Ervaringen van anderen

Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen bij Lukkie? Lees ze hieronder.

Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Ik voelde me onrustig door alles wat er gaande is in mijn leven, maar zodra ik binnen was stelde Milou me al snel op mijn gemak en voelde ik me erg welkom.

De Vlindermassage was zeer prettig. In het begin wist ik niet wat ik moest verwachten en de eerste minuten had ik moeite met mijn gedachten echt af te schakelen. Toen dit eenmaal lukte heb ik een hele bijzondere ervaring gehad waarin veel emoties los kwamen. Daarnaast voelde de massage erg prettig en helend.

Na de vlindermassage voelde ik een duidelijke verlichting. Op de avond zelf was ik erna erg moe, maar voelde ik een enorme rust van binnen. Echt een hele fijne ervaring. De dagen erna is deze rust gebleven en ook in mijn rug voel ik een zekere verlichting op de pijn plekken.

Het is een bijzondere ervaring, ik voelde me snel op mijn gemak en dat is erg prettig. Milou gaf een heel erg welkom gevoel en het is ook fijn dat ze zonder oordeel je behandelt en ruimte geeft voor je emoties. Ik ga zeer zeker nog eens terug en kan dit iedereen aanraden die ergens mee worstelt.

Anne

Ik kwam een beetje gespannen en zenuwachtig binnen, waarschijnlijk omdat ik nooit eerder een officiële massage heb mogen ontvangen. Ik werd met open armen, vol warmte, ontvangen.

Milou vertelde me dat ze tijdens de massage wilde aanvoelen wat voor techniek ze het beste bij mij als persoon kon toepassen, wat mijn lichaam aangaf, bedoelde ze daarmee. Dat vond ik een mooie gedachte. Naast dat de massage heel erg fijn was, vroeg Milou precies genoeg. Of ik fijn lag, of het niet te koud was. Standaard dingen. Tijdens de massage werd er nauwelijks tot niet gepraat, zodat je de bewegingen echt binnen liet komen. Dat vond ik erg prettig. Milou eindigde met geluiden van water dat stroomt. Daaraan kon ik merken dat de massage was afgelopen. Een zeer prettige ervaring!

Kort nadat de massage was afgelopen, voelde ik me een beetje emotioneel. Ik wist niet zozeer waarom ik tranen laatte, maar het kwam gewoon. Ik dacht niet specifiek aan één bepaald onderwerp. Het voelde alsof het nodig was. Milou vertelde me dat dit kwam door de knoopjes en ‘bergjes met emotie’ die op de zenuwbaan lagen, die nu vrijkwamen. In de loop van de week merkte ik dat ik minder stress had en een opgelucht gevoel.

Marle

Dankjewel voor alle moois de afgelopen week 🙂 De leuke leerzame oefeningen.

Het persoonlijke contact in de whats-app maakt het erg fijn en meer persoonlijk. Dit zorgt bij mij voor motivatie om ook echt aan de slag te gaan. Fijne oefeningen die echt een positief gevoel geven en iets in beweging zetten.

Esther Stapelbroek

Dank je wel voor afgelopen week! Alles klopte! Hele fijne groep, prettige opbouw, leuke en waardevolle oefeningen. Je hebt echt een bepaalde energie kunnen geven iedere dag. Prachtig dat je dit tot stand hebt gebracht.

Margriet van Dijk

Ik heb de positivity week als heel erg positief ervaren :), haha. De oefeningen waren makkelijk zelf uit te voeren en door het delen met de groep (als je dat wilde natuurlijk) worden de positieve vibes nog meer versterkt. Milou is betrokken en heeft het talent om je op een andere manier naar dingen te laten kijken, super fijn! Dankjewel Milou!

Laura Brown

Ik mocht bij Milou een prachtige sessie online ontvangen waarin we een familie opstelling deden.

Ik merkte dat ik mee werd geleid naar een prachtige plek….ik voel de verbinding met mijn ouders maar ook zeker met het grotere geheel.

En dat gaf heel veel inzichten….vooral op de vragen ‘waarom’.

Prachtig ….dank dankjewel voor deze bijzondere en mooie sessie!

Ben je intens dankbaar en ook voor onze connectie!

Kristi Haasakker

Ik had mij aangemeld voor een familieopstelling, die niet door kon gaan door het coronavirus. Milou bleef contact houden en kwam met andere alternatieven, super fijn!

Via beeldbellen nu een persoonlijke ‘sessie’ gehad ipv in een groep. Ik heb het als prettig ervaren. Milou maakt het persoonlijk en het voelt direct veilig en vertrouwd. De sessie heeft me veel nieuwe inzichten gegeven.

Het was bijzonder om het te ervaren. Zelfs na de sessie stond Milou open om vragen te beantwoorden, super betrokken dus! Dankjewel hiervoor Milou!

Anoniem

De familie opstelling heeft mij 3 hele waardevolle inzichten gegeven waar ik voor een hele lange tijd mee verder kan. Ik vond het heel emotioneel om mee te maken maar ook heel mooi en bijzonder. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Echt een openbaring!

Claire

Milou heeft een fijne eigen stijl van werken, waarbij ze haar sterke intuïtie combineert met haar kennis en kunde over opstellingen en meditatie. Ze creëert een ontspannen en veilige sfeer.

Milou heeft oog voor nuances en begeleidt een opstelling met veel warmte en persoonlijke aandacht.

Een opstelling met Milou zorgt voor mooie inzichten en brengt je een stap verder in je persoonlijke ontwikkeling.

Roos

Ik heb voor mijn verjaardag een massage (Intuïtieve massage vanuit het hart) geboekt bij Milou. Het was echt oprecht een cadeautje voor mezelf! Milou gaf me meteen een veilig en vertrouwd gevoel. Haar massageruimte is mooi en voelt fijn aan. De massage was heerlijk!

Milou koos expres voor stilte tijdens de massage en daardoor kon ik helemaal in mijn gevoel en in de ontspanning zakken. Aan het einde van de massage voelde ik me lichter en ook energieker. De rest van de dag heb ik veel energie gehad en ik heb heerlijk geslapen.

Milou gaf tijdens de massage vanuit haar intuïtie een aantal waardevolle tips waar ik ook echt iets aan had en die precies aansloten bij thema’s in mijn leven. Als je opzoek bent naar een massage die zacht en ontspannend is, ben je op de goede plek bij Milou. 

Ilaria Caputo

Milou biedt vakkundige Systemische begeleiding. Vanuit ons professionele vraagstuk hebben mijn collega en ik onze werkrelatie tot op persoonlijk niveau mogen verkennen in veilige bedding.

Ferdy Strikker

Ik heb een Vlindermassage mogen ontvangen van Milou.
Ik wist niet wat het was en werd blij verrast door een super massage van mijn rug, waarbij er veel aandacht was voor mijn ruggengraat.
Er werden blokkades opgeruimd, waardoor de energie meer kon stromen. Heel ontspannen. Zeker een aanrader!

Miranda van de Wouw

Toen ik Milou leerde kennen, was er gelijk een klik!

Ik zat in de afstudeerfase van mijn master en worstelde met de vraag wat hierna; wil ik nog een tweede master gaan doen? wil ik eerst reizen en dan werken? of wil ik gelijk het werkleven in stappen? keuzestress dus!! Gelukkig bood Milou net op juiste moment een workshop aan dat toevallig ging over dit thema. Door theorie te geven en aan de hand van twee casussen, ingebracht door de deelnemers, nam Milou en haar collega ons mee in de wereld van familieopstellingen en keuzeopstellingen. Erg interessant en bijzonder!

Mijn persoonlijke casus werd uitgewerkt tijdens de workshop en met deze keuze die eruit kwam ben ik nog steeds blij! Kortom, heeft Milou mij geleerd hoe keuzes op basis van mijn intuïtie en gevoel te maken. De methode van keuzeopstellingen kan ik nu ook thuis toepassen. Bij vragen hierover of over wat anders kan ik nog altijd terecht bij Milou. Ze is erg betrokken en haar deuren staan altijd open.

Anoniem

Mijn eerste ervaring met een (familie) opstelling ben ik met een gezonde kritische houding, maar zeker ook met veel nieuwsgierigheid ingegaan.

De sessie was fijn, kalm en gaf verrassende antwoorden. De opstelling helpt om dichter bij je gevoel te komen door de vertroebelende laag van rationele overwegingen weg te nemen.

Ik kan een ieder die een beetje open-minded is aanraden om eens deel te nemen aan een sessie. Om je te helpen bij een vraagstuk of gewoon om deze bijzondere manier van werken eens te ervaren.

Lucas Groen

Als collega-opsteller wist ik al dat Milou iemand is bij wie jij je snel op je gemak voelt. Ze is heel lief en fijngevoelig maar ook heel open en authentiek.

Onlangs zat ik zelf met een prangende vraag en ik moest meteen aan Milou denken. Dat was een schot in de roos!

Ik heb een hele fijne opstelling bij Milou gehad. Ondanks de vele emoties bracht de opstelling mij rust en kon ik ervaren waar mijn vraag in essentie over ging.

De begeleiding van Milou hierbij was erg fijn! Ik voelde mij veilig en vertrouwd bij haar. Ik kan Milou dan ook zeker aanbevelen!

Claudia

De online sessie Familie Opstellingen met Milou was een fijne ervaring die me weer nieuwe inzichten en een stukje rust heeft gegeven.

Milou werkt op het niveau van je onderbewustzijn en begeleidde me op een rustige manier door het proces. Ze weet je feilloos aan te voelen en zei precies de goede dingen op het juiste moment, waardoor het voor mij makkelijk was om een voorstelling te maken van de situatie en bepaalde dingen los te laten.

Als je het interessant vind om meer over de invloed van familie dynamiek te weten, de overtuigingen die daaruit ontstaan kunnen zijn en hoe jij daarin kunt loslaten, dan is dit zeker een aanrader!

Esmee

Milou van Praktijk Lukkie haar missie (en passie!) is mensen in verbinding brengen met zichzelf en met elkaar. Dat doet zij door middel van systemisch werk en massage. Milou is ontzettend kundig in het opstellen en systemisch kijken. Zij weet je met haar coaching bijzondere inzichten te geven, waarmee je zeker de verbinding weer zult voelen! Zowel Milou als dit werk is een aanrader!

Merel Holleman

Erg laagdrempelig en relaxt binnenkomen bij Lukkie. Milou’s aanpak is lekker nuchter en praktisch met een goede dosis intuïtie en gevoel.

De vlindermassage gaf diepe rust en ontspanning van oude spanningen. Echt een cadeautje voor jezelf!

T. van Deursen

Ik heb een mooie opstelling ervaren die me op verschillende punten inzichten heeft gegeven. Milou heeft me er op een hele natuurlijke manier doorheen begeleid, waardoor ik goed bij mijn gevoel kon blijven.

Door de opstellingmethode kreeg ik de mogelijkheid om mezelf en mijn omgeving vanuit een ander standpunt te zien, wat ook weer eens vernieuwend was. In een korte periode heeft ze me nieuwe handvatten gegeven en de situatie van een andere kant belicht, ook al dacht ik dat ik alle kanten had gehad.

Nienke

Normaal heb ik snel last van mijn rug/schouders en hoofdpijn en liep hier al een paar weken mee rond, dus besloot een vlindermassage bij Milou te laten doen.

Ik heb me 45 minuten lang helemaal kunnen ontspannen. Er zaten een paar blokkades, die soms ook confronterend aanvoelden, maar ik voelde ze gedurende de massage langzaamaan verminderen.

Naderhand had ik een fijn en ontspannen gevoel, en geen (hoofd)pijn meer. Een echte aanrader!

Steffi

Ik ben 2x bij Lukkie geweest voor een vlindermassage. Waarvan 1x samen met mijn dochter van 13 jaar, we kregen toen tegelijk de vlindermassage.

Het was erg bijzonder om dit samen te kunnen doen en gaan we er zeker in houden! We hadden beide genoten van de ontspannende massage die we van Milou en Ingrid kregen.

Zelf heb ik heel veel moeite om me te kunnen ontspannen, maar door middel van vlindermassage lukt dit wel. Zeker de 2e keer, toen was ik echt diep ontspannen. Super fijn om te mogen ontvangen! Een echte aanrader!

Moeder en dochter

Ik heb van Milou meerdere keren een ‘Vlindermassage’ en ‘Intuïtieve massage vanuit het hart’ mogen ontvangen.

Door de rust die zij bij zich heeft en de rustgevende massage, ben ik dan even helemaal ‘vertrokken’. Sommige keren komen er ook emoties boven, die nog verwerkt mogen worden, en dat geeft een ‘opgeruimd’ gevoel naderhand.

Een aanrader om eens te ondergaan.

Ingrid Stultiens-van Toor

Ik ben bij Lukkie! geweest voor een bijeenkomst keuzes maken.
De inzet van opstellingen heeft mij geïnspireerd en aan het denken gezet.
Milou is rustig, geduldig en empatisch, waardoor ik me erg om mijn gemak voelde.
Ze is gedreven in het organiseren van bijeenkomsten, voor ieder wat wils!

Lindi van den Bogert

Meer weten of contact?

Wil je meer weten hierover of wat het voor jou kan betekenen?