Selecteer een pagina

Voor de sessie was ik een beetje zenuwachtig. Ik had wel een beetje een idee over hoe het zou gaan, maar verder ben ik er redelijk vrij open in gegaan. Milou stelde mij op mijn gemak door eerst even te kletsen en uitleg te geven over de sessie.

De sessie/familieopstelling was echt mega waardevol. Wat er tijdens de sessie naar voren is gekomen naar aanleiding van mijn hulpvraag had ik nooit zelf kunnen achterhalen. Het was zo bijzonder, emotioneel en zo mooi. We hebben eerst een visualisatie gedaan en vervolgens hebben we gewerkt met de poppetjes. De poppetjes vond ik persoonlijk heel prettig, want dat maakt het wat meer tastbaar en zichtbaar. 

Na de opstelling/sessie voelde ik me rustig en licht, alsof er een last van mijn schouder was gevallen. Daarnaast heeft het me ook ontzettend veel inzicht gegeven in de situatie waardoor ik beter begrijp waarom ik op een bepaalde manier heb gehandeld. Heel prettig dat je naderhand ook contact hebt opgenomen met een soort van nacheck hoe het gaat en of ik nog vragen had.

Mijn ervaring van de sessie bij Lukkie in een paar woorden: Magisch, waardevol, inzicht, bewustwording, rust, begrip.

// Familieopstelling online