Selecteer een pagina

Toen ik binnenkwam ervaarde ik meteen een deken van rust. Ik was de reis en de drukte van de stad meteen vergeten. Sterker nog, het voelde als thuiskomen!

Ik heb de vlindermassage als heel bijzonder en ontspannend ervaren. Ik vond het van tevoren best wel spannend, omdat ik mezelf eigenlijk nooit een massage gun. Het spannende gevoel veranderde bij binnenkomst meteen in vertrouwen. Milou brengt zelf een rust met zich mee. Ze is professioneel, weet wat ze doet, oordeelt niet en luistert precies naar wat je nodig hebt. Ik vond het een ervaring om nooit meer te vergeten, en ik weet zeker dat ik dit nog een keer wil ervaren. 

Na afloop van de vlindermassage voelde ik me moe maar ontspannen en voldaan. Ik kon goed voelen dat Milou op een dieper niveau masseert. De nacht die op de massage volgde bestond uit een hele hoop vreemde dromen. Ik was duidelijk dingen aan het verwerken.

Ik voel me sinds de massage een stuk lichter, letterlijk en figuurlijk! Ook heeft Milou me tijdens de massage adviezen gegeven. Hiermee ben ik aan de slag gegaan, en ik heb het gevoel dat ik dichter bij mezelf sta. 

Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik een vlindermassage bij Milou heb mogen volgen. De massage is ontspannend, maar heelt ook onderliggende “problematiek”.

Milou voelt vertrouwt, is professioneel en ze is er echt even helemaal voor je. Dankzij de massage voel ik me lichter, ervaar ik meer zelfliefde en ben ik dichter bij mezelf gekomen.