I do:) en zo fijn om ook anderen te mogen ondersteunen bij het verwerken van (oude) spanningen / pijnen / stress.

Van een beschermingslaag dragen, naar toelaten, loslaten en meer vrijheid voelen

Vaak, wanneer we uitdagingen tegenkomen in het dagelijks leven, zijn dit kindpijnen, mogen we naar binnen keren om te ervaren waar de pijn is ontstaan & wat er nodig is om weer geheeld te worden en verder te groeien.

Soms voelt het spannend stappen als deze te zetten, de confrontatie aan te gaan.. wat als ik jou vraag hoeveel meer eigen jij en jouw leven nog kunnen worden & hoeveel vrijer jij je nog voelen kan?

Voor mij na een hele innerlijke reis zet ik de stap om over een tijdje in de stad te gaan wonen (wat ik mezelf eerder echt niet zou hebben zien doen, lees: te groot, zie mezelf daar echt niet rustig lopen, veel te druk). Nu zie & ervaar ik het anders!

“There is something in the aura of this city, with each moment manifesting creations is inevitable” – ik voel dat ik mezelf daar nóg meer kan laten zien en ontwikkelen. Zoveel zin in deze nieuwe avonturen en mezelf nog vrijer te voelen te zijn, laten zien, wie ik ben & wat de weg naar binnen voor jou betekenen kan.

Welke innerlijke stap kun jij zetten?
Wat was je laatste keer dat jij je, NA het stappen uit je comfortzone, comfortabel voelde?