Dare to dream & ready to be seen

Dromen hebben we allemaal.

Dromen LEVEN – lees: onszelf echt volledig laten zien – is iets heel anders.

Hoe zou jouw leven zijn als je leeft als een authentiek, krachtig en vrij persoon?

Samen gaan we in dit programma in 3 maanden, met spontaniteit, intuïtie en plezier, op weg terug naar jezelf, jouw authentieke zelf en jouw diepste verlangens.

Ik neem jou en een aantal andere deelnemers mee op ontdekking naar wat er onder jouw angst, datgene wat jou tegenhoudt, ligt. We gaan aan de slag op bewust én onbewust niveau, met mindset én diepgang in jouw onderbewuste, om écht vanuit jouw kern te kunnen gaan LEVEN. Wanneer jij vanuit jouw kern leeft, verloopt je leven moeitelozer.

Door te zien wat mij – onbewust – in de weg stond, om echt te kunnen genieten van het leven, en door oud zeer heen te gaan, ben ik mezelf meer gaan begrijpen, zien en omarmen. Nu kijk ik met liefde naar mezelf, waardoor ik veel gemakkelijker ontvang wat voor mij bestemd is.

Herken je dit bij jezelf?

 • Je hebt moeite jezelf te laten zien, horen, je uit te spreken en wil het anders

 • Je bent al even bezig met persoonlijke ontwikkeling, hebt al vanalles geprobeerd en je komt maar niet verder, blijft tegen een patroon aanlopen
 • Je blijft last houden van onzekerheid, wantrouwen, angsten, uitstelgedrag, ..

 • Je hebt last van een negatief zelfbeeld, cijfert jezelf weg en vindt anderen belangrijker dan jouzelf 

 • Je trekt je persoonlijk aan wat anderen van iets vinden en maakt keuzes op basis van de mening van anderen

 • Je hebt moeite met het aangeven van je grenzen en bent geneigd je snel aan te passen aan anderen

 

 

 

 • Je hebt dromen en verlangens en voelt een blokkade
 • Je wilt lichter leven, meer moeiteloos vanuit je gevoel ipv je hoofd
 • Je wilt een relatie maar het komt maar niet naar je toe
 • Je hebt onverklaarbare klachten en loopt rond met een zwaar gevoel
 • Je loopt vast, weet geen keuzes te maken én wilt verdere stappen zetten in het maken van een positieve impact in de wereld
 • Je bent op zoek bent naar waardering voor jezelf
 • Je wilt verdieping in je leven en jouw dromen naleven
 • Je wilt meer leven vanuit vanuit intuïtie, eigenheid en liefde

 

Inzichtgevend, helend, transformerend

Vaak houden we onszelf tegen of laten we ons tegenhouden door angst, overtuigingen en onzekerheid. Het staat ons in de weg om onze dromen te leven!
Met een positieve mindset kunnen we ver komen. Met daarnaast ook kijken naar de diepere onbewuste laag komen we nog verder. Ik heb ervaren hoe bevrijdend het is om oud zeer te verwerken, hier wat meer los van te komen en gun dit jou ook!

Ik laat jou andere manieren van kijken zien en vooral ERVARENwaardoor jij eindelijk JEZELF laat zien en horen, positief naar jezelf leert kijken & jouw verlangens steeds meer werkelijkheid ziet worden.

Ik neem je mee op ontdekking naar wat er onder jouw angst of datgene waar je tegenaan loopt ligt: waar komt het vandaan én wat is nodig om een verandering te creëren, zodat jij weer in jouw kracht staat? Een belangrijk aspect in dit programma is het weer contact maken met jouw innerlijke kind.

Dit programma bestaat uit diverse modules, lessen en sessies waar we met een groep doorheen gaan om zo meer in jouw kracht te komen staan, jezelf te durven laten zien en met meer bewustzijn, acceptatie, vertrouwen, inspiratie en fun authentiek het leven te beleven!

Ik bied je een veilige omgeving, waarin je modules doorloopt, 1:1 sessies kan inplannen, mee kan doen aan groepssessies/calls en een community hebt waarin jij terecht kunt met vragen en waar ervaringen en tips worden gedeeld.

Alles met de intentie om weer te geloven in jezelf, jezelf weer te vertrouwen, om zo jouw pure, authentieke zelf meer en meer te zijn en laten zien in de wereld. Vanuit daar én door vooral goed voor jezelf te zorgen, beleef je de flow van het leven!

Wat brengt dit programma je?

Herkenning en erkenning

Ruimte voor jouw pure authentieke zelf, incl. alle emoties

Inzichten en bewustwording door puzzelstukjes die op zijn plek vallen

Meer rust en een lichter gevoel

Een andere kijk naar jezelf en anderen

Een bewustere kijk op alles wat bij het leven hoort

Meer liefde en begrip voor jezelf en anderen

Meer vertrouwen en liefde

Acceptatie van jouw verleden

Opluchting, verlichting, een last van je schouders

Transformaties, veranderingen in je leven, nieuwe richting

Ruimte voor nieuwe energie, flow en moeiteloosheid

Hi there, mijn naam is Milou!

Veel zin heb ik om jullie mee te nemen in een reis die ik zelf ook heb gemaakt!

Vroeger was ik stil, teruggetrokken en onzeker. Ik beredeneerde veel, dacht overal over na en was veel bezig met de mening van anderen. Ik zei ‘ja’ op alles, ook al voelde ik ‘nee’. Ik paste mezelf constant aan en hield mijn mond als ik iets dacht, in plaats van mezelf uit te spreken.

Wat ik vooral deed was leven uit angst..

In de afgelopen jaren heb ik een transformatie doorgemaakt, waardoor mijn leven er nu heel anders uitziet.

• Ik durf mezelf te uiten en te laten zien als mezelf, ik maak eigen keuzes en leef meer authentiek
• Ik voel me veel zelfverzekerder en raak minder snel van de kaart door meningen of oordelen van anderen
• Veel vaker doe ik waar ik van binnen JA bij voel – ook wanneer mijn hoofd het nog niet helemaal begrijpt
• Ik ben me ervan bewust wanneer ik om bevestiging vraag – vaak ben ik dan disconnected met mezelf en ben ik te aanwezig in mijn hoofd
• Ik heb me meer losgemaakt van mijn ouders, zo heb ik bijvoorbeeld de praktijk van mijn moeder en mij voort durven zetten op eigen benen
• Het heeft mogelijk gemaakt dat ik de stap heb gezet naar wonen in Amsterdam – wat ik eerder niet zag gebeuren, wat eerder te groots voelde..
• In relaties stelde ik me altijd heel afhankelijk op. Nu heb ik een relatie, waarin ik ontzettend veel leer / ontdek, een diepe connectie ervaar en ik me nu steeds meer onafhankelijk voel.

Ik kies nu voor liefde in plaats van angst, vertrouwen in plaats van wantrouwen, loslaten in plaats van controleren & wauw, dat heeft veel ruimte gemaakt voor wondertjes, uh zeg maar: wonderen!

Inhoud van het programma

 

8 online modules, incl. opdrachten, met elementen van:

~ Familieopstellingen ||
Helende meditaties / visualisaties
~ Lichaamsbewustzijn ||
Beweging / dans / movement
~ Mindset / Law of Attraction

 

3 x 1:1 online sessie

 

3 x online groepssessie/calls

 

Onbeperkt toegang tot de online community,
waarin jij al jouw vragen mag stellen en
waar ervaringen, inspiratie en tips worden gedeeld

 

Extra: een verrassingsbonus van Deirdre van Leef.jouwleven 

 

Ervaringen van anderen

“Het was een bijzondere ervaring en zeker een die we meer verder heeft gebracht om mij vrij te maken van de onnodige belemmeringen. Er is een shift ontstaan in een stuk in mij wat ook een shift nodig had en daarom heeft het uiteindelijk echt iets goeds opgeleverd en weer meer de weg vrijgemaakt om mezelf vrij te voelen. Vrij van angst en belemmeringen-blokkades. Er is echt iets opgeruimd op een dieper level.”

Annelijn

“Ik heb diepere inzichten gekregen in mijn gedachten/overtuigingen die nog in mijn onderbewuste aanwezig waren. Ik had van te voren niet echt een voorstelling erbij, maar ik vind het naast een massage echt een healing, waarin Milou je zachtjes aanraakt en je op intuïtie door een proces heen leidt. In een aantal woorden zou ik mijn bezoek omschrijven als zacht, liefdevol en veilig.”

Deirdre

De sessie/familieopstelling was echt mega waardevol. Wat er tijdens de sessie naar voren is gekomen naar aanleiding van mijn hulpvraag had ik nooit zelf kunnen achterhalen. Het was zo bijzonder, emotioneel en zo mooi. We hebben eerst een visualisatie gedaan en vervolgens hebben we gewerkt met de poppetjes. De poppetjes vond ik persoonlijk heel prettig, want dat maakt het wat meer tastbaar en zichtbaar.”

Sophie

Voor de sessie voelde ik me goed. Ik keek erg uit naar de sessie met Milou, juist om patronen die me zo dwars kunnen zitten, eens op een andere manier aan het licht te laten brengen.

Tijdens de sessie had Milou een enorm fijne rust en energie. Gevoelsmatig kon ik hier helemaal in mee bewegen, wat voor mijn gevoel van grote waarde is! De sessie heeft me tot mooie inzichten geleid, waar ik zeker weer wat mee kan.

Gelijk na de sessie viel er een enorme deken van vermoeidheid over me heen. Ik kon niet anders dan liggen en slapen. Ook al was ik ineens helemaal gesloopt, het voelde fijn; alsof er duidelijk op energetisch vlak van alles in beweging is gezet.

Mijn ervaring bij Praktijk Lukkie in een paar woorden: ik voelde een hele fijne warmte en ik voelde me gehoord en gezien door Milou. Naar mijn idee heb ik niets gemist tijdens / rondom de sessie. Mooi om te mogen ervaren dat een opstelling ook zo goed werkt online. Ik kon alles heel goed volgen, alsof ik bij Milou aan tafel zat.”

Aleid

Er is plek voor 8 deelnemers!

Ben jij er daar een van?!

Veelgestelde vragen

Voor wie is het geschikt?

Voor personen die willen voelen goed genoeg te zijn, meer verdieping zoeken in hun leven en bewuster, authentieker willen leven.

Bewustwording van je onderbewustzijn en op een systemische wijze kijken naar jezelf geeft veel inzicht en beweging, op persoonlijk en ook op zakelijk vlak. Je bent “je eigen instrument” en bent de belangrijkste persoon in jouw leven / werk / praktijk / bedrijf, daarom is dit programma geschikt voor zowel niet-ondernemers als ondernemers. 

Hoelang is alles beschikbaar?

De modules en de community zijn onbeperkt beschikbaar:) de 1:1 sessies en groepssessies/calls vallen binnen de 3 maanden.

Hoeveel tijd ben je ongeveer bezig met een module?

Het programma duurt 3 maanden.

Hoeveel tijd je er per week mee bezig bent, is afhankelijk per persoon en per module.

Voor iedere module heb je sowieso +/- 1 week de tijd.

Hoe het programma er precies uitziet, zie je hier!

Week 1 | Module 1: Hoe zie je jezelf nu?

Week 2 | Module 2: Wie ben je als mens? Hoe authentiek ben je eigenlijk?

Week 3 | Groepscall

Week 4 | Module 3: Hoe is jouw band met jouw ouders?

Week 5 | Module 4: Zie jij jouw kleine ik?

Week 6 | Groepssessie

Week 7 | Module 5: Sta jij het jezelf toe los te komen van.. en in jouw kracht te staan?

Week 8 | Module 6: Ik zeg tijd voor een feestje! Are you in? // cadeautje: extra groepscall

Week 9 | Groepssessie

Week 10 | Module 7: Klaar om jouw plek in te nemen?

Week 11 | Module 8: Kies jij voor de weg naar JOUW droom?

Week 12 | Afsluitende groepscall

Wat kan ik verwachten in de community?

De community is een inspiratieplek die ik intuïtief ga inzetten.

Aan het begin van de week komen we terug op ervaringen van de week ervoor.

Daarnaast kunnen jullie in de community terecht met al jullie vragen, die ik iedere week zal beantwoorden:)

Wat is een groepssessie/call?

In een groepssessie/call kijk ik intuïtief met jullie waar behoefte aan is. De invulling is wisselend: de ene keer zullen we ervaringen delen, andere keren zullen we een opstelling doen of ga ik dieper in op de theorie. Dit allemaal naar aanleiding van jullie vragen.

Hoe kan ik me aanmelden en hoe werkt het met betalen?

Je aanmelden doe je door mij een mailtje of berichtje te sturen.

Wat betreft de betaling: ik stuur je na de bevestiging van jouw aanmelding een factuur:) het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen.

Ik werk liever 1:1. Kan dat ook?

Yes, ik bied sinds kort ook 1:1 Transformational journeys aan. Dit traject bestaat uit diverse online 1:1 sessies. Heb je hier interesse in of wil je er meer over weten? Stuur me een berichtje en ik vertel je er meer over!

milou van toor