Selecteer een pagina

Ik kwam goed binnen, had er veel zin in, keek er naar uit en werd heel vriendelijk welkom ontvangen. Ik had direct een goed gevoel.

De opstellingendag heb ik ervaren als zeer intens en bijzonder. Ik had mijn bedenkingen bij het zelf deelnemen in een opstelling voor een ander, ik wist immers niks van die persoon. Zo ongelooflijk om te mogen ervaren hoe die energie er gewoon is, je wordt echt “gestuurd”. Het is tegelijk ook behoorlijk veel, veel emoties kwamen los, maar dat was voor mij ook de bedoeling. Erg fijne, liefdevolle begeleiding en niets hoeft.

Toen de dag was afgelopen en ik wegliep was ik voldaan. Het had me zoveel rust opgeleverd, het is eigenlijk niet beschrijven in woorden. Zoveel inzichten en dingen echt doorbroken, dingen waar ik al jaren mee worstelde. In mijn familie is ook veel in gang gezet, onbewust. Mijn moeder lijkt wel “nieuw” en ook is er weer contact met mijn zusje. Waardevol en ik ben dan ook heel dankbaar voor deze dag

Haar ervaring in een aantal woorden omschreven: Je moet het echt zelf ervaren, om het te kunnen begrijpen, elke uitleg doet te kort. Magisch, bijzonder en voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel, mooie mensen.

// Familieopstelling in een groep, deelname aan een workshop in samenwerking met van Toor Coaching