naar de massage. 

De vlindermassage was erg ontspannen. Ik heb het niet eerder ervaren en was heel nieuwsgierig naar hoe is en voelt.

Door de stilte en fijne muziek kom je tot ontspanning. De contact met huid in minimaal en continu. De bewegingen van de op vingers op je lichaam zorgen ervoor dat je in een diepere laag van ontspanning komt. 

Na de massage ben je opgelucht en ontspannen. Je voelt de rust over je hele lichaam en je voelt je energiek. 

Het is de moeite waard en voor herhaling vatbaar!”

A.

“Wat een heerlijk, liefdevolle ervaring was de vlindermassage bij Lukkie. Ik vond het super fijn hoe milou alles helemaal verzorgde en de tijd nam voor de massage en afronden.

Ik heb het gevoel heel veel te hebben losgelaten tijdens de massage, omdat mijn lichaam vanzelf fysiek ging bewegen en heb diepere inzichten gekregen in mijn gedachten/overtuigingen die nog in mijn onderbewuste aanwezig waren.

Ik had van te voren niet echt een voorstelling erbij, maar ik vind het naast een massage echt een healing, waarin milou je zachtjes aanraakt en je op intuïtie door een proces heen leidt. In een aantal woorden zou ik mijn bezoek omschrijven als zacht, liefdevol en veilig.”

Deirdre

“Voordat ik bij Lukkie naar binnen stapte, voelde ik me vermoeid en ik was wat rillerig. Ik vond het ook een beetje spannend, omdat het een nieuwe ervaring voor me was. Toen ik de praktijk binnen kwam, rook het al gelijk lekker en voelde ik me welkom.

Milou is iemand die je snel op je gemak laat voelen en ze heeft een fijne energie. Ze geeft goed aan hoe ze te werk gaat en als je vragen of opmerkingen hebt voor/tijdens/na de behandeling is hier ook alle tijd en ruimte voor. De producten die tijdens de massage gebruikt werden hadden een erg ontspannende werking. Ik voelde dat er energie begon te stromen tijdens de behandeling en ik voelde me na afloop rustig en leeg, in de positieve zin van het woord!

Ik raad het iedereen aan om jezelf een behandeling bij Lukkie cadeau te doen. Het kan misschien wat spannend zijn om open te staan voor een nieuwe ervaring. Dat vond ik namelijk ook, maar het is het meer dan waard! Ik ben blij dat ik de afspraak heb gemaakt en ik vind het voor herhaling vatbaar.”

Lotte

“Vooraf voelde ik me rustig en relaxed, zin in ontspanning

De journey heb ik ervaren als zeker rustig en ook relaxed, maar tegelijkertijd ook zeker een intense ervaring, omdat er duidelijk op een diepere laag wordt ingespeeld en ik voelde dat er veel los kwam.

Ik voelde me naderhand ontspannen en tegelijkertijd voelde ik dat er echt veel in werking was gezet en dat voelde ook wat overweldigend.

Het was een bijzondere ervaring en zeker een die me meer verder heeft gebracht om mij vrij te maken van de onnodige belemmeringen. Er is een shift ontstaan in een stuk in mij wat ook een shift nodig had en daarom heeft het uiteindelijk echt iets goeds opgeleverd en weer meer de weg vrijgemaakt om mezelf vrij te voelen. Vrij van angst en belemmeringen-blokkades. Er is echt iets opgeruimd op een dieper level.”

Annelijn

“Become the change”

 

milou van toor