Vlindermassage

Rustgevend, verlichtend & helend

Vlindermassage

Als je langdurig last hebt van stress en spanning (door negatieve gedachten, gevoelens of ervaringen) vormen zich blokkades en spanningen in je lichaam; je raakt uit balans. Blokkades in je lijf kunnen allerlei klachten veroorzaken, zoals vermoeidheid, rugpijn, hoofdpijn, slaapproblemen, schouder- en nekpijn. Ook heeft dit invloed op je psyche en welzijn.

Bij Lukkie wordt een combinatie van twee energetische massages gegeven:
Vlindermassage en Massage vanuit het hart. Hierbij neem ik je een stukje verder mee de verdieping in, ter stimulering van het verwerken van oude spanningen e.d. Dit stukje verdieping is gebaseerd op wat ik intuïtief aanvoel en de kennis die ik heb opgedaan over familieopstellingen.

Effecten zijn:

  • Diepe ontspanning;
  • Stressvermindering;
  • Verlichting van (spier)spanning en pijn;
  • (Oude) spanningen en blokkades komen los;
  • Meer balans in lichaam en geest.

Tijdens de energetische massage van 75 min neem ik je mee in een visualisatie, gebaseerd op familieopstellingen, om je op een diep niveau te verbinden met jouw kern. Blokkades worden opgeheven en er ontstaat ruimte voor nieuwe energie (ook mogelijk zonder familieopstellingen) // € 77,-

Graag maak ik duidelijk dat ik geen massages geef die erotisch of seksueel getint zijn.

 

Wat is een Vlindermassage?

Een Vlindermassage is een eenvoudige zachte en subtiele massage over de ruggengraat die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel.

De ruggenwervel is een van de belangrijkste centra van ons lichaam, hier komen alle zenuwbanen vanuit het gehele lichaam samen. Onze zenuwen regelen en besturen ons lichaam.

Tijdens de Vlindermassage wordt de werking van zenuwen gestimuleerd en hersteld, door een herhaling van een eenvoudige lichte beweging over zenuwbanen op de rug, in de vorm van een vlinder. Het lichaam wordt zo uitgenodigd om oude spanningen, stress en blokkades los te laten wat invloed heeft op alle organen van het lichaam. Er ontstaat hierbij diepe ontspanning en een terugkeer van balans in je lichaam.

Luister je liever? Klik dan op de video voor uitleg:)

Wat is een Intuïtieve massage vanuit het hart?

Deze massage is een vorm van holistische, integratieve massage. Hierbij aandacht is voor de hele mens en er diverse massagetechnieken worden gecombineerd. 

Bij deze massage masseer ik vanuit hartsverbinding, intuïtie, in contact met degene die gemasseerd wordt. Zo luister ik naar wat jij op dat moment nodig hebt.

Belangrijk om te weten!

Deze massages zijn niet geschikt als er sprake is van een van de volgende aandoeningen: Ontstekingen – Kanker – Besmettelijke huidaandoeningen – Steenpuisten – Koorts – Slechte algehele gezondheid – Extreme vermoeidheid en uitputting – Pijnen (uitgezonderd spierpijn) – Infectieziekten zoals griep – Acute verwondingen. Ook masseer ik niet bij gebruik van: Drugs – Alcohol – Antibiotica – Bloedverdunners

Ervaringen van anderen

“Het was een bijzondere ervaring en zeker een die we meer verder heeft gebracht om mij vrij te maken van de onnodige belemmeringen. Er is een shift ontstaan in een stuk in mij wat ook een shift nodig had en daarom heeft het uiteindelijk echt iets goeds opgeleverd en weer meer de weg vrijgemaakt om mezelf vrij te voelen. Vrij van angst en belemmeringen-blokkades. Er is echt iets opgeruimd op een dieper level.”

Annelijn

“Ik heb diepere inzichten gekregen in mijn gedachten/overtuigingen die nog in mijn onderbewuste aanwezig waren. Ik had van te voren niet echt een voorstelling erbij, maar ik vind het naast een massage echt een healing, waarin Milou je zachtjes aanraakt en je op intuïtie door een proces heen leidt. In een aantal woorden zou ik mijn bezoek omschrijven als zacht, liefdevol en veilig.”

Deirdre

De sessie/familieopstelling was echt mega waardevol. Wat er tijdens de sessie naar voren is gekomen naar aanleiding van mijn hulpvraag had ik nooit zelf kunnen achterhalen. Het was zo bijzonder, emotioneel en zo mooi. We hebben eerst een visualisatie gedaan en vervolgens hebben we gewerkt met de poppetjes. De poppetjes vond ik persoonlijk heel prettig, want dat maakt het wat meer tastbaar en zichtbaar.”

Sophie

Voor de sessie voelde ik me goed. Ik keek erg uit naar de sessie met Milou, juist om patronen die me zo dwars kunnen zitten, eens op een andere manier aan het licht te laten brengen.

Tijdens de sessie had Milou een enorm fijne rust en energie. Gevoelsmatig kon ik hier helemaal in mee bewegen, wat voor mijn gevoel van grote waarde is! De sessie heeft me tot mooie inzichten geleid, waar ik zeker weer wat mee kan.

Gelijk na de sessie viel er een enorme deken van vermoeidheid over me heen. Ik kon niet anders dan liggen en slapen. Ook al was ik ineens helemaal gesloopt, het voelde fijn; alsof er duidelijk op energetisch vlak van alles in beweging is gezet.

Mijn ervaring bij Praktijk Lukkie in een paar woorden: ik voelde een hele fijne warmte en ik voelde me gehoord en gezien door Milou. Naar mijn idee heb ik niets gemist tijdens / rondom de sessie. Mooi om te mogen ervaren dat een opstelling ook zo goed werkt online. Ik kon alles heel goed volgen, alsof ik bij Milou aan tafel zat.”

Aleid

“Become the change”

 

milou van toor