I SAY: LET’S SHARE THIS VIBE 🙂 Doe jij mee van 11 tm 17 mei? (of course gaat ook de tijd ervoor en erna er voor worden ingezet).

Voor iedereen is het een uitdagende periode waar we nou eenmaal mee te dealen hebben (fingers crossed, want wie weet nog voor hoe lang..).

Ik ervaar dat deze periode onbewust veel bij me heeft losgemaakt & in beweging heeft gebracht (hier deel ik meer over in mijn volgende post) .

In de afgelopen weken ben ik zelf al veel bezig geweest met mijn high, positive vibe op verschillende manieren & ik voel dat het me super goed doet.

Dan nu het moment om deze positieve energie ruimte te geven, te verspreiden en te delen. Ik neem jullie hier daarom graag in mee.

Met wie?
Iedereen die zin heeft in positiviteit, plezier en een verruiming van je bewustzijn.

Wanneer?
Van 11 t/m 17 mei, iedere dag +/- 15 minuten.

Wat gaan we doen?
Mini opdrachten die iedereen voor zichzelf uitvoert/doet. De opdracht krijg je in de vorm van een foto met tekst of een video. De laatste dag een LIVE Zoom voor wie wil om te kletsen over ervaringen en anderen te leren kennen.

Wil jij er sowieso bij zijn? Stuur me dan een berichtje!

Hoe ik het precies ga doen (via mail, Instagram, Facebook, …) laat ik nog weten!

#highvibes #positivevibes #energie #delen #bewustzijn #plezier #joy #lukkie #lukkieme #meditatie #beweging #compliment #dankbaarheid #innerlijkkind