Afgelopen weekend weer zooo fijn gedanst bij Ecstatic dance, dus ik knalde er vanmorgen nog een klein dansje tegenaan.

De ontdekking van hoeveel flow ik kan voelen met simpelweg de beweging van mijn lijf te volgen, wauw! Op deze momenten voel ik zoveel dankbaarheid!

Om hier te komen, lees: ruimte in te nemen en mezelf over te geven aan wat er ook maar is, heb ik heel wat innerlijk “werk” gedaan. Innerlijk werk, gekeken naar wat in mijn onderbewustzijn speelt en leeft, wat mij tegenhield om mezelf te zijn en te durven laten zien.

Dank aan de mogelijkheden die mij zijn gegeven (en ik heb aangenomen) om de weg naar binnen in te gaan, voor de tranen en confrontaties die ik ben aangegaan, voor de energie en het leven die nu steeds moeitelozer door me stromen.

Wanneer heb jij voor het laatst echt een flow moment ervaren? Sta jij er wel eens bij stil wat er onbewust aan uitdagingen nog in jou leeft? Welke dingen mag jij nog opruimen om nog vaker in de flow te komen?