Met momenten in het leven gaat alles vanzelf. We voelen ons levendig, ervaren plezier en genieten intens van de flow. De flow van rust, vreugde, dankbaarheid en liefde. Het gevoel de hele wereld aan te kunnen.

Ook kennen we allemaal de momenten van:
• Op het werk vastlopen
• Je alleen en onbegrepen voelen
• Je moe voelen en moeilijk tot actie komen
• Steeds weer in conflict raken met je vriend(in), waardoor je terechtkomt in “het spelletje” van elkaar aantrekken en afstoten.

In deze situaties kom je gevoelens tegen als angst, verdriet en boosheid als reactie op een trigger. Daar begint de bekende vicieuze cirkel waar we vaak, voor een enorm lange tijd, maar rondjes in blijven lopen. Je wil dingen in je leven anders en hebt er al van alles aan proberen te doen, alleen blijft het maar terugkomen.

Een paar weken geleden begeleidde ik een familieopstelling van @bindu.nl

“Wat een bijzondere ervaring was dat! Eigenlijk is het met woorden niet te beschrijven en moet je het echt zelf een keer meemaken.

Wat het mij heeft gebracht is inzichten in waar ik stond en waar sommige patronen vandaan komen. Je ziet hoe de familiebanden in elkaar zitten en hoe de verbindingen zijn. Bij thuiskomst was mijn moeder ineens veranderd in haar reacties naar mij. Het werkt direct (onbewust) door op je familiesysteem waardoor dingen weer kunnen gaan stromen.”

Naar aanleiding van haar ervaring vroeg ze me een artikel te schrijven met uitleg hoe opstellingen werken en waar het voor in te zetten is. Verder lezen kan hier: https://madeleine-on-route.com/zelfontwikkeling/familieopstelling-bewust-worden-van-je-innerlijke-zelf/