Afgelopen dagen zat ik in een flow en voelde ik me vrolijk, had ik zin in de dag en liep ik het grootste gedeelte van de dag rond met een lach!
Vanmorgen werd ik wakker met een nah gevoel en draaide ik me liever nog even om.

Net als bomen bouwen wij een beschermlaag om ons heen, ook wel overlevingsmechanisme. Alles wat in ons leven gebeurt heeft invloed op ons, van binnen en van buiten. Ons onderbewustzijn is geprogrammeerd door alles wat we meemaken en hebben gemaakt, waardoor we zijn gevormd tot de persoon die we nu zijn. In ons gedrag, vooral wanneer we voelen dat onze veiligheid in het geding komt, wordt onze manier van overleven zichtbaar.

Interessant dingetje dit!

Ik koos er vandaag voor mijn gevoel de ruimte te geven en er daarna lekker op uit te gaan, te wandelen, te fietsen, te schrijven, muziek te luisteren en te voelen waar ik vandaag wél aan toe was in plaats van te blijven hangen

Wat doe jij op een dag dat je je onprettig/onveilig voelt? Probeer jij jezelf staande te houden, neem je je mood en gedachten waar en focus je je op wat er wél is of geef je toe aan een mindere dag?