Ervaringen van anderen

Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen bij Lukkie? Hieronder zijn er een aantal te lezen:

Ik heb de familie-opstelling als heel erg helpend ervaren. Het gaf veel inzicht en heeft me geholpen een aantal persoonlijke vragen te beantwoorden.
Dankjewel Milou! Ik vond jouw rustige, open en empathische houding ontzettend prettig.
Vrouw, 25 jaar – coaching, opstelling
Ik ben 2x bij Lukkie geweest voor een vlindermassage. Waarvan 1x samen met mijn dochter van 13 jaar, we kregen toen tegelijk de vlindermassage.
Het was erg bijzonder om dit samen te kunnen doen en gaan we er zeker in houden! We hadden beide genoten van de ontspannende massage die we van Milou en Ingrid kregen.
Zelf heb ik heel veel moeite om me te kunnen ontspannen, maar door middel van vlindermassage lukt dit wel. Zeker de 2e keer, toen was ik echt diep ontspannen. Super fijn om te mogen ontvangen! Een echte aanrader!
Vrouw – vlindermassage
Normaal heb ik snel last van mijn rug/schouders en hoofdpijn en liep hier al een paar weken mee rond, dus besloot een vlindermassage bij Milou te laten doen. Ik heb me 45 minuten lang helemaal kunnen ontspannen. Er zaten een paar blokkades, die soms ook confronterend aanvoelden, maar ik voelde ze gedurende de massage langzaamaan verminderen.
Naderhand had ik een fijn en ontspannen gevoel, en geen (hoofd)pijn meer. Een echte aanrader!   
Vrouw, 26 jaar – vlindermassage

Interessant!

Mijn eerste ervaring met een (familie) opstelling ben ik met een gezonde kritische houding, maar zeker ook met veel nieuwsgierigheid ingegaan. De sessie was fijn, kalm en gaf verrassende antwoorden. De opstelling helpt om dichter bij je gevoel te komen door de vertroebelende laag van rationele overwegingen weg te nemen.

Ik kan een ieder die een beetje open-minded is aanraden om eens deel te nemen aan een sessie. Om je te helpen bij een vraagstuk of gewoon om deze bijzondere manier van werken eens te ervaren.

Man, 28 jaar – opstelling

Ik heb een mooie opstelling ervaren die me op verschillende punten inzichten heeft gegeven. Milou heeft me er op een hele natuurlijke manier doorheen begeleid, waardoor ik goed bij mijn gevoel kon blijven.
Door de opstellingmethode kreeg ik de mogelijkheid om mezelf en mijn omgeving vanuit een ander standpunt te zien, wat ook weer eens vernieuwend was. In een korte periode heeft ze me nieuwe handvatten gegeven en de situatie van een andere kant belicht, ook al dacht ik dat ik alle kanten had gehad 😉
Vrouw, 21 jaar – opstelling

De thema-avond was fijn en leerzaam. Door inspirerende oefeningen ben ik aan het denken gezet. Het heeft meer inzicht in mezelf gegeven!
Vrouw, 24 jaar – coaching, opstelling

Ik heb van Milou meerdere keren een vlinder-massage mogen ontvangen. Door de rust die zij bij zich heeft en de rustgevende massage, ben ik dan even helemaal ‘vertrokken’. Sommige keren komen er ook emoties boven, die nog verwerkt mogen worden, en dat geeft een ‘opgeruimd’ gevoel naderhand.
Een aanrader om eens te ondergaan.
Vrouw, 51 jaar – vlindermassage

Meer weten of contact?

Wil je meer weten hierover of wat het voor jou kan betekenen?