Vlindermassage // Transformational Journey

Reis naar je ware ik

Fijne ervaring, krachtig, bewust van eigen verantwoordelijkheid

Voordat ik binnenkwam bij Lukkie voelde ik me erg gestresst. Ik was constant aan het overdenken, en kon mijn hoofd amper stil krijgen.

Tijdens de sessie voelde ik de stress langzaam van me afglijden. Wat hielp is dat Milou een hele fijne energie heeft. Ze heeft haar praktijkruimte superfijn ingericht, en zorgt voor een hele ontspannen sfeer.

De opstelling met mijn ouders was heel erg krachtig. Ik dacht dat ik alles met mijn ouders al had afgesloten, maar alsnog merkte ik dat er aan aantal onafgesloten zaken waren. Die mijn gedrag en gedachtes nog steeds beïnvloedden. Dankzij deze sessie ben ik me veel bewuster van mijn eigen verantwoordelijkheid, en die van mijn ouders. Waardoor ik me minder schuldig voel naar hen toe. En een fijne relatie met ze kan onderhouden.

Na de sessie voelde ik me ontspannen en een beetje rozig. Het was zo lekker om even een momentje voor mezelf te hebben. Ik wilde het liefst in die bubbel blijven zitten.

Ik heb echt een hele fijne ervaring gehad bij Lukkie en ben blij dat ik mezelf dit momentje gegund heb.

// Transformational Journey

Ashley

Ontspannend, opgelucht, rust, energie

Het was mijn eerste keer bij Lukkie. Er hing een ontspannen sfeer. Voor ik binnenkwam was ik vooral nieuwsgierig naar de plek en naar de massage.  

De vlindermassage was erg ontspannen. Ik heb het niet eerder ervaren en was heel nieuwsgierig naar hoe is en voelt.

Door de stilte en fijne muziek kom je tot ontspanning. De contact met huid in minimaal en continu. De bewegingen van de op vingers op je lichaam zorgen ervoor dat je in een diepere laag van ontspanning komt.  

Na de massage ben je opgelucht en ontspannen. Je voelt de rust over je hele lichaam en je voelt je energiek.  

Het is de moeite waard en voor herhaling vatbaar!

// Transformational Journey

A.

Relaxed, ontspannend, liefdevol

Ik kwam bij Lukkie doordat Ingrid (jouw moeder) mij heeft verteld over de moeder-dochtermassage. Ik voelde me ontspannen.

De massage heb ik ervaren als heel rustgevend. Liefdevol. Ik vond het een hele ontspannen ervaring, mooi in combinatie met de begeleiding op gebied van systemisch werk.

Naderhand voelde ik me heel relaxed, ontspannen.

Mijn ervaring van mijn bezoek aan Lukkie: Dat ik het een fijne ervaring vond. Ik ken jou en Ingrid natuurlijk al, dus in die zin wist ik wel dat het als een warm bad zou voelen maar het was erg fijn.

// Transformational Journey / Duo Vlindermassage

Jolien

Rustig, relaxed, intens

Vooraf voelde ik me rustig en relaxed, zin in ontspanning

De journey heb ik ervaren als zeker rustig en ook relaxed, maar tegelijkertijd ook zeker een intense ervaring, omdat er duidelijk op een diepere laag wordt ingespeeld en ik voelde dat er veel los kwam.

Ik voelde me naderhand ontspannen en tegelijkertijd voelde ik dat er echt veel in werking was gezet en dat voelde ook wat overweldigend.

Het was een bijzondere ervaring en zeker een die me meer verder heeft gebracht om mij vrij te maken van de onnodige belemmeringen. Er is een shift ontstaan in een stuk in mij wat ook een shift nodig had en daarom heeft het uiteindelijk echt iets goeds opgeleverd en weer meer de weg vrijgemaakt om mezelf vrij te voelen. Vrij van angst en belemmeringen-blokkades. Er is echt iets opgeruimd op een dieper level.

// Transformational Journey

Annelijn

Verlichtend

Ik ben met Lukkie in aanraking gekomen, omdat een vriendin van mij hierover had verteld. Ik voelde me toen ik aankwam beladen, deze spanningen zaten al langere tijd vast in mijn lijf.  

Het was fijn dat ik tijdens de massage alles even los kon laten. Het was vooral verdriet dat loskwam en ik kon het even helemaal laten gaan. Ik voelde me op mijn gemak en niet bezwaard dat ik moest huilen. 

Na de massage voelde ik me vooral moe van alle emotie dat was losgekomen, de dag erna heb ik ook echt moeten uitrusten. Maar daarnaast voelde ik me opgelucht, wat vast heeft gezeten heb ik kunnen loslaten. Dit gaf een heel verlichtend gevoel.

// Vlindermassage

Jessica

Een cadeautje aan jezelf

Voordat ik bij Lukkie binnenkwam was ik een beetje gespannen. Ik had zin in de massage, maar vond het ook best een beetje spannend. Mijn emoties zaten hoog vanwege stress en onrust in mezelf.

Ik vond de massage heel ontspannen. Door de herhalende bewegingen voelde het alsof je in een soort trans kwam, waardoor ik de omgeving helemaal vergat. De kamer rook heerlijk en er was fijne muziek, dat maakte dat ik snel op mijn gemak was. Door de woorden die Milou uitsprak kwamen mijn emoties los, maar ik vond het niet erg omdat ik het gevoel had dat daar ook echt ruimte voor was.  

Na de massage voelde ik mij opgelucht en veel meer bewust van mijn lichaam. Het voelde eigenlijk of ik uren had geslapen en mijn hoofd tot rust was gekomen.

Het is echt een cadeautje aan jezelf 🙂

Denise

Energie stroomt, rustig en leeg (in positieve zin)

Voordat ik bij Lukkie naar binnen stapte, voelde ik me vermoeid en ik was wat rillerig. Ik vond het ook een beetje spannend, omdat het een nieuwe ervaring voor me was. Toen ik de praktijk binnen kwam, rook het al gelijk lekker en voelde ik me welkom. Milou is iemand die je snel op je gemak laat voelen en ze heeft een fijne energie. Ze geeft goed aan hoe ze te werk gaat en als je vragen of opmerkingen hebt voor/tijdens/na de behandeling is hier ook alle tijd en ruimte voor. De producten die tijdens de massage gebruikt werden hadden een erg ontspannende werking. Ik voelde dat er energie begon te stromen tijdens de behandeling en ik voelde me na afloop rustig en leeg, in de positieve zin van het woord! Ik raad het iedereen aan om jezelf een behandeling bij Lukkie cadeau te doen. Het kan misschien wat spannend zijn om open te staan voor een nieuwe ervaring. Dat vond ik namelijk ook, maar het is het meer dan waard! Ik ben blij dat ik de afspraak heb gemaakt en ik vind het voor herhaling vatbaar.

// Vlindermassage

Lotte Stultiens

Ontspannen, ontladend, ontzettend fijn en waardevol

Ik voelde mij vermoeid en lichtelijk gespannen toen ik binnenkwam. Ik denk doordat ik veel werk. Ik neem genoeg rust en ik mediteer en wandel veel. Echter heb ik daardoor nog niet altijd het gevoel dat ik mijn emoties compleet de ruimte kan geven.

En juist wat ik zo fijn vond is dat door de vlindermassage wat emoties naar boven kwamen die ik wellicht al een tijdje aan het onderdrukken was. Het was heel erg ontspannen en helend en ik merkte dat ik weinig tijd nodig had om echt helemaal in verbinding met mezelf te komen. Tevens heeft Milou mij tijdens de massage door een Familieopstelling visualisatie begeleid. Dit was een hele mooie visualisatie waarbij je echt weer even contact met met je innerlijke kind en het familiesysteem.

Ik weet dat het ruimte geven aan je emoties lastig is, maar als je er eenmaal de ruimte aanbied het je kan ontladen. Ik voelde mij na de vlindermassage van Milou helemaal ontladen en ontspannen. Het voelde alsof ik een heerlijke nacht door had kunnen slapen. Door de visualisatie kon ik meer ruimte maken voor acceptatie en loslaten van ballast dat niet van mij is.

Mijn ervaring in een paar woorden: Ontspannen, ontladend, ontzettend fijn en waardevol.

// Transformational Journey

Anaïta Nasser

Fijn, zacht en ontspannend

Ik vond de vlindermassage hartstikke fijn, zacht en ontspannend, op een mooie plek, die veel rust uitstraalt.
Fijn dat je op intuitieve wijze systemische blokkades meeneemt en in gedachten zinnen laat uitspreken. En hoezeer ik ook met systemisch werk bezig ben, je zinnen hebben me weer aan het denken gezet.
Een groot kado aan mezelf en een aanrader voor iedereen!
// Transformational Journey
Merel

Ontspannend, loslaten, aandacht voor mijn lichaam

Toen ik kwam zat ik wat minder goed in mijn vel door een tegenslag.

De combinatie van systemisch werk en een massage vind ik heel mooi en creatief. Het past heel goed bij elkaar. Het was ook fijn om een moment tijd voor mezelf en mijn ontspanning te nemen. Om me even over te geven aan de massage en jouw rustige woorden. 

Ik voelde me naderhand rustiger en meer geaard. 

Mijn ervaring in een aantal woorden: Ontspannend, loslaten, aandacht voor mijn lichaam.

// Transformational Journey

Ontspannen, zacht, subtiel

Ik voelde me nieuwsgierig en moe toen ik binnenstapte.

De massage heb ik ervaren als heel zacht en ontspannen.

Naderhand voelde ik ontspanning en inzicht – je herinnerde me aan mijn verlangen, wat ik omgezet heb in het me gaan verbinden in vrouwencirkels.

Lukkie in een aantal woorden: Ontspannen, zacht en subtiel, ik voelde me heel welkom. Fijne ruimte ook.

// Transformational Journey

Emma Sini te Hietbrink

Ontspannend, inzichtelijk, bevrijdend

Het binnenkomen bij Lukkie was heel fijn, fijne sfeer, leuk met de kaarsjes. In het begin was het wat koud, maar dat veranderde al snel toen we de massage in gingen.

De gastvrijheid was ook heel fijn, lief dat je op het einde met wat thee & lekkers kwam.

De ervaring van de massage was heel fijn en interessant, bijzonder om te zien hoe je dingen zo goed kunt aanvoelen! Het heeft me erg geholpen meer inzicht te krijgen in mijn hedendaagse uitdagingen.

Ik voelde me naderhand licht en heel ontspannen en een beetje in een droomwereld, heel fijn wel!

Lukkie in een aantal woorden: Ontspannend, inzichtelijk, bevrijdend.

// Transformational Journey

Kalm, opgelucht, vrij

Ik was gelukkig lekker ontspannen toen ik Lukkie binnen kwam. Ik was erg benieuwd naar wat ik zou gaan voelen en wat er allemaal los zou komen tijdens en na de massage, omdat er mentaal wel een hoop speelde. Ik was vooral erg benieuwd naar de familieopstelling tijdens de massage.

De ruimte is al heel rustgevend als je binnen komt. Ook straal je zelf een hele rustige energie uit waardoor ik me heel snel op mijn gemak voelde. Voordat de massage begon wist ik niet zo goed wat ik er van moest verwachten, maar op het moment dat de massage begon en je er bij begon te praten in de familieopstelling, waande ik me helemaal in een andere wereld waarbij er een hoop los kwam op dat gebied. Ik voelde soms van alles door m’n lichaam stromen, alsof een bepaalde diepe pijn en spanning er uit stroomde. Het was een hele mooie, bijzondere ervaring.

Naderhand was ik heel kalm en voelde ik me opgelucht en vrij. Het voelde alsof er een bepaalde spanning van me af was gevallen, omdat ik door het verhaal van de familieopstelling echt anders naar bepaalde dingen keek na de massage.

Mijn ervaring in een aantal woorden: Fijn, rustgevend, eye-opener en bevrijdend.  

Ik heb niks gemist. Het was van top tot teen goed geregeld. Van het moment van binnenkomst tot na de massage. Je neemt alle tijd! Ik ben echt super tevreden en vond het een hele mooie, bijzondere ervaring!

// Transformational Journey

Simone Aarts

Bijzonder, liefdevol, vertrouwen, loslaten

Ik voelde me voordat ik kwam prima, wel een vol hoofd. Maar was vooral erg benieuwd.

Ik vond de vlindermassage bijzonder, zacht en toch krachtig. Dit was mijn eerste kennismaking met een vlindermassage, en vond het fijn. De opstelling/visualisatie aan het einde was emotioneel en mooi tegelijk.

Mijn omschrijving van Lukkie in een aantal woorden: Bijzonder, liefdevol, vertrouwen en loslaten.

Ik heb niks gemist. Ik vond het heel prettig. Een kaartje trekken aan het einde vond ik ook erg leuk. Een mooie afsluiting van de massage.

// Transformational Journey

Josine Peters

Helend

Milou heeft een hele fijne toegankelijke energie. Los van diepe ontspanning zorgde ze ook voor een mooie visualisatie met heldere en duidelijke stem. De manier waarop ze je op gemak laat voelen is helend en geeft rust en helderheid zowel fysiek, energetisch als mentaal.

// Transformational Journey

Tessa

Een deken van rust

Toen ik binnenkwam ervaarde ik meteen een deken van rust. Ik was de reis en de drukte van de stad meteen vergeten. Sterker nog, het voelde als thuiskomen!

Ik heb de vlindermassage als heel bijzonder en ontspannend ervaren. Ik vond het van tevoren best wel spannend, omdat ik mezelf eigenlijk nooit een massage gun. Het spannende gevoel veranderde bij binnenkomst meteen in vertrouwen. Milou brengt zelf een rust met zich mee. Ze is professioneel, weet wat ze doet, oordeelt niet en luistert precies naar wat je nodig hebt. Ik vond het een ervaring om nooit meer te vergeten, en ik weet zeker dat ik dit nog een keer wil ervaren. 

Na afloop van de vlindermassage voelde ik me moe maar ontspannen en voldaan. Ik kon goed voelen dat Milou op een dieper niveau masseert. De nacht die op de massage volgde bestond uit een hele hoop vreemde dromen. Ik was duidelijk dingen aan het verwerken.

Ik voel me sinds de massage een stuk lichter, letterlijk en figuurlijk! Ook heeft Milou me tijdens de massage adviezen gegeven. Hiermee ben ik aan de slag gegaan, en ik heb het gevoel dat ik dichter bij mezelf sta. 

Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik een vlindermassage bij Milou heb mogen volgen. De massage is ontspannend, maar heelt ook onderliggende “problematiek”.

Milou voelt vertrouwt, is professioneel en ze is er echt even helemaal voor je. Dankzij de massage voel ik me lichter, ervaar ik meer zelfliefde en ben ik dichter bij mezelf gekomen.

// Transformational Journey

Rochelle Piet

Ontspannen en kalm

Ik kwam gespannen binnen. Het was voor mij de eerste keer dat ik door een professional gemasseerd zou worden en ik wist niet goed wat ervan te verwachten. In mijn persoonlijke leven speelden meerdere zaken (baan waar ik niet op mijn plek zat, fertiliteitstraject en stress vanwege mijn opleiding) waardoor ik gespannen was en veel last had van stress.

Mijn ervaring met de massage is zeer positief geweest. Ik voelde me bij Milou snel op mijn gemak en kon mij gemakkelijk ontspannen, ondanks het feit dat dit mijn eerste professionele massage was.

Na de masssage voelde ik mij ontspannen en kalm. Ook voelde ik wat emotie opkomen direct na de massage. Op de lange termijn hebben vooral de woorden die Milou voor mij heeft opgeschreven effect op mij gehad, deze herhaal ik als een mantra voor mijzelf. Ik durf meer ruimte te bieden aan mijn eigen emoties en ervaringen!

Vertrouwen, kalm, positiviteit zijn de woorden die als eerste in mij opkomen als ik terugdenk aan de massage in praktijk Lukkie.

// Vlindermassage

Alicia

Liefdevol, diepe inzichten, healing

Wat een heerlijk, liefdevolle ervaring was de vlindermassage bij Lukkie. Ik vond het super fijn hoe milou alles helemaal verzorgde en de tijd nam voor de massage en afronden.

Ik heb het gevoel heel veel te hebben losgelaten tijdens de massage, omdat mijn lichaam vanzelf fysiek ging bewegen en heb diepere inzichten gekregen in mijn gedachten/overtuigingen die nog in mijn onderbewuste aanwezig waren.

Ik had van te voren niet echt een voorstelling erbij, maar ik vind het naast een massage echt een healing, waarin milou je zachtjes aanraakt en je op intuïtie door een proces heen leidt. In een aantal woorden zou ik mijn bezoek omschrijven als zacht, liefdevol en veilig.

// Transformational Journey

Deirdre Egberink, 27 jaar

Fijn en inzichtgevend

Vooraf voelde ik me moe (gebroken nacht, lange autorit erop zitten, maar zeker wel nieuwsgierig en enthousiast naar/over de vlindermassage!)

Mijn ervaring van de massage is super goed. Ik ging er open in qua verwachting en was daarmee blij verrast dat het om fysieke aanraking ging (ik dacht zelf namelijk eerst over de kleren, zoals met Reiki), dus dat er echte aanraking was, was voor mij een bonus 🙂

Tevens heb je een hele fijne meditatie stem als het ware, die mij al heel snel mee nam in een stand van ontspanning 🙂

Ik heb nieuwe inzichten gekregen dmv de visualisatie en de zinnen die je intuïtief uitsprak, die zaken goed in perspectief brengen voor mij. Fijn dat er daarna ook even de ruimte was om na te praten met elkaar hierover. Ik zou de vlindermassage van Praktijk Lukkie zeker aan anderen aanraden, alsmede natuurlijk de familieopstellingen die zij ook doet!

Mijn ervaring bij Lukkie in een aantal woorden:
Fijn, gastvrij, open, zachtheid, super service (Olie afgenomen met een washandje, kreeg wat te drinken en een vegan snack na afloop, wauw!)

// Transformational Journey

Charissa

Gemis omarmen, bijzonder, dankbaar

Voordat ik bij Lukkie kwam was ik vooral nieuwsgierig. Het ondergaan van een vlindermassage was een wens, overigens zonder concrete vraag. Ik heb ervaring met systemische coaching en met coaching met behulp van paarden. Verschillende consulenten hebben mij dingen over mezelf geleerd, herkenbaar, maar of ik het écht gevoeld heb..?

Ik kreeg de massage op de heetste dag van het jaar, dus even heb ik getwijfeld of dat wel de goede omstandigheden waren voor een kennismaking met vlindermassage. Toch gedaan en mijn hemel, wat ben ik daar dankbaar voor. Ik wist helemaal niet hoe het in z’n werk zou gaan. De massage is zachtaardig, niet gericht op spieren, maar op energie. Ik ken Milou niet goed, en toen tijdens de massage kon ze mijn uitdagingen optrommelen alsof ze een soort inkijkje in mijn persoonlijke energie had gehad. Ze vertelde me hoe ik mijn gemis uit mijn kindertijd kon omarmen teneinde het te accepteren. Maar vooral; ze gaf mijn onbekende gevoelens een naam! Daar kwamen uiteraard ook tranen bij kijken. Tijdens het napraten, liet Milou me nog voelen hoe het is om mijn ‘lasten’ te delen. Ik mocht letterlijk tegen haar handen aanleunen en zo kon ze mij verlichten. Ik had geen idee dat mijn energie zo zwaar was.

Hoewel ik lang heb kunnen na-zweven op de bijzondere ervaring, is er voor mij nog wel een wereld te winnen. Ik zou graag ontdekken hoe ik het gevoel van tijdens de massage (‘verlichting’) meer kan vasthouden of vaker kan voelen. Wat ik heel lief vond, was dat Milou na een paar weken uit het niets met een prachtig liedje in mijn WhatsApp verscheen. Het liedje staat sindsdien regelmatig op repeat, en telkens kan ik héél eventjes een beetje voelen waarom het zo fijn was.

Bij Lukkie heb ik eindelijk gevoeld wat ik met woorden al weleens geleerd had.

// Transformational Journey

Helend, verder in mijn proces

Ik kwam vrolijk en relaxed bij Lukkie binnen en voelde me lekker (mede door het prachtige, zonnige weer)

De massage heb ik als heel fijn en prettig ervaren. Deze werd rustig en met vaardigheid uitgevoerd. Er werden delen in mij aangeraakt waar nog heling nodig was en voelde me daardoor emotioneel. Later die dag werd ik getriggerd door wat iemand tegen mij zei en besefte dat dit verband had met de helende massage. Ook kwam ineens out of the blue mijn periode die ik pas 1,5 wk. later verwachtte. Het was al met al een intense ervaring voor mij maar mede door deze fijne massage ben ik weer verder in mijn proces gekomen.

Het was een prettige ervaring waar Milou met haar kundigheid en zorgzaamheid mij heeft behandeld. Dankjewel hiervoor!

// Transformational Journey

Jessica

Veel emoties kwamen los, puzzelstukjes vielen op zijn plek

Afgelopen augustus ben ik bij Lukkie geweest. Met een hoofd vol, een constant onrustig gevoel, had ik mij voor genomen hier iets voor te vinden.

Door de corona kon ik mijn passie niet meer uitvoeren en zat ik thuis. Dit was de druppel die de emmer deed overlopen.

Tijdens de behandeling was ik heerlijk relaxt, waar bij tegen het einde flink veel emoties los kwamen. Emoties die ik in tijden niet meer gevoeld had, dit was heftig maar ook fijn tegelijkertijd.

In de weken na mijn behandeling merkte ik dat puzzelstukjes op zn plek vielen. Familie dingen die voor mijn gevoel al een plek hadden, vielen echt op zijn plek. Mijn bindingsangst is hier ook een voorbeeld van, ik begrijp nu waar het vandaan komt, waar door veel ook weer op zn plek viel.

Ik ben nog steeds super blij met deze investering in mijzelf en raad het iedereen aan.

// Transformational Journey

Verlichting in hoofd, hart en spieren

Enkele maanden geleden kwam ik in contact met Milou van @praktijklukkie.

Ik was bezig met een proces van verwerking van een heftige gebeurtenis en had veel spanning op mijn nek en rugspieren.

Met de vlindermassages in combinatie met familieopstellingen is er heel veel verlichting ontstaan in mijn hoofd, hart en spieren. Milou heeft echt een gave! Op de juiste momenten werden de juiste plaatsen vastgepakt en de juiste woorden genoemd. Het is heel bijzonder hoe Milou intuïtief contact maakt en je naar een staat van verlichting brengt. Daarnaast is het heel fijn en ontspannend.

Als je overweegt om een vlindermassage (in combi met een familieopstelling) te boeken… twijfel niet langer! Het is zeker de moeite waard om dit een kans te geven!

// Transformational Journey

Echt een moment voor mezelf, bijzonder en inspirerend

Ik kijk positief terug op de behandeling en vond het een prettige ervaring!

Ik kwam positief binnen en keek uit naar een ontspannen moment aan het einde van een drukke werkdag.

Ik heb de Vlindermassage als ontspannend ervaren, een echt moment voor mezelf in een veilige en relaxte setting. De combinatie met familieopstellingen maakte het extra bijzonder en inspirerend.

Het was een rustgevende ervaring en mijn rug/ schouders voelde na afloop ‘lichter’.

Na afloop voelde ik mij enerzijds ontspannen en anderzijds energiek, er was weer nieuwe energie en ‘stroming’ vrijgekomen.

Lukkie in een aantal woorden: Rustgevend, inspirerend, warm, deze unieke ervaring is een aanrader voor iedereen!

// Transformational Journey

Moniek

Vermoeidheid weggemaseerd

Ik vond de massage heel fijn. Het was heel ontspannend. Voor ik kwam was ik best wel moe en die moeheid heb je lekker weggemasseerd. Dankjewel!

// Vlindermassage

Marjon

Diepe ervaring: magisch, helend en liefdevol

Wat Milou doet, of beter gezegd: is..

Ze voelt energetisch aan waar blokkades zitten en vraagt van tevoren uitdrukkelijk of je daar licht op wilt werpen: of het mag “aangeraakt” worden.. zodat het een body-mind-soul butterfly journey wordt, waarbij je een diepe ervaring meemaakt, die magisch, helend & liefdevol is.

Dank dank dank, prachtige Milou!

// Transformational Journey

Karin Ammerlaan

Fijn, heeft echt wat gedaan

Voor de massage voelde ik me oké & ik kon wel wat ontspanning gebruiken.

De massage vond ik heel fijn, eigenlijk zelfs beter dan verwacht! Ook naderhand voelde ik me heel fijn.

Ik had het idee dat deze massage echt wat deed in tegenstelling tot fysio en sportmassages die ik eerder vaak had. De spieren voelden voor een langere periode echt losgemaakt. Aanrader dus voor iedereen.

// Transformational Journey

Raakte me diep van binnen, oude pijn werd aangeraakt

Milou gaf een heerlijk ontspannende massage. Het was zo zacht en ritmisch dat ik een paar keer even weg viel.

Aan het eind legde Milou haar handen op mijn rug en sprak een aantal zinnen die me diep van binnen raakten. Mijn oude pijn werd aangeraakt.

Hoewel ik veel verdriet voelde was ik ook heel dankbaar zo gezien te worden en toegang te krijgen tot mijn innerlijk.

De woorden die Milou sprak gaven me ook een nieuwe richting en lieten me zien welke weg ik nu in kon slaan om voor mezelf te durven gaan staan.

// Transformational Journey

ZEN op de camping

~   “Je nodigt uit om echt even helemaal te ZIJN. Heeft me echt goed gedaan om bij je te zijn”
~   “De zinnen die je uitsprak klopten precies!”
~   “Ik voel me anders, op een fijne manier, alsof ik op een wolkje zweef!”
~   “Dankjewel voor je mooie woorden”
~   “Ik moet echt weer even helemaal landen, fijn!”
~   “Het voelt alsof een bloemetje helemaal tot bloei/groei kwam, wauw”
~   “Superbedankt, ik had het echt even nodig!”
~   “Dit was zo relaxed!”
~   “Mooi dat je je zo bewust maakte van mijn adem enz, helemaal terug in mijn lijf!”
~   “Ik voelde ineens zoveel energie ontstaan rondom mijn hart!”
~   “Wat je zei over energie die weer gaat stromen, dat voelde ik echt zo! Helemaal van beneden naar boven”
~   “Heel rustgevend!”
~   “Wow, net of ik 1,5 uur geslapen heb”
~   “Zo fijn om te voelen en ervaren dat boosheid ook liefdevol kan zijn”

// Vlindermassage & Transformational Journey

Diverse ervaringen, ZEN op de camping

Dankbaar

Nogmaals enorm bedankt voor de enorm fijne ervaring gisteren. Ik heb er echt veel aan gehad en wil je later nog een tekstje sturen over mijn ervaring bij jou! Wilde voor nu terugkoppelen dat ik heel dankbaar ben voor hetgeen je los hebt weten te maken.

// Vlindermassage

Alicia

Helpend om verdriet los te laten

De vlindermassage was leuk en nieuw voor mij. Het was een zachte strelende ervaring. Het mooie was dat aan het eind Milou spontaan een stuk familie-opstellingen bij mij toepaste. Die combinatie vond ik heel mooi en hielp mij ook letterlijk wat verdriet los te laten.

Lukkie biedt een lieve zachte vorm van ontspanning en ze weet goed contact met je te maken.

// Transformational Journey

Fijn, aardend, rustgevend

De massage heb ik ervaren als fijn, aardend en rustgevend.

Wat het me heeft gebracht: Mooie connectie met jou, ontspanning en een mooi inzicht :)❤️

// Vlindermassage

Waardevol, liefdevol, goed om emoties te verwerken

Voor de massage voelde ik me fijn, had zin in de massage. Had geen specifieke klachten of spanning.

De massage was fijn. Ik wist niet wat ik moest verwachten, dus ik ging er open in. Het was heel mooi hoe Milou gewoon aanvoelt wat er mag gebeuren en waar ze extra aandacht aan moest geven. Wat ik ook heel waardevol vond was even kort napraten over wat zij en ikzelf had ervaren. Dat gaf alles nog meer een plek.

Er kwam verdriet en emoties los. Later die dag kwam dat er ook nog uit en ook de dag erna voelde ik dit erg. Het was mooi om hier ruimte aan te geven en dit nog meer te kunnen doorvoelen.

Mijn ervaring bij Lukkie in een aantal woorden: “Liefdevol, persoonlijk, goed om emoties, verdriet of ervaringen te verwerken.”

// Transformational Journey

Ciska van Grootveld

Ontspannend, fijn, bijzonder

Voordat ik kwam, was ik moe, gehaast, en toe aan vakantie.

De vlindermassage vond ik heel ontspannend en fijn. Ik vond het ook wel ontroerend en troostend om met zoveel aandacht aangeraakt te worden (door iemand anders dan mijn vriend). Emoties die al sluimerden, kwamen wat meer aan de oppervlakte.

Naderhand voelde ik me rustig, kalm, een beetje emotioneel. En je gaf me een mooi inzicht/bevestiging over de fase in mijn persoonlijke ontwikkeling waar ik nu in zit, dat vond ik heel bijzonder!

“Ontspannend, mezelf dit gunnen, emoties voelen” is de omschrijving van mijn ervaring bij Lukkie.

// Transformational Journey

Jade Kerste

Bijzonder

Bekijk onderstaande video voor het horen van de ervaring van Jacqueline // Transformational Journey

Jacqueline Roepke

Prettig, ontspannend

Nogmaals dank voor de heerlijk ontspannende vlindermassage! Heeft me erg goed gedaan

Ik voelde me wat vermoeid bij binnenkomst. Was nieuwsgierig naar de vlindermassage.
De massage heb ik als erg prettig en ontspannend ervaren. Ik viel tijdens de massage bijna in slaap…..
Na de massage voelde ik me zeer ontspannen en relaxt. Naderhand kwam er ook wel een vermoeid gevoel over me heen, de vermoeidheid leek er uit te komen.

Mijn ervaring van mijn bezoek aan Lukkie in een paar woorden: Ontspannend, aangenaam, prettig.

// Vlindermassage

Roeland

Rustgevend, helend, ontspannend

Voor de massage voelde ik druk in mijn hoofd en hoog in mijn energie en lichte spanning.

Mijn eerste ervaring van de vlindermassage was heel positief, rustgevend. Normaal gesproken vind ik rustige en zachte massages heel oncomfortabel. Milou heeft zo’n fijne en rustgevende aanraking dat ik er helemaal in mee kon gaan.

Naderhand voelde ik me ontspannen en rustig, mijn energie was er nog steeds alleen zonder al het drukke in mijn hoofd.

Haar ervaring van Lukkie in een een aantal woorden: Helend, rustgevend, ontspannend en muy chillos!

// Vlindermassage

Tessa

Fijn, ontspannen, opgelucht

Voordat ik kwam voelde ik veel spanning en moeheid in mijn lijf. Ik was toe aan loslaten en echt even tijd voor mezelf.

De massage was heel fijn en ik kon me snel ontspannen. Soms leek het alsof ik tussen slaap en wakker zijn in schommelde.

Op het einde van de massage voelde je heel goed aan dat ik nog wat moest loslaten. Het leek alsof de spanning die ik voelde rondom mijn borst er letterlijk uit werd getrokken. Ik ging ontspannen en opgelucht naar huis, alsof ik echt iets heb kunnen loslaten.

Ik zou zo weer eens een massage bij je willen boeken. Dankjewel voor de fijne ervaring.

// Transformational Journey

Kristel

Een opgelucht gevoel en minder stress

Ik kwam een beetje gespannen en zenuwachtig binnen, waarschijnlijk omdat ik nooit eerder een officiële massage heb mogen ontvangen. Ik werd met open armen, vol warmte, ontvangen.

Milou vertelde me dat ze tijdens de massage wilde aanvoelen wat voor techniek ze het beste bij mij als persoon kon toepassen, wat mijn lichaam aangaf, bedoelde ze daarmee. Dat vond ik een mooie gedachte. Naast dat de massage heel erg fijn was, vroeg Milou precies genoeg. Of ik fijn lag, of het niet te koud was. Standaard dingen. Tijdens de massage werd er nauwelijks tot niet gepraat, zodat je de bewegingen echt binnen liet komen. Dat vond ik erg prettig. Milou eindigde met geluiden van water dat stroomt. Daaraan kon ik merken dat de massage was afgelopen. Een zeer prettige ervaring!

Kort nadat de massage was afgelopen, voelde ik me een beetje emotioneel. Ik wist niet zozeer waarom ik tranen laatte, maar het kwam gewoon. Ik dacht niet specifiek aan één bepaald onderwerp. Het voelde alsof het nodig was. Milou vertelde me dat dit kwam door de knoopjes en ‘bergjes met emotie’ die op de zenuwbaan lagen, die nu vrijkwamen. In de loop van de week merkte ik dat ik minder stress had en een opgelucht gevoel.

// Vlindermassage

Marle

Emoties kwamen los, helend, verlichting

Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Ik voelde me onrustig door alles wat er gaande is in mijn leven, maar zodra ik binnen was stelde Milou me al snel op mijn gemak en voelde ik me erg welkom.

De Vlindermassage was zeer prettig. In het begin wist ik niet wat ik moest verwachten en de eerste minuten had ik moeite met mijn gedachten echt af te schakelen. Toen dit eenmaal lukte heb ik een hele bijzondere ervaring gehad waarin veel emoties los kwamen. Daarnaast voelde de massage erg prettig en helend.

Na de vlindermassage voelde ik een duidelijke verlichting. Op de avond zelf was ik erna erg moe, maar voelde ik een enorme rust van binnen. Echt een hele fijne ervaring. De dagen erna is deze rust gebleven en ook in mijn rug voel ik een zekere verlichting op de pijn plekken.

Het is een bijzondere ervaring, ik voelde me snel op mijn gemak en dat is erg prettig. Milou gaf een heel erg welkom gevoel en het is ook fijn dat ze zonder oordeel je behandelt en ruimte geeft voor je emoties. Ik ga zeer zeker nog eens terug en kan dit iedereen aanraden die ergens mee worstelt.

// Transformational Journey

Anne

Licht en energiek

Ik heb voor mijn verjaardag een massage (Intuïtieve massage vanuit het hart) geboekt bij Milou. Het was echt oprecht een cadeautje voor mezelf! Milou gaf me meteen een veilig en vertrouwd gevoel. Haar massageruimte is mooi en voelt fijn aan. De massage was heerlijk!

Milou koos expres voor stilte tijdens de massage en daardoor kon ik helemaal in mijn gevoel en in de ontspanning zakken. Aan het einde van de massage voelde ik me lichter en ook energieker. De rest van de dag heb ik veel energie gehad en ik heb heerlijk geslapen.

Milou gaf tijdens de massage vanuit haar intuïtie een aantal waardevolle tips waar ik ook echt iets aan had en die precies aansloten bij thema’s in mijn leven. Als je opzoek bent naar een massage die zacht en ontspannend is, ben je op de goede plek bij Milou.

// Massage vanuit het hart

Ilaria Caputo

Blokkades werden opgeruimd, energie kon stromen

Ik heb een Vlindermassage mogen ontvangen van Milou.
Ik wist niet wat het was en werd blij verrast door een super massage van mijn rug, waarbij er veel aandacht was voor mijn ruggengraat.
Er werden blokkades opgeruimd, waardoor de energie meer kon stromen. Heel ontspannen. Zeker een aanrader!

// Vlindermassage

Miranda van de Wouw

Rustgevend

Ik heb van Milou meerdere keren een ‘Vlindermassage’ en ‘Intuïtieve massage vanuit het hart’ mogen ontvangen.

Door de rust die zij bij zich heeft en de rustgevende massage, ben ik dan even helemaal ‘vertrokken’. Sommige keren komen er ook emoties boven, die nog verwerkt mogen worden, en dat geeft een ‘opgeruimd’ gevoel naderhand.

Een aanrader om eens te ondergaan.

// Vlindermassage en massage vanuit het hart

Ingrid Stultiens-van Toor

Relaxed, zen

Definitely reccomend – Butterfly massage was just out of this world! Initially I thought it was not a good idea but trust me post the massage I didn’t feel like leaving, she put me in zen mode. If you haven’t tried it yet, be rest assured it’s the best money you spent to date.

// Butterfly massage

Ishan Khobare
Khobare Capital

Cadeautje

Erg laagdrempelig en relaxt binnenkomen bij Lukkie. Milou’s aanpak is lekker nuchter en praktisch met een goede dosis intuïtie en gevoel.

De vlindermassage gaf diepe rust en ontspanning van oude spanningen. Echt een cadeautje voor jezelf!

// Vlindermassage

T. van Deursen

Ontspannen

Ik ben 2x bij Lukkie geweest voor een vlindermassage. Waarvan 1x samen met mijn dochter van 13 jaar, we kregen toen tegelijk de vlindermassage.

Het was erg bijzonder om dit samen te kunnen doen en gaan we er zeker in houden! We hadden beide genoten van de ontspannende massage die we van Milou en Ingrid kregen.

Zelf heb ik heel veel moeite om me te kunnen ontspannen, maar door middel van vlindermassage lukt dit wel. Zeker de 2e keer, toen was ik echt diep ontspannen. Super fijn om te mogen ontvangen! Een echte aanrader!

// Vlindermassage

Moeder en dochter

Ontspannen gevoel en geen (hoofd)pijn meer

Normaal heb ik snel last van mijn rug/schouders en hoofdpijn en liep hier al een paar weken mee rond, dus besloot een vlindermassage bij Milou te laten doen.

Ik heb me 45 minuten lang helemaal kunnen ontspannen. Er zaten een paar blokkades, die soms ook confronterend aanvoelden, maar ik voelde ze gedurende de massage langzaamaan verminderen.

Naderhand had ik een fijn en ontspannen gevoel, en geen (hoofd)pijn meer. Een echte aanrader!

// Vlindermassage

Steffi

Rustgevend, verlichtend & helend

Vlindermassage en Intuïtieve massage vanuit het hart (indien gewenst als Transformational Journey in combinatie met coaching gebaseerd op Familieopstellingen)

Als je langdurig last hebt van stress en spanning (door negatieve gedachten, gevoelens of ervaringen) vormen zich blokkades en spanningen in je lichaam; je raakt uit balans. Blokkades in je lijf kunnen allerlei klachten veroorzaken, zoals vermoeidheid, rugpijn, hoofdpijn, slaapproblemen, schouder- en nekpijn. Ook heeft dit invloed op je psyche en welzijn.

Bij Lukkie wordt een combinatie van twee energetische massages gegeven:
Vlindermassage en Massage vanuit het hart.

Effecten zijn:

  • Diepe ontspanning (voor kinderen werkt deze massage ook heel rustgevend);
  • Stressvermindering;
  • Verlichting van (spier)spanning en pijn;
  • (Oude) spanningen en blokkades komen los;
  • Meer balans in lichaam en geest.

De duur van een massage is 60 minuten, waarvan er ongeveer 45 minuten daadwerkelijk gemasseerd wordt. De overige tijd wordt ingezet voor kennismaking, verdieping en afsluiting.

Kies je voor de Transformational Journey?

Dan neem ik je een stukje verder mee de verdieping in, ter stimulering van het verwerken van oude spanningen e.d. Dit stukje verdieping is gebaseerd op wat ik intuïtief aanvoel en de kennis die ik heb opgedaan over familieopstellingen. De sessie duurt dan in totaal 75 minuten.

Graag maak ik duidelijk dat ik geen massages geef die erotisch of seksueel getint zijn.

Wat is een Vlindermassage?

Een Vlindermassage is een eenvoudige zachte en subtiele massage over de ruggengraat die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel.

De ruggenwervel is een van de belangrijkste centra van ons lichaam, hier komen alle zenuwbanen vanuit het gehele lichaam samen. Onze zenuwen regelen en besturen ons lichaam.

Tijdens de Vlindermassage wordt de werking van zenuwen gestimuleerd en hersteld, door een herhaling van een eenvoudige lichte beweging over zenuwbanen op de rug, in de vorm van een vlinder. Het lichaam wordt zo uitgenodigd om oude spanningen, stress en blokkades los te laten wat invloed heeft op alle organen van het lichaam. Er ontstaat hierbij diepe ontspanning en een terugkeer van balans in je lichaam.

Luister je liever? Klik dan op de video voor uitleg:)

Wat is een Intuïtieve massage vanuit het hart?

Deze massage is een vorm van holistische, integratieve massage. Hierbij aandacht is voor de hele mens en er diverse massagetechnieken worden gecombineerd. 

Bij deze massage masseer ik vanuit hartsverbinding, intuïtie, in contact met degene die gemasseerd wordt. Zo luister ik naar wat jij op dat moment nodig hebt.

Belangrijk om te weten!

Deze massages zijn niet geschikt als er sprake is van een van de volgende aandoeningen: Ontstekingen - Kanker - Besmettelijke huidaandoeningen - Steenpuisten - Koorts - Slechte algehele gezondheid - Extreme vermoeidheid en uitputting - Pijnen (uitgezonderd spierpijn) - Infectieziekten zoals griep - Acute verwondingen. Ook masseer ik niet bij gebruik van: Drugs - Alcohol - Antibiotica - Bloedverdunners

"Become the change"

 

milou van toor