(Familie) opstellingen

Kom in contact met de kern van je ware ik.

Nieuw perspectief en inzicht, verruimde blik, diepgang

De familieopstelling was fijn, maar ook tegelijkertijd indrukwekkend wat er uit zo’n sessie kan komen. Een nieuw perspectief.

Naderhand voelde ik meer focus op mezelf en m’n innerlijke kind i.p.v. op familieleden. Er is een manier om familieleden lief te hebben, maar de band toch wat ‘losser’ te maken.

Wat het me gebracht heeft: een nieuw perspectief en inzicht, verruiming van blik & diepgang in wat er ‘onder water’ speelt

Fieke

Fijne ervaring, krachtig, bewust van eigen verantwoordelijkheid

Voordat ik binnenkwam bij Lukkie voelde ik me erg gestresst. Ik was constant aan het overdenken, en kon mijn hoofd amper stil krijgen.

Tijdens de sessie voelde ik de stress langzaam van me afglijden. Wat hielp is dat Milou een hele fijne energie heeft. Ze heeft haar praktijkruimte superfijn ingericht, en zorgt voor een hele ontspannen sfeer.

De opstelling met mijn ouders was heel erg krachtig. Ik dacht dat ik alles met mijn ouders al had afgesloten, maar alsnog merkte ik dat er aan aantal onafgesloten zaken waren. Die mijn gedrag en gedachtes nog steeds beïnvloedden. Dankzij deze sessie ben ik me veel bewuster van mijn eigen verantwoordelijkheid, en die van mijn ouders. Waardoor ik me minder schuldig voel naar hen toe. En een fijne relatie met ze kan onderhouden.

Na de sessie voelde ik me ontspannen en een beetje rozig. Het was zo lekker om even een momentje voor mezelf te hebben. Ik wilde het liefst in die bubbel blijven zitten.

Ik heb echt een hele fijne ervaring gehad bij Lukkie en ben blij dat ik mezelf dit momentje gegund heb.

// Transformational Journey

Ashley

Patronen aan het licht, op energetisch vlak van alles in beweging

Voor de sessie voelde ik me goed. Ik keek erg uit naar de sessie met Milou, juist om patronen die me zo dwars kunnen zitten, eens op een andere manier aan het licht te laten brengen.

Tijdens de sessie had Milou een enorm fijne rust en energie. Gevoelsmatig kon ik hier helemaal in mee bewegen, wat voor mijn gevoel van grote waarde is! De sessie heeft me tot mooie inzichten geleid, waar ik zeker weer wat mee kan.

Gelijk na de sessie viel er een enorme deken van vermoeidheid over me heen. Ik kon niet anders dan liggen en slapen. Ook al was ik ineens helemaal gesloopt, het voelde fijn; alsof er duidelijk op energetisch vlak van alles in beweging is gezet.

Mijn ervaring bij Praktijk Lukkie in een paar woorden: ik voelde een hele fijne warmte en ik voelde me gehoord en gezien door Milou.

Naar mijn idee heb ik niets gemist tijdens / rondom de sessie. Mooi om te mogen ervaren dat een opstelling ook zo goed werkt online. Ik kon alles heel goed volgen, alsof ik bij Milou aan tafel zat.

// Familieopstelling online

Aleid Collaris

Relaxed, ontspannend, liefdevol

Ik kwam bij Lukkie doordat Ingrid (jouw moeder) mij heeft verteld over de moeder-dochtermassage. Ik voelde me ontspannen.

De massage heb ik ervaren als heel rustgevend. Liefdevol. Ik vond het een hele ontspannen ervaring, mooi in combinatie met de begeleiding op gebied van systemisch werk.

Naderhand voelde ik me heel relaxed, ontspannen.

Mijn ervaring van mijn bezoek aan Lukkie: Dat ik het een fijne ervaring vond. Ik ken jou en Ingrid natuurlijk al, dus in die zin wist ik wel dat het als een warm bad zou voelen maar het was erg fijn.

// Transformational Journey / Duo Vlindermassage

Jolien

Magisch, waardevol, inzicht, bewustwording, rust, begrip

Voor de sessie was ik een beetje zenuwachtig. Ik had wel een beetje een idee over hoe het zou gaan, maar verder ben ik er redelijk vrij open in gegaan. Milou stelde mij op mijn gemak door eerst even te kletsen en uitleg te geven over de sessie.

De sessie/familieopstelling was echt mega waardevol. Wat er tijdens de sessie naar voren is gekomen naar aanleiding van mijn hulpvraag had ik nooit zelf kunnen achterhalen. Het was zo bijzonder, emotioneel en zo mooi. We hebben eerst een visualisatie gedaan en vervolgens hebben we gewerkt met de poppetjes. De poppetjes vond ik persoonlijk heel prettig, want dat maakt het wat meer tastbaar en zichtbaar. 

Na de opstelling/sessie voelde ik me rustig en licht, alsof er een last van mijn schouder was gevallen. Daarnaast heeft het me ook ontzettend veel inzicht gegeven in de situatie waardoor ik beter begrijp waarom ik op een bepaalde manier heb gehandeld. Heel prettig dat je naderhand ook contact hebt opgenomen met een soort van nacheck hoe het gaat en of ik nog vragen had.

Mijn ervaring van de sessie bij Lukkie in een paar woorden: Magisch, waardevol, inzicht, bewustwording, rust, begrip.

// Familieopstelling online

Sophie Koenderink

Rustig, relaxed, intens

Vooraf voelde ik me rustig en relaxed, zin in ontspanning

De journey heb ik ervaren als zeker rustig en ook relaxed, maar tegelijkertijd ook zeker een intense ervaring, omdat er duidelijk op een diepere laag wordt ingespeeld en ik voelde dat er veel los kwam.

Ik voelde me naderhand ontspannen en tegelijkertijd voelde ik dat er echt veel in werking was gezet en dat voelde ook wat overweldigend.

Het was een bijzondere ervaring en zeker een die me meer verder heeft gebracht om mij vrij te maken van de onnodige belemmeringen. Er is een shift ontstaan in een stuk in mij wat ook een shift nodig had en daarom heeft het uiteindelijk echt iets goeds opgeleverd en weer meer de weg vrijgemaakt om mezelf vrij te voelen. Vrij van angst en belemmeringen-blokkades. Er is echt iets opgeruimd op een dieper level.

// Transformational Journey

Annelijn

Verlichtend

Ik ben met Lukkie in aanraking gekomen, omdat een vriendin van mij hierover had verteld. Ik voelde me toen ik aankwam beladen, deze spanningen zaten al langere tijd vast in mijn lijf.  

Het was fijn dat ik tijdens de massage alles even los kon laten. Het was vooral verdriet dat loskwam en ik kon het even helemaal laten gaan. Ik voelde me op mijn gemak en niet bezwaard dat ik moest huilen. 

Na de massage voelde ik me vooral moe van alle emotie dat was losgekomen, de dag erna heb ik ook echt moeten uitrusten. Maar daarnaast voelde ik me opgelucht, wat vast heeft gezeten heb ik kunnen loslaten. Dit gaf een heel verlichtend gevoel.

// Vlindermassage

Jessica

Een cadeautje aan jezelf

Voordat ik bij Lukkie binnenkwam was ik een beetje gespannen. Ik had zin in de massage, maar vond het ook best een beetje spannend. Mijn emoties zaten hoog vanwege stress en onrust in mezelf.

Ik vond de massage heel ontspannen. Door de herhalende bewegingen voelde het alsof je in een soort trans kwam, waardoor ik de omgeving helemaal vergat. De kamer rook heerlijk en er was fijne muziek, dat maakte dat ik snel op mijn gemak was. Door de woorden die Milou uitsprak kwamen mijn emoties los, maar ik vond het niet erg omdat ik het gevoel had dat daar ook echt ruimte voor was.  

Na de massage voelde ik mij opgelucht en veel meer bewust van mijn lichaam. Het voelde eigenlijk of ik uren had geslapen en mijn hoofd tot rust was gekomen.

Het is echt een cadeautje aan jezelf 🙂

Denise

Ontspannen, ontladend, ontzettend fijn en waardevol

Ik voelde mij vermoeid en lichtelijk gespannen toen ik binnenkwam. Ik denk doordat ik veel werk. Ik neem genoeg rust en ik mediteer en wandel veel. Echter heb ik daardoor nog niet altijd het gevoel dat ik mijn emoties compleet de ruimte kan geven.

En juist wat ik zo fijn vond is dat door de vlindermassage wat emoties naar boven kwamen die ik wellicht al een tijdje aan het onderdrukken was. Het was heel erg ontspannen en helend en ik merkte dat ik weinig tijd nodig had om echt helemaal in verbinding met mezelf te komen. Tevens heeft Milou mij tijdens de massage door een Familieopstelling visualisatie begeleid. Dit was een hele mooie visualisatie waarbij je echt weer even contact met met je innerlijke kind en het familiesysteem.

Ik weet dat het ruimte geven aan je emoties lastig is, maar als je er eenmaal de ruimte aanbied het je kan ontladen. Ik voelde mij na de vlindermassage van Milou helemaal ontladen en ontspannen. Het voelde alsof ik een heerlijke nacht door had kunnen slapen. Door de visualisatie kon ik meer ruimte maken voor acceptatie en loslaten van ballast dat niet van mij is.

Mijn ervaring in een paar woorden: Ontspannen, ontladend, ontzettend fijn en waardevol.

// Transformational Journey

Anaïta Nasser

Fijn, zacht en ontspannend

Ik vond de vlindermassage hartstikke fijn, zacht en ontspannend, op een mooie plek, die veel rust uitstraalt.
Fijn dat je op intuitieve wijze systemische blokkades meeneemt en in gedachten zinnen laat uitspreken. En hoezeer ik ook met systemisch werk bezig ben, je zinnen hebben me weer aan het denken gezet.
Een groot kado aan mezelf en een aanrader voor iedereen!
// Transformational Journey
Merel

Ontspannend, loslaten, aandacht voor mijn lichaam

Toen ik kwam zat ik wat minder goed in mijn vel door een tegenslag.

De combinatie van systemisch werk en een massage vind ik heel mooi en creatief. Het past heel goed bij elkaar. Het was ook fijn om een moment tijd voor mezelf en mijn ontspanning te nemen. Om me even over te geven aan de massage en jouw rustige woorden. 

Ik voelde me naderhand rustiger en meer geaard. 

Mijn ervaring in een aantal woorden: Ontspannend, loslaten, aandacht voor mijn lichaam.

// Transformational Journey

Ontspannen, zacht, subtiel

Ik voelde me nieuwsgierig en moe toen ik binnenstapte.

De massage heb ik ervaren als heel zacht en ontspannen.

Naderhand voelde ik ontspanning en inzicht – je herinnerde me aan mijn verlangen, wat ik omgezet heb in het me gaan verbinden in vrouwencirkels.

Lukkie in een aantal woorden: Ontspannen, zacht en subtiel, ik voelde me heel welkom. Fijne ruimte ook.

// Transformational Journey

Emma Sini te Hietbrink

Ontspannend, inzichtelijk, bevrijdend

Het binnenkomen bij Lukkie was heel fijn, fijne sfeer, leuk met de kaarsjes. In het begin was het wat koud, maar dat veranderde al snel toen we de massage in gingen.

De gastvrijheid was ook heel fijn, lief dat je op het einde met wat thee & lekkers kwam.

De ervaring van de massage was heel fijn en interessant, bijzonder om te zien hoe je dingen zo goed kunt aanvoelen! Het heeft me erg geholpen meer inzicht te krijgen in mijn hedendaagse uitdagingen.

Ik voelde me naderhand licht en heel ontspannen en een beetje in een droomwereld, heel fijn wel!

Lukkie in een aantal woorden: Ontspannend, inzichtelijk, bevrijdend.

// Transformational Journey

Kalm, opgelucht, vrij

Ik was gelukkig lekker ontspannen toen ik Lukkie binnen kwam. Ik was erg benieuwd naar wat ik zou gaan voelen en wat er allemaal los zou komen tijdens en na de massage, omdat er mentaal wel een hoop speelde. Ik was vooral erg benieuwd naar de familieopstelling tijdens de massage.

De ruimte is al heel rustgevend als je binnen komt. Ook straal je zelf een hele rustige energie uit waardoor ik me heel snel op mijn gemak voelde. Voordat de massage begon wist ik niet zo goed wat ik er van moest verwachten, maar op het moment dat de massage begon en je er bij begon te praten in de familieopstelling, waande ik me helemaal in een andere wereld waarbij er een hoop los kwam op dat gebied. Ik voelde soms van alles door m’n lichaam stromen, alsof een bepaalde diepe pijn en spanning er uit stroomde. Het was een hele mooie, bijzondere ervaring.

Naderhand was ik heel kalm en voelde ik me opgelucht en vrij. Het voelde alsof er een bepaalde spanning van me af was gevallen, omdat ik door het verhaal van de familieopstelling echt anders naar bepaalde dingen keek na de massage.

Mijn ervaring in een aantal woorden: Fijn, rustgevend, eye-opener en bevrijdend.  

Ik heb niks gemist. Het was van top tot teen goed geregeld. Van het moment van binnenkomst tot na de massage. Je neemt alle tijd! Ik ben echt super tevreden en vond het een hele mooie, bijzondere ervaring!

// Transformational Journey

Simone Aarts

Bijzonder, liefdevol, vertrouwen, loslaten

Ik voelde me voordat ik kwam prima, wel een vol hoofd. Maar was vooral erg benieuwd.

Ik vond de vlindermassage bijzonder, zacht en toch krachtig. Dit was mijn eerste kennismaking met een vlindermassage, en vond het fijn. De opstelling/visualisatie aan het einde was emotioneel en mooi tegelijk.

Mijn omschrijving van Lukkie in een aantal woorden: Bijzonder, liefdevol, vertrouwen en loslaten.

Ik heb niks gemist. Ik vond het heel prettig. Een kaartje trekken aan het einde vond ik ook erg leuk. Een mooie afsluiting van de massage.

// Transformational Journey

Josine Peters

Helend

Milou heeft een hele fijne toegankelijke energie. Los van diepe ontspanning zorgde ze ook voor een mooie visualisatie met heldere en duidelijke stem. De manier waarop ze je op gemak laat voelen is helend en geeft rust en helderheid zowel fysiek, energetisch als mentaal.

// Transformational Journey

Tessa

Een deken van rust

Toen ik binnenkwam ervaarde ik meteen een deken van rust. Ik was de reis en de drukte van de stad meteen vergeten. Sterker nog, het voelde als thuiskomen!

Ik heb de vlindermassage als heel bijzonder en ontspannend ervaren. Ik vond het van tevoren best wel spannend, omdat ik mezelf eigenlijk nooit een massage gun. Het spannende gevoel veranderde bij binnenkomst meteen in vertrouwen. Milou brengt zelf een rust met zich mee. Ze is professioneel, weet wat ze doet, oordeelt niet en luistert precies naar wat je nodig hebt. Ik vond het een ervaring om nooit meer te vergeten, en ik weet zeker dat ik dit nog een keer wil ervaren. 

Na afloop van de vlindermassage voelde ik me moe maar ontspannen en voldaan. Ik kon goed voelen dat Milou op een dieper niveau masseert. De nacht die op de massage volgde bestond uit een hele hoop vreemde dromen. Ik was duidelijk dingen aan het verwerken.

Ik voel me sinds de massage een stuk lichter, letterlijk en figuurlijk! Ook heeft Milou me tijdens de massage adviezen gegeven. Hiermee ben ik aan de slag gegaan, en ik heb het gevoel dat ik dichter bij mezelf sta. 

Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik een vlindermassage bij Milou heb mogen volgen. De massage is ontspannend, maar heelt ook onderliggende “problematiek”.

Milou voelt vertrouwt, is professioneel en ze is er echt even helemaal voor je. Dankzij de massage voel ik me lichter, ervaar ik meer zelfliefde en ben ik dichter bij mezelf gekomen.

// Transformational Journey

Rochelle Piet

Verlichting, rust en inzichten

De online familieopstelling heeft me echt veel gebracht: veel verlichting, rust en inzichten.

// Familieopstelling online

Jacqueline Roepke

Liefdevol, diepe inzichten, healing

Wat een heerlijk, liefdevolle ervaring was de vlindermassage bij Lukkie. Ik vond het super fijn hoe milou alles helemaal verzorgde en de tijd nam voor de massage en afronden.

Ik heb het gevoel heel veel te hebben losgelaten tijdens de massage, omdat mijn lichaam vanzelf fysiek ging bewegen en heb diepere inzichten gekregen in mijn gedachten/overtuigingen die nog in mijn onderbewuste aanwezig waren.

Ik had van te voren niet echt een voorstelling erbij, maar ik vind het naast een massage echt een healing, waarin milou je zachtjes aanraakt en je op intuïtie door een proces heen leidt. In een aantal woorden zou ik mijn bezoek omschrijven als zacht, liefdevol en veilig.

// Transformational Journey

Deirdre Egberink, 27 jaar

Fijn en inzichtgevend

Vooraf voelde ik me moe (gebroken nacht, lange autorit erop zitten, maar zeker wel nieuwsgierig en enthousiast naar/over de vlindermassage!)

Mijn ervaring van de massage is super goed. Ik ging er open in qua verwachting en was daarmee blij verrast dat het om fysieke aanraking ging (ik dacht zelf namelijk eerst over de kleren, zoals met Reiki), dus dat er echte aanraking was, was voor mij een bonus 🙂

Tevens heb je een hele fijne meditatie stem als het ware, die mij al heel snel mee nam in een stand van ontspanning 🙂

Ik heb nieuwe inzichten gekregen dmv de visualisatie en de zinnen die je intuïtief uitsprak, die zaken goed in perspectief brengen voor mij. Fijn dat er daarna ook even de ruimte was om na te praten met elkaar hierover. Ik zou de vlindermassage van Praktijk Lukkie zeker aan anderen aanraden, alsmede natuurlijk de familieopstellingen die zij ook doet!

Mijn ervaring bij Lukkie in een aantal woorden:
Fijn, gastvrij, open, zachtheid, super service (Olie afgenomen met een washandje, kreeg wat te drinken en een vegan snack na afloop, wauw!)

// Transformational Journey

Charissa

Last van mijn schouders

Voordat ik bij Lukkie kwam was ik ietwat gespannen, vooral omdat ik niet wist wat ik kon verwachten.
Ik heb de sessie (individuele familieopstelling) als heel prettig ervaren. Milou nam de tijd op me op mijn gemak te stellen en om even te kletsen. Daarna nam ze de tijd om toe te lichten hoe een opstelling in zijn werk gaat. De opstelling zelf was emotioneel en mooi.
Na afloop voelde ik me ontspannen; het was fijn om te merken dat er een soort last van mijn schouders was gevallen.
Mijn ervaring van mijn bezoek aan Lukkie in een een aantal woorden: Waardevol, emotioneel, opluchtend.
// Familieopstelling
Ilja

Gemis omarmen, bijzonder, dankbaar

Voordat ik bij Lukkie kwam was ik vooral nieuwsgierig. Het ondergaan van een vlindermassage was een wens, overigens zonder concrete vraag. Ik heb ervaring met systemische coaching en met coaching met behulp van paarden. Verschillende consulenten hebben mij dingen over mezelf geleerd, herkenbaar, maar of ik het écht gevoeld heb..?

Ik kreeg de massage op de heetste dag van het jaar, dus even heb ik getwijfeld of dat wel de goede omstandigheden waren voor een kennismaking met vlindermassage. Toch gedaan en mijn hemel, wat ben ik daar dankbaar voor. Ik wist helemaal niet hoe het in z’n werk zou gaan. De massage is zachtaardig, niet gericht op spieren, maar op energie. Ik ken Milou niet goed, en toen tijdens de massage kon ze mijn uitdagingen optrommelen alsof ze een soort inkijkje in mijn persoonlijke energie had gehad. Ze vertelde me hoe ik mijn gemis uit mijn kindertijd kon omarmen teneinde het te accepteren. Maar vooral; ze gaf mijn onbekende gevoelens een naam! Daar kwamen uiteraard ook tranen bij kijken. Tijdens het napraten, liet Milou me nog voelen hoe het is om mijn ‘lasten’ te delen. Ik mocht letterlijk tegen haar handen aanleunen en zo kon ze mij verlichten. Ik had geen idee dat mijn energie zo zwaar was.

Hoewel ik lang heb kunnen na-zweven op de bijzondere ervaring, is er voor mij nog wel een wereld te winnen. Ik zou graag ontdekken hoe ik het gevoel van tijdens de massage (‘verlichting’) meer kan vasthouden of vaker kan voelen. Wat ik heel lief vond, was dat Milou na een paar weken uit het niets met een prachtig liedje in mijn WhatsApp verscheen. Het liedje staat sindsdien regelmatig op repeat, en telkens kan ik héél eventjes een beetje voelen waarom het zo fijn was.

Bij Lukkie heb ik eindelijk gevoeld wat ik met woorden al weleens geleerd had.

// Transformational Journey

Intens en bijzonder

Ik kwam goed binnen, had er veel zin in, keek er naar uit en werd heel vriendelijk welkom ontvangen. Ik had direct een goed gevoel.

De opstellingendag heb ik ervaren als zeer intens en bijzonder. Ik had mijn bedenkingen bij het zelf deelnemen in een opstelling voor een ander, ik wist immers niks van die persoon. Zo ongelooflijk om te mogen ervaren hoe die energie er gewoon is, je wordt echt “gestuurd”. Het is tegelijk ook behoorlijk veel, veel emoties kwamen los, maar dat was voor mij ook de bedoeling. Erg fijne, liefdevolle begeleiding en niets hoeft.

Toen de dag was afgelopen en ik wegliep was ik voldaan. Het had me zoveel rust opgeleverd, het is eigenlijk niet beschrijven in woorden. Zoveel inzichten en dingen echt doorbroken, dingen waar ik al jaren mee worstelde. In mijn familie is ook veel in gang gezet, onbewust. Mijn moeder lijkt wel “nieuw” en ook is er weer contact met mijn zusje. Waardevol en ik ben dan ook heel dankbaar voor deze dag

Haar ervaring in een aantal woorden omschreven: Je moet het echt zelf ervaren, om het te kunnen begrijpen, elke uitleg doet te kort. Magisch, bijzonder en voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel, mooie mensen.

// Familieopstelling in een groep, deelname aan een workshop in samenwerking met van Toor Coaching

Madeleine

Helend, verder in mijn proces

Ik kwam vrolijk en relaxed bij Lukkie binnen en voelde me lekker (mede door het prachtige, zonnige weer)

De massage heb ik als heel fijn en prettig ervaren. Deze werd rustig en met vaardigheid uitgevoerd. Er werden delen in mij aangeraakt waar nog heling nodig was en voelde me daardoor emotioneel. Later die dag werd ik getriggerd door wat iemand tegen mij zei en besefte dat dit verband had met de helende massage. Ook kwam ineens out of the blue mijn periode die ik pas 1,5 wk. later verwachtte. Het was al met al een intense ervaring voor mij maar mede door deze fijne massage ben ik weer verder in mijn proces gekomen.

Het was een prettige ervaring waar Milou met haar kundigheid en zorgzaamheid mij heeft behandeld. Dankjewel hiervoor!

// Transformational Journey

Jessica

Veel emoties kwamen los, puzzelstukjes vielen op zijn plek

Afgelopen augustus ben ik bij Lukkie geweest. Met een hoofd vol, een constant onrustig gevoel, had ik mij voor genomen hier iets voor te vinden.

Door de corona kon ik mijn passie niet meer uitvoeren en zat ik thuis. Dit was de druppel die de emmer deed overlopen.

Tijdens de behandeling was ik heerlijk relaxt, waar bij tegen het einde flink veel emoties los kwamen. Emoties die ik in tijden niet meer gevoeld had, dit was heftig maar ook fijn tegelijkertijd.

In de weken na mijn behandeling merkte ik dat puzzelstukjes op zn plek vielen. Familie dingen die voor mijn gevoel al een plek hadden, vielen echt op zijn plek. Mijn bindingsangst is hier ook een voorbeeld van, ik begrijp nu waar het vandaan komt, waar door veel ook weer op zn plek viel.

Ik ben nog steeds super blij met deze investering in mijzelf en raad het iedereen aan.

// Transformational Journey

Verlichting in hoofd, hart en spieren

Enkele maanden geleden kwam ik in contact met Milou van @praktijklukkie.

Ik was bezig met een proces van verwerking van een heftige gebeurtenis en had veel spanning op mijn nek en rugspieren.

Met de vlindermassages in combinatie met familieopstellingen is er heel veel verlichting ontstaan in mijn hoofd, hart en spieren. Milou heeft echt een gave! Op de juiste momenten werden de juiste plaatsen vastgepakt en de juiste woorden genoemd. Het is heel bijzonder hoe Milou intuïtief contact maakt en je naar een staat van verlichting brengt. Daarnaast is het heel fijn en ontspannend.

Als je overweegt om een vlindermassage (in combi met een familieopstelling) te boeken… twijfel niet langer! Het is zeker de moeite waard om dit een kans te geven!

// Transformational Journey

Echt een moment voor mezelf, bijzonder en inspirerend

Ik kijk positief terug op de behandeling en vond het een prettige ervaring!

Ik kwam positief binnen en keek uit naar een ontspannen moment aan het einde van een drukke werkdag.

Ik heb de Vlindermassage als ontspannend ervaren, een echt moment voor mezelf in een veilige en relaxte setting. De combinatie met familieopstellingen maakte het extra bijzonder en inspirerend.

Het was een rustgevende ervaring en mijn rug/ schouders voelde na afloop ‘lichter’.

Na afloop voelde ik mij enerzijds ontspannen en anderzijds energiek, er was weer nieuwe energie en ‘stroming’ vrijgekomen.

Lukkie in een aantal woorden: Rustgevend, inspirerend, warm, deze unieke ervaring is een aanrader voor iedereen!

// Transformational Journey

Moniek

Diepe ervaring: magisch, helend en liefdevol

Wat Milou doet, of beter gezegd: is..

Ze voelt energetisch aan waar blokkades zitten en vraagt van tevoren uitdrukkelijk of je daar licht op wilt werpen: of het mag “aangeraakt” worden.. zodat het een body-mind-soul butterfly journey wordt, waarbij je een diepe ervaring meemaakt, die magisch, helend & liefdevol is.

Dank dank dank, prachtige Milou!

// Transformational Journey

Karin Ammerlaan

Fijn, heeft echt wat gedaan

Voor de massage voelde ik me oké & ik kon wel wat ontspanning gebruiken.

De massage vond ik heel fijn, eigenlijk zelfs beter dan verwacht! Ook naderhand voelde ik me heel fijn.

Ik had het idee dat deze massage echt wat deed in tegenstelling tot fysio en sportmassages die ik eerder vaak had. De spieren voelden voor een langere periode echt losgemaakt. Aanrader dus voor iedereen.

// Transformational Journey

Raakte me diep van binnen, oude pijn werd aangeraakt

Milou gaf een heerlijk ontspannende massage. Het was zo zacht en ritmisch dat ik een paar keer even weg viel.

Aan het eind legde Milou haar handen op mijn rug en sprak een aantal zinnen die me diep van binnen raakten. Mijn oude pijn werd aangeraakt.

Hoewel ik veel verdriet voelde was ik ook heel dankbaar zo gezien te worden en toegang te krijgen tot mijn innerlijk.

De woorden die Milou sprak gaven me ook een nieuwe richting en lieten me zien welke weg ik nu in kon slaan om voor mezelf te durven gaan staan.

// Transformational Journey

Helpend om verdriet los te laten

De vlindermassage was leuk en nieuw voor mij. Het was een zachte strelende ervaring. Het mooie was dat aan het eind Milou spontaan een stuk familie-opstellingen bij mij toepaste. Die combinatie vond ik heel mooi en hielp mij ook letterlijk wat verdriet los te laten.

Lukkie biedt een lieve zachte vorm van ontspanning en ze weet goed contact met je te maken.

// Transformational Journey

Fijn, aardend, rustgevend

De massage heb ik ervaren als fijn, aardend en rustgevend.

Wat het me heeft gebracht: Mooie connectie met jou, ontspanning en een mooi inzicht :)❤️

// Vlindermassage

Waardevol, liefdevol, goed om emoties te verwerken

Voor de massage voelde ik me fijn, had zin in de massage. Had geen specifieke klachten of spanning.

De massage was fijn. Ik wist niet wat ik moest verwachten, dus ik ging er open in. Het was heel mooi hoe Milou gewoon aanvoelt wat er mag gebeuren en waar ze extra aandacht aan moest geven. Wat ik ook heel waardevol vond was even kort napraten over wat zij en ikzelf had ervaren. Dat gaf alles nog meer een plek.

Er kwam verdriet en emoties los. Later die dag kwam dat er ook nog uit en ook de dag erna voelde ik dit erg. Het was mooi om hier ruimte aan te geven en dit nog meer te kunnen doorvoelen.

Mijn ervaring bij Lukkie in een aantal woorden: “Liefdevol, persoonlijk, goed om emoties, verdriet of ervaringen te verwerken.”

// Transformational Journey

Ciska van Grootveld

Ontspannend, fijn, bijzonder

Voordat ik kwam, was ik moe, gehaast, en toe aan vakantie.

De vlindermassage vond ik heel ontspannend en fijn. Ik vond het ook wel ontroerend en troostend om met zoveel aandacht aangeraakt te worden (door iemand anders dan mijn vriend). Emoties die al sluimerden, kwamen wat meer aan de oppervlakte.

Naderhand voelde ik me rustig, kalm, een beetje emotioneel. En je gaf me een mooi inzicht/bevestiging over de fase in mijn persoonlijke ontwikkeling waar ik nu in zit, dat vond ik heel bijzonder!

“Ontspannend, mezelf dit gunnen, emoties voelen” is de omschrijving van mijn ervaring bij Lukkie.

// Transformational Journey

Jade Kerste

Bijzonder

Bekijk onderstaande video voor het horen van de ervaring van Jacqueline // Transformational Journey

Jacqueline Roepke

Fijn, ontspannen, opgelucht

Voordat ik kwam voelde ik veel spanning en moeheid in mijn lijf. Ik was toe aan loslaten en echt even tijd voor mezelf.

De massage was heel fijn en ik kon me snel ontspannen. Soms leek het alsof ik tussen slaap en wakker zijn in schommelde.

Op het einde van de massage voelde je heel goed aan dat ik nog wat moest loslaten. Het leek alsof de spanning die ik voelde rondom mijn borst er letterlijk uit werd getrokken. Ik ging ontspannen en opgelucht naar huis, alsof ik echt iets heb kunnen loslaten.

Ik zou zo weer eens een massage bij je willen boeken. Dankjewel voor de fijne ervaring.

// Transformational Journey

Kristel

Een opgelucht gevoel en minder stress

Ik kwam een beetje gespannen en zenuwachtig binnen, waarschijnlijk omdat ik nooit eerder een officiële massage heb mogen ontvangen. Ik werd met open armen, vol warmte, ontvangen.

Milou vertelde me dat ze tijdens de massage wilde aanvoelen wat voor techniek ze het beste bij mij als persoon kon toepassen, wat mijn lichaam aangaf, bedoelde ze daarmee. Dat vond ik een mooie gedachte. Naast dat de massage heel erg fijn was, vroeg Milou precies genoeg. Of ik fijn lag, of het niet te koud was. Standaard dingen. Tijdens de massage werd er nauwelijks tot niet gepraat, zodat je de bewegingen echt binnen liet komen. Dat vond ik erg prettig. Milou eindigde met geluiden van water dat stroomt. Daaraan kon ik merken dat de massage was afgelopen. Een zeer prettige ervaring!

Kort nadat de massage was afgelopen, voelde ik me een beetje emotioneel. Ik wist niet zozeer waarom ik tranen laatte, maar het kwam gewoon. Ik dacht niet specifiek aan één bepaald onderwerp. Het voelde alsof het nodig was. Milou vertelde me dat dit kwam door de knoopjes en ‘bergjes met emotie’ die op de zenuwbaan lagen, die nu vrijkwamen. In de loop van de week merkte ik dat ik minder stress had en een opgelucht gevoel.

// Vlindermassage

Marle

Emoties kwamen los, helend, verlichting

Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Ik voelde me onrustig door alles wat er gaande is in mijn leven, maar zodra ik binnen was stelde Milou me al snel op mijn gemak en voelde ik me erg welkom.

De Vlindermassage was zeer prettig. In het begin wist ik niet wat ik moest verwachten en de eerste minuten had ik moeite met mijn gedachten echt af te schakelen. Toen dit eenmaal lukte heb ik een hele bijzondere ervaring gehad waarin veel emoties los kwamen. Daarnaast voelde de massage erg prettig en helend.

Na de vlindermassage voelde ik een duidelijke verlichting. Op de avond zelf was ik erna erg moe, maar voelde ik een enorme rust van binnen. Echt een hele fijne ervaring. De dagen erna is deze rust gebleven en ook in mijn rug voel ik een zekere verlichting op de pijn plekken.

Het is een bijzondere ervaring, ik voelde me snel op mijn gemak en dat is erg prettig. Milou gaf een heel erg welkom gevoel en het is ook fijn dat ze zonder oordeel je behandelt en ruimte geeft voor je emoties. Ik ga zeer zeker nog eens terug en kan dit iedereen aanraden die ergens mee worstelt.

// Transformational Journey

Anne

Prachtig

Ik mocht bij Milou een prachtige sessie online ontvangen waarin we een familie opstelling deden.

Ik merkte dat ik mee werd geleid naar een prachtige plek….ik voel de verbinding met mijn ouders maar ook zeker met het grotere geheel.

En dat gaf heel veel inzichten….vooral op de vragen ‘waarom’.

Prachtig ….dank dankjewel voor deze bijzondere en mooie sessie!

Ben je intens dankbaar en ook voor onze connectie!

// Familieopstelling online

Kristi Haasakker

Bijzonder, veel nieuwe inzichten

Ik had mij aangemeld voor een familieopstelling, die niet door kon gaan door het coronavirus. Milou bleef contact houden en kwam met andere alternatieven, super fijn!

Via beeldbellen nu een persoonlijke ‘sessie’ gehad ipv in een groep. Ik heb het als prettig ervaren. Milou maakt het persoonlijk en het voelt direct veilig en vertrouwd. De sessie heeft me veel nieuwe inzichten gegeven.

Het was bijzonder om het te ervaren. Zelfs na de sessie stond Milou open om vragen te beantwoorden, super betrokken dus! Dankjewel hiervoor Milou!

// Familieopstelling online

Yvonne

Mooie inzichten

Milou heeft een fijne eigen stijl van werken, waarbij ze haar sterke intuïtie combineert met haar kennis en kunde over opstellingen en meditatie. Ze creëert een ontspannen en veilige sfeer.

Milou heeft oog voor nuances en begeleidt een opstelling met veel warmte en persoonlijke aandacht.

Een opstelling met Milou zorgt voor mooie inzichten en brengt je een stap verder in je persoonlijke ontwikkeling.

// Familieopstelling

Roos

Zakelijk vraagstuk verhelderd

Milou biedt vakkundige Systemische begeleiding. Vanuit ons professionele vraagstuk hebben mijn collega en ik onze werkrelatie tot op persoonlijk niveau mogen verkennen in veilige bedding.

// Opstelling

Ferdy Strikker

Verbinding met jezelf weer voelen

Milou van Praktijk Lukkie haar missie (en passie!) is mensen in verbinding brengen met zichzelf en met elkaar. Dat doet zij door middel van systemisch werk en massage. Milou is ontzettend kundig in het opstellen en systemisch kijken. Zij weet je met haar coaching bijzondere inzichten te geven, waarmee je zeker de verbinding weer zult voelen! Zowel Milou als dit werk is een aanrader!

// Familieopstelling

Merel

Heel waardevolle inzichten

De familie opstelling heeft mij 3 hele waardevolle inzichten gegeven waar ik voor een hele lange tijd mee verder kan. Ik vond het heel emotioneel om mee te maken maar ook heel mooi en bijzonder. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Echt een openbaring!

// Familieopstelling

Claire

Interessant en bijzonder

Toen ik Milou leerde kennen, was er gelijk een klik!

Ik zat in de afstudeerfase van mijn master en worstelde met de vraag wat hierna; wil ik nog een tweede master gaan doen? wil ik eerst reizen en dan werken? of wil ik gelijk het werkleven in stappen? keuzestress dus!! Gelukkig bood Milou net op juiste moment een workshop aan dat toevallig ging over dit thema. Door theorie te geven en aan de hand van twee casussen, ingebracht door de deelnemers, nam Milou en haar collega ons mee in de wereld van familieopstellingen en keuzeopstellingen. Erg interessant en bijzonder!

Mijn persoonlijke casus werd uitgewerkt tijdens de workshop en met deze keuze die eruit kwam ben ik nog steeds blij! Kortom, heeft Milou mij geleerd hoe keuzes op basis van mijn intuïtie en gevoel te maken. De methode van keuzeopstellingen kan ik nu ook thuis toepassen. Bij vragen hierover of over wat anders kan ik nog altijd terecht bij Milou. Ze is erg betrokken en haar deuren staan altijd open.

// Familieopstelling, tetralemma

Nieuwe inzichten, rust

De online sessie Familie Opstellingen met Milou was een fijne ervaring die me weer nieuwe inzichten en een stukje rust heeft gegeven.

Milou werkt op het niveau van je onderbewustzijn en begeleidde me op een rustige manier door het proces. Ze weet je feilloos aan te voelen en zei precies de goede dingen op het juiste moment, waardoor het voor mij makkelijk was om een voorstelling te maken van de situatie en bepaalde dingen los te laten.

Als je het interessant vind om meer over de invloed van familie dynamiek te weten, de overtuigingen die daaruit ontstaan kunnen zijn en hoe jij daarin kunt loslaten, dan is dit zeker een aanrader!

// Familieopstelling online

Esmee

Rust

Als collega-opsteller wist ik al dat Milou iemand is bij wie jij je snel op je gemak voelt. Ze is heel lief en fijngevoelig maar ook heel open en authentiek.

Onlangs zat ik zelf met een prangende vraag en ik moest meteen aan Milou denken. Dat was een schot in de roos!

Ik heb een hele fijne opstelling bij Milou gehad. Ondanks de vele emoties bracht de opstelling mij rust en kon ik ervaren waar mijn vraag in essentie over ging. De begeleiding van Milou hierbij was erg fijn! Ik voelde mij veilig en vertrouwd bij haar. Ik kan Milou dan ook zeker aanbevelen!

// Familieopstelling

Claudia

Nieuwe handvatten

Ik heb een mooie opstelling ervaren die me op verschillende punten inzichten heeft gegeven.
Milou heeft me er op een hele natuurlijke manier doorheen begeleid, waardoor ik goed bij mijn gevoel kon blijven.
Door de opstellingmethode kreeg ik de mogelijkheid om mezelf en mijn omgeving vanuit een ander standpunt te zien, wat ook weer eens vernieuwend was. In een korte periode heeft ze me nieuwe handvatten gegeven en de situatie van een andere kant belicht, ook al dacht ik dat ik alle kanten had gehad.

// Familieopstelling

Nienke

a better person, more confident

Counseling – I opened up about my feelings, my fears and my anxiety of talking to people. She understood the crux of the issue and now I feel like a better person, more confident about myself and respectful of others at the same time and I am thankful to have met you. Thank you, your energy is truly blessed one, the community needs more people like you. Wish you success!

// Counseling / constallation

Ishan Khobare
Khobare Capital

Verrassend

Mijn eerste ervaring met een (familie) opstelling ben ik met een gezonde kritische houding, maar zeker ook met veel nieuwsgierigheid ingegaan.

De sessie was fijn, kalm en gaf verrassende antwoorden. De opstelling helpt om dichter bij je gevoel te komen door de vertroebelende laag van rationele overwegingen weg te nemen.

Ik kan een ieder die een beetje open-minded is aanraden om eens deel te nemen aan een sessie. Om je te helpen bij een vraagstuk of gewoon om deze bijzondere manier van werken eens te ervaren.

// Familieopstelling

Lucas Groen

Inspirerend

Ik ben bij Lukkie! geweest voor een bijeenkomst keuzes maken.
De inzet van opstellingen heeft mij geïnspireerd en aan het denken gezet.
Milou is rustig, geduldig en empatisch, waardoor ik me erg om mijn gemak voelde.
Ze is gedreven in het organiseren van bijeenkomsten, voor ieder wat wils!

// Familieopstelling, tetralemma

Lindi van den Bogert

Inzichtgevend, helend, transformerend

Een opstelling is geschikt als je vastloopt in het leven, last hebt van terugkerende patronen en daar niet of moeilijk uit komt; als je je afvraagt waar jouw gedrag en uitdagingen of dat van jouw kinderen vandaan komt; als je jezelf beter wil leren begrijpen en patronen wil opruimen. Ook als je voor een keuze staat en maar niet voelt wat ze moet kiezen is een opstelling een manier om hier inzicht in te krijgen.

 

Veel mensen blijven lang met klachten rondlopen (bijvoorbeeld: piekeren, je alleen voelen, extreem veel sporten en op eten letten, moeite met grenzen aangeven, weinig voelen, geen relatie aan kunnen gaan, veel buiten de deur zijn, overmatig eten, drankgebruik), denken na over hoe het op te lossen en vinden zo een manier om ermee om te gaan. Grote kans dat het een tijdje later, op een andere manier, weer terugkomt. Vaak is het namelijk zo dat de oorzaak van gedrag, klachten en patronen op een onbewust niveau ligt en/of hun oorsprong hebben in een voorouderlijk verleden. Hier kun je met alleen denken en praten vaak niet bij komen.

Met een familieopstelling ga je (in plaats van er veel over te praten) vlot naar het onbewuste, de oorsprong van het persoonlijke ‘probleem’, last of gevoel dat wordt ervaren. Deze kan veel dieper zitten dan je in eerste instantie vermoedt.

Je bent als kind van je ouders onderdeel van een familiesysteem, bestaande uit je familie en voorouders. Zij spelen een grotere rol in je leven dan je vaak beseft. Het familiesysteem is je basis en het belangrijkste systeem waar je deel van uitmaakt. Je bent en blijft hier altijd (on)bewust aan verbonden. Dynamieken en patronen die in een familiesysteem een rol spelen hebben invloed op jouw gevoel, gedrag en houding in het leven.

Een opstelling geeft een beeld van dat wat maakt wie je nu bent en maakt je meer bewust van onderliggende patronen die in jouw leven en dat van jouw familie spelen. Het is ook wel te zien als een levend schilderij waarin je jezelf (en wat in jouw onderbewuste leeft) ziet in verhouding tot je naasten en andere aspecten in jouw leven. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om op een totaal andere manier te kijken naar de situatie waarin je zit, waardoor er bewustwording, inzicht en beweging ontstaat.

Opstellingen zijn helpend als je behoefte hebt aan:

  • In verbinding zijn met jezelf en anderen;
  • Loskomen van belemmerende patronen;
  • Gemakkelijker keuzes kunnen maken vanuit jezelf, puur op gevoel;
  • Inzicht in onverklaarbare gevoelens (angst, verdriet, boosheid, schuld, wantrouwen, gevoel er niet bij te horen);
  • Inzicht in relaties met anderen;
  • Inzicht in conflicten met anderen.

 

 

Er zijn diverse mogelijkheden voor het doen van een opstelling:

~ Opstellingen individueel (in meditatievorm, met poppetjes of vloerankers – offline & online);

~ Opstellingen in een groep (er wordt gewerkt met een groep personen -representanten- en er is voor meerdere mensen ruimte om hun vraag in te brengen, een opstelling te krijgen);

~ Een tetralemma als je voor een keuze staat en je maar blijft twijfelen / het echt niet weet;

~ Het opstellen van thema’s of gebeurtenissen (angst, vertrouwen, verslaving, ziekte, verlies).

Samen kijken we naar welke vorm het beste past bij jou.

Happiness is my birthright"

- Bill Allred -

milou van toor