Ervaringen van anderen

Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen bij Lukkie? Lees ze hieronder.

Afgelopen augustus ben ik bij Lukkie geweest. Met een hoofd vol, een constant onrustig gevoel, had ik mij voor genomen hier iets voor te vinden.

Door de corona kon ik mijn passie niet meer uitvoeren en zat ik thuis. Dit was de druppel die de emmer deed overlopen.

Tijdens de behandeling was ik heerlijk relaxt, waar bij tegen het einde flink veel emoties los kwamen. Emoties die ik in tijden niet meer gevoeld had, dit was heftig maar ook fijn tegelijkertijd.

In de weken na mijn behandeling merkte ik dat puzzelstukjes op zn plek vielen. Familie dingen die voor mijn gevoel al een plek hadden, vielen echt op zijn plek. Mijn bindingsangst is hier ook een voorbeeld van, ik begrijp nu waar het vandaan komt, waar door veel ook weer op zn plek viel.

Ik ben nog steeds super blij met deze investering in mijzelf en raad het iedereen aan.

Anoniem

Enkele maanden geleden kwam ik in contact met Milou van @praktijklukkie.

Ik was bezig met een proces van verwerking van een heftige gebeurtenis en had veel spanning op mijn nek en rugspieren.

Met de vlindermassages in combinatie met familieopstellingen is er heel veel verlichting ontstaan in mijn hoofd, hart en spieren. Milou heeft echt een gave! Op de juiste momenten werden de juiste plaatsen vastgepakt en de juiste woorden genoemd. Het is heel bijzonder hoe Milou intuïtief contact maakt en je naar een staat van verlichting brengt. Daarnaast is het heel fijn en ontspannend.

Als je overweegt om een vlindermassage (in combi met een familieopstelling) te boeken… twijfel niet langer! Het is zeker de moeite waard om dit een kans te geven!

Anoniem

Voor de massage voelde ik me oké & ik kon wel wat ontspanning gebruiken.

Ik vond de massage heel fijn, eigenlijk zelfs beter dan verwacht!

Ook naderhand voelde ik me heel fijn. Ik had het idee dat deze massage echt wat deed in tegenstelling tot fysio en sportmassages die ik eerder vaak had. De spieren voelden voor een langere periode echt losgemaakt. Aanrader dus voor iedereen.

Anoniem

Milou gaf een heerlijk ontspannende massage. Het was zo zacht en ritmisch dat ik een paar keer even weg viel.

Aan het eind legde Milou haar handen op mijn rug en sprak een aantal zinnen die me diep van binnen raakten. Mijn oude pijn werd aangeraakt.

Hoewel ik veel verdriet voelde was ik ook heel dankbaar zo gezien te worden en toegang te krijgen tot mijn innerlijk.

De woorden die Milou sprak gaven me ook een nieuwe richting en lieten me zien welke weg ik nu in kon slaan om voor mezelf te durven gaan staan.

Anoniem

Nogmaals enorm bedankt voor de enorm fijne ervaring gisteren. Ik heb er echt veel aan gehad en wil je later nog een tekstje sturen over mijn ervaring bij jou! Wilde voor nu terugkoppelen dat ik heel dankbaar ben voor hetgeen je los hebt weten te maken.

Anoniem

~   “Je nodigt uit om echt even helemaal te ZIJN. Heeft me echt goed gedaan om bij je te zijn”
~   “De zinnen die je uitsprak klopten precies!”
~   “Ik voel me anders, op een fijne manier, alsof ik op een wolkje zweef!”
~   “Dankjewel voor je mooie woorden”
~   “Ik moet echt weer even helemaal landen, fijn!”
~   “Het voelt alsof een bloemetje helemaal tot bloei/groei kwam, wauw”
~   “Superbedankt, ik had het echt even nodig!”
~   “Dit was zo relaxed!”
~   “Mooi dat je je zo bewust maakte van mijn adem enz, helemaal terug in mijn lijf!”
~   “Ik voelde ineens zoveel energie ontstaan rondom mijn hart!”
~   “Wat je zei over energie die weer gaat stromen, dat voelde ik echt zo! Helemaal van beneden naar boven”
~   “Heel rustgevend!”
~   “Wow, net of ik 1,5 uur geslapen heb”

Diverse ervaringen, ZEN op de camping

De vlindermassage was leuk en nieuw voor mij. Het was een zachte strelende ervaring. Het mooie was dat aan het eind Milou spontaan een stuk familie-opstellingen bij mij toepaste. Die combinatie vond ik heel mooi en hielp mij ook letterlijk wat verdriet los te laten.

Lukkie biedt een lieve zachte vorm van ontspanning en ze weet goed contact met je te maken.

Anoniem

De inspiratieweek heb ik afvaren als sprankelend en afwisselend qua opdrachten, elke dag benieuwd naar wat zou komen.

Ik neem het versterkte gevoel mee dat de keuzes die ik maak en de manier waarop ik iets beschouw, uitmaken over hoe’n positief gevoel ik over houdt.

Ik ben me meer bewust van de keuzes die ik maak en waar ik mijn vrije kind bij me heb en wanneer niet & dat het superbelangrijk is dat ik dingen doe waar ik blij van word en voldoening van krijg.

Heel erg bedankt voor jouw frisse oefeningen en warmhartige, vrolijke en nabije ondersteuning!

Johan

De massage heb ik ervaren als fijn, aardend en rustgevend  

Wat het me heeft gebracht: Mooie connectie met jou, ontspanning en een mooi inzicht :)❤️

Anoniem

Voor de massage voelde ik me fijn, had zin in de massage. Had geen specifieke klachten of spanning. 

De massage was fijn. Ik wist niet wat ik moest verwachten, dus ik ging er open in. Het was heel mooi hoe Milou gewoon aanvoelt wat er mag gebeuren en waar ze extra aandacht aan moest geven. Wat ik ook heel waardevol vond was even kort napraten over wat zij en ikzelf had ervaren. Dat gaf alles nog meer een plek. 

Er kwam verdriet en emoties los. Later die dag kwam dat er ook nog uit en ook de dag erna voelde ik dit erg. Het was mooi om hier ruimte aan te geven en dit nog meer te kunnen doorvoelen.

Mijn ervaring bij Lukkie in een aantal woorden: “Liefdevol, persoonlijk, goed om emoties, verdriet of ervaringen te verwerken.”

Ciska van Grootveld

Voordat ik kwam, was ik moe, gehaast, en toe aan vakantie.

De vlindermassage vond ik heel ontspannend en fijn. Ik vond het ook wel ontroerend en troostend om met zoveel aandacht aangeraakt te worden (door iemand anders dan mijn vriend). Emoties die al sluimerden, kwamen wat meer aan de oppervlakte.

Naderhand voelde ik me rustig, kalm, een beetje emotioneel. En je gaf me een mooi inzicht/bevestiging over de fase in mijn persoonlijke ontwikkeling waar ik nu in zit, dat vond ik heel bijzonder!

“Ontspannend, mezelf dit gunnen, emoties voelen” is de omschrijving van mijn ervaring bij Lukkie.

Jade Kerste

Nogmaals dank voor de heerlijk ontspannende vlindermassage! Heeft me erg goed gedaan

Ik voelde me wat vermoeid bij binnenkomst. Was nieuwsgierig naar de vlindermassage.
De massage heb ik als erg prettig en ontspannend ervaren. Ik viel tijdens de massage bijna in slaap…..
Na de massage voelde ik me zeer ontspannen en relaxt. Naderhand kwam er ook wel een vermoeid gevoel over me heen, de vermoeidheid leek er uit te komen.
Mijn ervaring van mijn bezoek aan Lukkie in een paar woorden: Ontspannend, aangenaam, prettig.

Roeland

Voordat ik kwam voelde ik veel spanning en moeheid in mijn lijf. Ik was toe aan loslaten en echt even tijd voor mezelf.

De massage was heel fijn en ik kon me snel ontspannen. Soms leek het alsof ik tussen slaap en wakker zijn in schommelde.

Op het einde van de massage voelde je heel goed aan dat ik nog wat moest loslaten. Het leek alsof de spanning die ik voelde rondom mijn borst er letterlijk uit werd getrokken. Ik ging ontspannen en opgelucht naar huis, alsof ik echt iets heb kunnen loslaten.

Ik zou zo weer eens een massage bij je willen boeken. Dankjewel voor de fijne ervaring.

Kristel

Ik kwam een beetje gespannen en zenuwachtig binnen, waarschijnlijk omdat ik nooit eerder een officiële massage heb mogen ontvangen. Ik werd met open armen, vol warmte, ontvangen.

Milou vertelde me dat ze tijdens de massage wilde aanvoelen wat voor techniek ze het beste bij mij als persoon kon toepassen, wat mijn lichaam aangaf, bedoelde ze daarmee. Dat vond ik een mooie gedachte. Naast dat de massage heel erg fijn was, vroeg Milou precies genoeg. Of ik fijn lag, of het niet te koud was. Standaard dingen. Tijdens de massage werd er nauwelijks tot niet gepraat, zodat je de bewegingen echt binnen liet komen. Dat vond ik erg prettig. Milou eindigde met geluiden van water dat stroomt. Daaraan kon ik merken dat de massage was afgelopen. Een zeer prettige ervaring!

Kort nadat de massage was afgelopen, voelde ik me een beetje emotioneel. Ik wist niet zozeer waarom ik tranen laatte, maar het kwam gewoon. Ik dacht niet specifiek aan één bepaald onderwerp. Het voelde alsof het nodig was. Milou vertelde me dat dit kwam door de knoopjes en ‘bergjes met emotie’ die op de zenuwbaan lagen, die nu vrijkwamen. In de loop van de week merkte ik dat ik minder stress had en een opgelucht gevoel.

Marle

Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Ik voelde me onrustig door alles wat er gaande is in mijn leven, maar zodra ik binnen was stelde Milou me al snel op mijn gemak en voelde ik me erg welkom.

De Vlindermassage was zeer prettig. In het begin wist ik niet wat ik moest verwachten en de eerste minuten had ik moeite met mijn gedachten echt af te schakelen. Toen dit eenmaal lukte heb ik een hele bijzondere ervaring gehad waarin veel emoties los kwamen. Daarnaast voelde de massage erg prettig en helend.

Na de vlindermassage voelde ik een duidelijke verlichting. Op de avond zelf was ik erna erg moe, maar voelde ik een enorme rust van binnen. Echt een hele fijne ervaring. De dagen erna is deze rust gebleven en ook in mijn rug voel ik een zekere verlichting op de pijn plekken.

Het is een bijzondere ervaring, ik voelde me snel op mijn gemak en dat is erg prettig. Milou gaf een heel erg welkom gevoel en het is ook fijn dat ze zonder oordeel je behandelt en ruimte geeft voor je emoties. Ik ga zeer zeker nog eens terug en kan dit iedereen aanraden die ergens mee worstelt.

Anne

Ik heb de inspiratieweek ervaren als een laagdrempelige, positieve en vrije vorm van inspiratie. Als kleine cadeautjes aan mezelf, die ik dagelijks mocht uitpakken. Dankjewel lieve Milou! Voor je mooie initiatief.

Roos

Ik heb nogal de neiging om in negatieve gedachten te blijven hangen. Ik zag deze inspiratieweek als een kans om daar verandering in te brengen. Elke keer dat ik berichten in de groep zag, was het een soort reminder aan waarom ik had besloten aan de week mee te doen. Hierdoor kon ik de negativiteit wel iets uit mijn hoofd zetten.

Fleur

Milou is een heel warm en fijn persoon en ik wilde heel graag ervaren hoe het is om met haar samen te werken. Ik heb meegedaan aan de inspiratieweek, positiviteitsweek, omdat ik merkte dat ik de laatste tijd een beetje “vast” zat en graag wat meer positieve energie wilde. Daarom leek het mij erg leuk om hier aan mee te doen.

Uit de week neem ik mee het echt even stilstaan bij wat er in en om mij heen gebeurt. Echt mindfull bezig zijn geeft eigenlijk al een hele andere kijk op de zaken en minder ruimte voor negativiteit. Dit voelde al erg bevrijdend. Vooral het dansen doe ik nu structureel. Ik hou van dansen, maar deed het niet echt. Door Milou haar tip om eens lekker alles eruit te dansen krijgt je lijf en hoofd meer ruimte om de energie te laten stromen. Ik dans nu soms wel meer dan 3 keer per dag en ik voel dat ik door Milou, daardoor meer ruimte heb gemaakt voor high positive vibes. Dit voelt echt erg goed. Dankjewel lieve Milou!

Anaïta Nasser

Dankjewel voor alle moois de afgelopen week 🙂 De leuke leerzame oefeningen.

Het persoonlijke contact in de whats-app maakt het erg fijn en meer persoonlijk. Dit zorgt bij mij voor motivatie om ook echt aan de slag te gaan. Fijne oefeningen die echt een positief gevoel geven en iets in beweging zetten.

Esther Stapelbroek

Altijd leuk, een joyful initiatief! De week heb ik ervaren als high vibe! Bewust stilstaan bij het creëren van high vibes.

Karin Ammerlaan

Wat een leuke week was het! 

Prachtig initiatief en leuke opdrachten, elke dag weer iets anders.

Ik vond het een fijne uitdaging om op een andere manier de dag te beginnen, en in het leven te staan. 

Mij heb je er erg blij mee gemaakt!

Blijf shinen!

Aniek C.

De week heb ik ervaren als een stukje groei en bewustzijn in persoonlijke ontwikkeling. Iedere ochtend een berichtje vanuit positieve energie met een opdracht die je terugbrengt naar jouw pure zelf. Het voelde als een cadeautje. Juist het feit dat je er een opdracht bij gaf – en niet alleen een advies – zorgt ervoor dat ik er ook iets mee ging doen. Het bleef niet alleen bij willen.

Ik neem mee dat ik de tijd en ruimte mag nemen om iedere dag met mijzelf bezig te zijn; dat dit de essentie is om nog verder te kunnen ontwikkelen en ‘zijn’.

Het is een cadeautje in een energieke, positieve en verdiepende verpakking.

Dank je wel voor afgelopen week! Alles klopte! Hele fijne groep, prettige opbouw, leuke en waardevolle oefeningen. Je hebt echt een bepaalde energie kunnen geven iedere dag. Prachtig dat je dit tot stand hebt gebracht.

Margriet van Dijk

Ik heb de positivity week als heel erg positief ervaren :), haha. De oefeningen waren makkelijk zelf uit te voeren en door het delen met de groep (als je dat wilde natuurlijk) worden de positieve vibes nog meer versterkt. Milou is betrokken en heeft het talent om je op een andere manier naar dingen te laten kijken, super fijn! Dankjewel Milou!

Laura Brown

Aan de inspiratieweek heb ik meegedaan, de verschillende berichten in je verhaal op instagram maakten mij nieuwsgierig. Dit soort dingen doe ik niet snel en dacht juist nu “waarom ook niet”. Het was laagdrempelig, waardoor ik het besluit kon nemen.

Leuk dat elke dag weer anders was. Ik zal de opdrachten nog op andere momenten toepassen. Het was vooral inspiratie wat ik mee kan nemen. Leuk om ook van anderen hun inzichten te lezen en wat ze er wel of niet uit halen.

Gea

Meer weten of contact?

Wil je meer weten hierover of wat het voor jou kan betekenen?