Selecteer een pagina

Heel van binnen

 

Familieopstellingen, Systemisch werk en Vlindermassage

 

We maken in het dagelijks leven allemaal van alles mee, fijne en ook minder fijne dingen. Al dit wordt opgeslagen in ons celgeheugen. Dat wat we niet verwerken kan in ons onderbewustzijn en lichaam als spanning worden opgeslagen, wat ons in de weg kan staan om vrijuit te kunnen leven. Met een opstelling en/of massage maken we de weg vrij om het leven te leven wat voor jou gecreëerd is.

 

Het mooiste en fijnste aan het doen van deze sessies vind ik is dat we zonder al te veel praten snel tot de kern komen van dat waar je last van hebt (lees: onrust in je leven, terugkerende belemmerende patronen, besluiteloosheid). De inzichten en healing maken dat je direct verlichting ervaart.

Van nature zijn veel mensen geneigd gevoelens te onderdrukken en met klachten rond te blijven lopen. Ze denken na over hoe het op te lossen en vinden zo een manier om ermee om te gaan. Grote kans dat het een tijdje later, op een andere manier, weer terugkomt. Vaak is het namelijk zo dat de oorzaak van gedrag, klachten en patronen op een onbewust niveau ligt en/of hun oorsprong hebben in een voorouderlijk verleden.

Je bent als kind van je ouders namelijk onderdeel van een familiesysteem, bestaande uit je familie en voorouders. Zij spelen een grotere rol in je leven dan je vaak beseft. Het familiesysteem is je basis en het belangrijkste systeem waar je deel van uitmaakt. Je bent en blijft hier altijd (on)bewust aan verbonden. Dynamieken en patronen die in een familiesysteem een rol spelen hebben invloed op jouw gevoel, gedrag en houding in het leven, net als alles wat jij zelf hebt meegemaakt in jouw leven.

Een opstelling geeft een beeld van dat wat maakt wie je nu bent en maakt je meer bewust van onderliggende patronen die in jouw leven en dat van jouw familie spelen. Het is ook wel te zien als een levend schilderij waarin je jezelf – en wat in jouw onderbewuste leeft – ziet in verhouding tot je naasten en andere aspecten in jouw leven. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om op een totaal andere manier te kijken naar de situatie waarin je zit, waardoor er bewustwording, inzicht en beweging ontstaat.

Opstellingen en vlindermassages zijn helpend als je behoefte hebt aan:

  • Verandering in je leven;
  • Nieuwe energie;
  • Jezelf beter begrijpen;
  • Je minder alleen voelen;
  • Diepere connecties aan kunnen gaan;
  • Meer moeiteloosheid en flow in jouw leven.

 

 

Ervaringen van anderen

“De opstelling met mijn ouders was heel erg krachtig. Ik dacht dat ik alles met mijn ouders al had afgesloten, maar alsnog merkte ik dat er aan aantal onafgesloten zaken waren. Die mijn gedrag en gedachtes nog steeds beïnvloedden. Dankzij deze sessie ben ik me veel bewuster van mijn eigen verantwoordelijkheid, en die van mijn ouders. Waardoor ik me minder schuldig voel naar hen toe. En een fijne relatie met ze kan onderhouden.

Ik heb echt een hele fijne ervaring gehad bij Lukkie en ben blij dat ik mezelf dit momentje gegund heb.”

Ashley

“Ik voelde mij vermoeid en lichtelijk gespannen toen ik binnenkwam. Ik denk doordat ik veel werk. Ik neem genoeg rust en ik mediteer en wandel veel. Echter heb ik daardoor nog niet altijd het gevoel dat ik mijn emoties compleet de ruimte kan geven.

En juist wat ik zo fijn vond is dat door de vlindermassage wat emoties naar boven kwamen die ik wellicht al een tijdje aan het onderdrukken was. Het was heel erg ontspannen en helend en ik merkte dat ik weinig tijd nodig had om echt helemaal in verbinding met mezelf te komen. Tevens heeft Milou mij tijdens de massage door een Familieopstelling visualisatie begeleid. Dit was een hele mooie visualisatie waarbij je echt weer even contact met met je innerlijke kind en het familiesysteem.

Ik weet dat het ruimte geven aan je emoties lastig is, maar als je er eenmaal de ruimte aanbied het je kan ontladen. Door de visualisatie kon ik meer ruimte maken voor acceptatie en loslaten van ballast dat niet van mij is.

Mijn ervaring in een paar woorden: Ontspannen, ontladend, ontzettend fijn en waardevol.”

Anaïta Nasser

“Je hebt een hele fijne meditatie stem als het ware, die mij al heel snel mee nam in een stand van ontspanning 🙂

Ik heb nieuwe inzichten gekregen dmv de visualisatie en de zinnen die je intuïtief uitsprak, die zaken goed in perspectief brengen voor mij. Fijn dat er daarna ook even de ruimte was om na te praten met elkaar hierover. Ik zou de vlindermassage van Praktijk Lukkie zeker aan anderen aanraden, en natuurlijk de familieopstellingen die zij ook doet!

Mijn ervaring bij Lukkie in een aantal woorden:
Fijn, gastvrij, open, zachtheid, super service”

Charissa

Collaborate?

email milouvantoor@gmail.com
call/text +31653776811