Selecteer een pagina

Heel van binnen

 

Systemisch werk / familieopstellingen en Vlindermassage

 

We maken in het dagelijks leven allemaal van alles mee, fijne en ook minder fijne dingen. Al dit wordt opgeslagen in ons celgeheugen. Dat wat we niet verwerken kan in ons onderbewustzijn en lichaam als spanning worden opgeslagen, wat ons in de weg kan staan om vrijuit te kunnen leven. Met een opstelling en/of massage maken we de weg vrij om het leven te leven wat voor jou gecreëerd is.

 

Systemisch werk / familieopstellingen

Een opstelling is ondersteunend als je niet lekker in je vel zit, in het dagelijks leven tegen patronen aanloopt, ergens op vastloopt en het maar niet opgelost krijgt. Vaak komt dit door iets uit het verleden of door iets wat in vorige generaties in een familie heeft gespeeld en (onbewust) veel impact heeft (gehad). Door hier in een opstelling contact mee te maken kan er weer rust en balans in je leven ontstaan 🕊️

 

Vlindermassage

De vlindermassage is een heel zachte rustgevende massage die op je rug, over je ruggengraat, wordt gegeven.

Je ruggengraat is verbonden met je zenuwstelsel en is daarom een van de belangrijkste centra van ons lichaam. Hier komen alle zenuwbanen vanuit het gehele lichaam samen en onze zenuwen regelen en besturen ons lichaam.

Tijdens de Vlindermassage wordt de werking van zenuwen gestimuleerd en hersteld, door een herhaling van een eenvoudige lichte beweging over zenuwbanen op de rug, in de vorm van een vlinder.

Het kan zijn dat mijn vingers hierbij op bepaalde plekken op een ruggenwervel blijven hangen wat vaak duidt op iets wat je nog niet hebt verwerkt..

Door herhaling van de vlinders worden blokkades opgeheven, oude spanningen/stress losgelaten en komt er weer ruimte voor nieuwe energie om te stromen.

Zo kun je weer in balans komen:)

Ik geef de massages als iemand wil in combinatie met een familieopstelling in de mind, als een visualisatie. De werking van de opstelling in combi met de massage is heel krachtig, doordat alles wat we meemaken in ons lijf wordt opgeslagen, in het celgeheugen, en op deze manier extra wordt aangepakt.

 

Tarieven: 

Vlindermassage (60 min) €75,-

Vlindermassage met visualisatie op basis van Familieopstellingen (75 min) €95,-

 

 

Ervaringen van anderen

“De opstelling met mijn ouders was heel erg krachtig. Ik dacht dat ik alles met mijn ouders al had afgesloten, maar alsnog merkte ik dat er aan aantal onafgesloten zaken waren. Die mijn gedrag en gedachtes nog steeds beïnvloedden. Dankzij deze sessie ben ik me veel bewuster van mijn eigen verantwoordelijkheid, en die van mijn ouders. Waardoor ik me minder schuldig voel naar hen toe. En een fijne relatie met ze kan onderhouden.

Ik heb echt een hele fijne ervaring gehad bij Lukkie en ben blij dat ik mezelf dit momentje gegund heb.”

Ashley

“Ik voelde mij vermoeid en lichtelijk gespannen toen ik binnenkwam. Ik denk doordat ik veel werk. Ik neem genoeg rust en ik mediteer en wandel veel. Echter heb ik daardoor nog niet altijd het gevoel dat ik mijn emoties compleet de ruimte kan geven.

En juist wat ik zo fijn vond is dat door de vlindermassage wat emoties naar boven kwamen die ik wellicht al een tijdje aan het onderdrukken was. Het was heel erg ontspannen en helend en ik merkte dat ik weinig tijd nodig had om echt helemaal in verbinding met mezelf te komen. Tevens heeft Milou mij tijdens de massage door een Familieopstelling visualisatie begeleid. Dit was een hele mooie visualisatie waarbij je echt weer even contact met met je innerlijke kind en het familiesysteem.

Ik weet dat het ruimte geven aan je emoties lastig is, maar als je er eenmaal de ruimte aanbied het je kan ontladen. Door de visualisatie kon ik meer ruimte maken voor acceptatie en loslaten van ballast dat niet van mij is.

Mijn ervaring in een paar woorden: Ontspannen, ontladend, ontzettend fijn en waardevol.”

Anaïta Nasser

“Je hebt een hele fijne meditatie stem als het ware, die mij al heel snel mee nam in een stand van ontspanning 🙂

Ik heb nieuwe inzichten gekregen dmv de visualisatie en de zinnen die je intuïtief uitsprak, die zaken goed in perspectief brengen voor mij. Fijn dat er daarna ook even de ruimte was om na te praten met elkaar hierover. Ik zou de vlindermassage van Praktijk Lukkie zeker aan anderen aanraden, en natuurlijk de familieopstellingen die zij ook doet!

Mijn ervaring bij Lukkie in een aantal woorden:
Fijn, gastvrij, open, zachtheid, super service”

Charissa

Contacten?