Selecteer een pagina

Ik was gelukkig lekker ontspannen toen ik Lukkie binnen kwam. Ik was erg benieuwd naar wat ik zou gaan voelen en wat er allemaal los zou komen tijdens en na de massage, omdat er mentaal wel een hoop speelde. Ik was vooral erg benieuwd naar de familieopstelling tijdens de massage.

De ruimte is al heel rustgevend als je binnen komt. Ook straal je zelf een hele rustige energie uit waardoor ik me heel snel op mijn gemak voelde. Voordat de massage begon wist ik niet zo goed wat ik er van moest verwachten, maar op het moment dat de massage begon en je er bij begon te praten in de familieopstelling, waande ik me helemaal in een andere wereld waarbij er een hoop los kwam op dat gebied. Ik voelde soms van alles door m’n lichaam stromen, alsof een bepaalde diepe pijn en spanning er uit stroomde. Het was een hele mooie, bijzondere ervaring.

Naderhand was ik heel kalm en voelde ik me opgelucht en vrij. Het voelde alsof er een bepaalde spanning van me af was gevallen, omdat ik door het verhaal van de familieopstelling echt anders naar bepaalde dingen keek na de massage.

Mijn ervaring in een aantal woorden: Fijn, rustgevend, eye-opener en bevrijdend.  

Ik heb niks gemist. Het was van top tot teen goed geregeld. Van het moment van binnenkomst tot na de massage. Je neemt alle tijd! Ik ben echt super tevreden en vond het een hele mooie, bijzondere ervaring!