Massage

Als je langdurig last hebt van stress en spanning verkrampen je spieren en vormen zich blokkades in je lichaam; je raakt uit balans. Blokkades in je lijf kunnen allerlei klachten veroorzaken, zoals vermoeidheid, rugpijn, hoofdpijn, slaapproblemen, schouder- en nekpijn. Ook hebben lichamelijke klachten invloed op je psyche en welzijn.

Een massage is een manier van jouw lichaam onderhouden. Met een massage neemt het hormoon oxytocine in het lichaam toe. Dit hormoon zorgt ervoor dat de spieren ontspannen en de bloeddruk verlaagt. Daarnaast remt het de aanmaak van het stresshormoon adrenaline, waardoor je je rustiger en ontspannen gaat voelen.

Bij Lukkie worden twee verschillende massages aangeboden:
Vlindermassage en 
Intuïtieve massage vanuit het hart.

Effecten van deze massages zijn:

  • Herkenning van spanning in je lichaam;
  • Vermindering van stress;
  • Rust, veiligheid en geborgenheid ervaren;
  • Verlichting van (spier)spanning en pijn.

De duur van een massage is ongeveer 1 uur, waarvan er 45 minuten daadwerkelijk gemasseerd wordt. De overige tijd wordt ingezet voor kennismaking en afsluiting.

Wil je samen met je vriend(in), partner of kind tijd nemen voor ontspanning? Bij Lukkie is het ook mogelijk om tegelijkertijd een massage te krijgen.

Benieuwd naar hoe anderen de massages hebben ervaren?

Normaal heb ik snel last van mijn rug/schouders en hoofdpijn en liep hier al een paar weken mee rond, dus besloot een vlindermassage bij Milou te laten doen.

Ik heb me 45 minuten lang helemaal kunnen ontspannen. Er zaten een paar blokkades, die soms ook confronterend aanvoelden, maar ik voelde ze gedurende de massage langzaamaan verminderen.

Naderhand had ik een fijn en ontspannen gevoel, en geen (hoofd)pijn meer. Een echte aanrader!   

Ik ben 2x bij Lukkie geweest voor een vlindermassage. Waarvan 1x samen met mijn dochter van 13 jaar, we kregen toen tegelijk de vlindermassage.

Het was erg bijzonder om dit samen te kunnen doen en gaan we er zeker in houden! We hadden beide genoten van de ontspannende massage die we van Milou en Ingrid kregen.

Zelf heb ik heel veel moeite om me te kunnen ontspannen, maar door middel van vlindermassage lukt dit wel. Zeker de 2e keer, toen was ik echt diep ontspannen. Super fijn om te mogen ontvangen! Een echte aanrader!

Ik heb van Milou meerdere keren een ‘Vlindermassage’ en ‘Intuïtieve massage vanuit het hart’ mogen ontvangen.

Door de rust die zij bij zich heeft en de rustgevende massage, ben ik dan even helemaal ‘vertrokken’. Sommige keren komen er ook emoties boven, die nog verwerkt mogen worden, en dat geeft een ‘opgeruimd’ gevoel naderhand.

Een aanrader om eens te ondergaan.

Meer weten of contact?

Wil je meer weten hierover of wat het voor jou kan betekenen?