Selecteer een pagina

Voordat ik bij Lukkie kwam was ik vooral nieuwsgierig. Het ondergaan van een vlindermassage was een wens, overigens zonder concrete vraag. Ik heb ervaring met systemische coaching en met coaching met behulp van paarden. Verschillende consulenten hebben mij dingen over mezelf geleerd, herkenbaar, maar of ik het écht gevoeld heb..?

Ik kreeg de massage op de heetste dag van het jaar, dus even heb ik getwijfeld of dat wel de goede omstandigheden waren voor een kennismaking met vlindermassage. Toch gedaan en mijn hemel, wat ben ik daar dankbaar voor. Ik wist helemaal niet hoe het in z’n werk zou gaan. De massage is zachtaardig, niet gericht op spieren, maar op energie. Ik ken Milou niet goed, en toen tijdens de massage kon ze mijn uitdagingen optrommelen alsof ze een soort inkijkje in mijn persoonlijke energie had gehad. Ze vertelde me hoe ik mijn gemis uit mijn kindertijd kon omarmen teneinde het te accepteren. Maar vooral; ze gaf mijn onbekende gevoelens een naam! Daar kwamen uiteraard ook tranen bij kijken. Tijdens het napraten, liet Milou me nog voelen hoe het is om mijn ‘lasten’ te delen. Ik mocht letterlijk tegen haar handen aanleunen en zo kon ze mij verlichten. Ik had geen idee dat mijn energie zo zwaar was.

Hoewel ik lang heb kunnen na-zweven op de bijzondere ervaring, is er voor mij nog wel een wereld te winnen. Ik zou graag ontdekken hoe ik het gevoel van tijdens de massage (‘verlichting’) meer kan vasthouden of vaker kan voelen. Wat ik heel lief vond, was dat Milou na een paar weken uit het niets met een prachtig liedje in mijn WhatsApp verscheen. Het liedje staat sindsdien regelmatig op repeat, en telkens kan ik héél eventjes een beetje voelen waarom het zo fijn was.

Bij Lukkie heb ik eindelijk gevoeld wat ik met woorden al weleens geleerd had.