Tarieven

Lukkie biedt de mogelijkheid tot een gratis oriëntatiegesprek, dit gesprek is telefonisch en geheel vrijblijvend. Na dit gesprek gelden de volgende tarieven.

Tarieven zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven. Opdrachten binnen instellingen worden per factuur op maat beschreven of bepaald volgens afspraak.

Lukkie me!

Individuele sessie met, indien gewenst, een individuele opstelling          € 55,00 per uur

Groepsopstelling

Deelname als vraagsteller                                € 65,00

Deelname als representant                             € 15,00

Massage (Vlindermassage of Intuïtieve massage vanuit het hart)

Massage van 1 uur                                € 50,00

Lukkie me! & Massage

Een pakket voor een individuele sessie met (indien gewenst) een individuele opstelling en een massage (vlindermassage of intuïtieve massage).

€ 95,00

Groepsopstelling & Massage

Een pakket voor deelname als vraagsteller aan een Groepsopstelling en op afspraak een massage naar keuze (Vlinder- of Intuïtieve massage)

€ 105,00

Indien een afspraak plaatsvindt op het adres van de cliënt en er sprake is van een (langere) reistijd wordt een reiskostenvergoeding vooraf besproken.

Lukkie organiseert ook thema-dagen/avonden in samenwerking met andere praktijken en organisaties. De tarieven die hiervoor geldend zijn worden per evenement bekendgemaakt.

 

Lukkie me! of Massage:

De betaling van een individuele sessie dient binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan. De betaling van een massage kan ook na de massage contant worden gedaan.

Bij eventuele verhindering kunt u de afspraak tot uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos verzetten/annuleren. Zonder tijdige afzegging, lees: korter dan 24 uur van tevoren, worden kosten in rekening gebracht, ongeacht de reden van afzeggen.

 

Groepsopstelling:

Bij deelname aan een groepsopstelling dient de betaling vóór aanvang van de opstelling via de bank te zijn voldaan. Dit is de garantie voor uw plaats.

Annulering kan uiterlijk tot 2 dagen vooraf.

Meer weten of contact?

Wil je meer weten hierover of wat het voor jou kan betekenen?