Selecteer een pagina

Voordat ik bij Lukkie naar binnen stapte, voelde ik me vermoeid en ik was wat rillerig. Ik vond het ook een beetje spannend, omdat het een nieuwe ervaring voor me was. Toen ik de praktijk binnen kwam, rook het al gelijk lekker en voelde ik me welkom.

Milou is iemand die je snel op je gemak laat voelen en ze heeft een fijne energie. Ze geeft goed aan hoe ze te werk gaat en als je vragen of opmerkingen hebt voor/tijdens/na de behandeling is hier ook alle tijd en ruimte voor. De producten die tijdens de massage gebruikt werden hadden een erg ontspannende werking. Ik voelde dat er energie begon te stromen tijdens de behandeling en ik voelde me na afloop rustig en leeg, in de positieve zin van het woord!

Ik raad het iedereen aan om jezelf een behandeling bij Lukkie cadeau te doen. Het kan misschien wat spannend zijn om open te staan voor een nieuwe ervaring. Dat vond ik namelijk ook, maar het is het meer dan waard! Ik ben blij dat ik de afspraak heb gemaakt en ik vind het voor herhaling vatbaar.