Transformational journey

Deze journey bestaat uit één of meerdere sessies. In deze sessies staan jouw vragen, verlangens en droomleven centraal.

We zoomen samen in op waar je nu tegenaan loopt, waar je naar verlangt en wat er onder jouw gedrag of patroon ligt. Blokkades die je nu in de weg staan om te voelen dat je nu precies goed genoeg bent zoals je bent worden opgeheven en er ontstaat ruimte voor een verdieping in jouw leven. Zo kun jij meer authentiek jezelf zijn, liefdevolle connecties aangaan en je grenzen stellen & contact maken met een diep vertrouwen in jezelf en het leven.

Iedere sessie zal er anders uitzien met elementen van :

Meditatie ~ Innerlijk kind werk, familieopstellingen, systemisch werk ~ Healing, Reiki, Vlindermassage

Ook neem ik mijn kennis mee over Human design & meer. Ik blijf mezelf ontwikkelen en neem alles wat ik leer met me mee:)

 

Ready for an unforgettable experience?

I am here for you 🙂

Je boekt jouw sessie al vanaf €88,-

Meer over familieopstellingen & inner child work

Het mooiste en fijnste aan het doen van deze sessies vind ik is dat we zonder al te veel praten snel tot de kern komen van dat waar je last van hebt (lees: onrust in je leven, terugkerende belemmerende patronen, besluiteloosheid). De inzichten en healing maken dat je direct verlichting ervaart.

Van nature zijn veel mensen geneigd gevoelens te onderdrukken en met klachten rond te blijven lopen. Ze denken na over hoe het op te lossen en vinden zo een manier om ermee om te gaan. Grote kans dat het een tijdje later, op een andere manier, weer terugkomt. Vaak is het namelijk zo dat de oorzaak van gedrag, klachten en patronen op een onbewust niveau ligt en/of hun oorsprong hebben in een voorouderlijk verleden.

Je bent als kind van je ouders namelijk onderdeel van een familiesysteem, bestaande uit je familie en voorouders. Zij spelen een grotere rol in je leven dan je vaak beseft. Het familiesysteem is je basis en het belangrijkste systeem waar je deel van uitmaakt. Je bent en blijft hier altijd (on)bewust aan verbonden. Dynamieken en patronen die in een familiesysteem een rol spelen hebben invloed op jouw gevoel, gedrag en houding in het leven, net als alles wat jij zelf hebt meegemaakt in jouw leven.

Een opstelling geeft een beeld van dat wat maakt wie je nu bent en maakt je meer bewust van onderliggende patronen die in jouw leven en dat van jouw familie spelen. Het is ook wel te zien als een levend schilderij waarin je jezelf – en wat in jouw onderbewuste leeft – ziet in verhouding tot je naasten en andere aspecten in jouw leven. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om op een totaal andere manier te kijken naar de situatie waarin je zit, waardoor er bewustwording, inzicht en beweging ontstaat.

Opstellingen en inner child work zijn hel(p)end als je behoefte hebt aan:

  • Verandering in je leven;
  • Nieuwe energie;
  • Jezelf beter begrijpen;
  • Je minder alleen voelen;
  • Diepere connecties aan kunnen gaan;
  • Meer moeiteloosheid en flow in jouw leven.

 

 

Happiness is my birthright”

– Bill Allred –

milou van toor