Dare to dream & ready to be seen

Dromen hebben we allemaal.

Dromen LEVEN – lees: er écht in geloven en er met vertrouwen voor gaan – is iets heel anders.

Hoe zou jouw leven zijn als je leeft als een authentiek, krachtig en vrij persoon?

Samen gaan we in dit programma in 2 maanden op weg terug naar jezelf, jouw meest pure, authentieke zelf, jouw diepste verlangens en dromen.

Ik neem jou en een aantal andere deelnemers mee op ontdekking naar wat er onder jouw angst ligt, datgene wat jou tegenhoudt om met de flow van het leven mee te gaan. We gaan aan de slag op bewust én onbewust niveau, met mindset én diepgang in jouw onderbewuste, om écht vanuit vertrouwen in het leven te staan. Wanneer jij vertrouwt op jezelf en dat wat het leven voor jou in petto heeft naar je toe komt, verloopt je leven veel moeitelozer.

Door te zien wat mij – onbewust – in de weg stond om echt te kunnen genieten van het leven, te vertrouwen op mezelf & door door oud zeer heen te gaan, ben ik mezelf meer gaan begrijpen, zien en omarmen. Nu kijk ik met liefde naar mezelf en dat wat ik tegenkom ik mijn dagelijks leven, waardoor ik veel gemakkelijker ontvang wat voor mij bestemd is en ben ik een magneet voor bijzondere ontmoetingen en gebeurtenissen in mijn leven.

Herken je dit bij jezelf?

 • Struggles op het gebied van (zelf)vertrouwen, liefde, relaties, keuzes maken, het volgen van je passie, werk, gezondheid, vriendschappen, familie of andere belastende gewoontes/patronen

 • Je hebt moeite jezelf te laten zien, horen, je uit te spreken en wil het anders

 • Je bent al even bezig met persoonlijke ontwikkeling, hebt al van alles geprobeerd en je komt maar niet verder, blijft tegen een patroon aanlopen
 • Je blijft last houden van onzekerheid, wantrouwen, angsten, uitstelgedrag, een negatief zelfbeeld

 • Je cijfert jezelf weg en vindt anderen belangrijker dan jouzelf 

 • Je trekt je persoonlijk aan wat anderen van iets vinden en maakt keuzes op basis van de mening van anderen

 • Je hebt moeite met het aanvoelen en aangeven van grenzen

 

 

 

 • Je hebt dromen en verlangens, je voelt de kracht in jezelf en voelt dat je blokkeert, er iets is wat je tegenhoudt
 • Je bent snel geneigd je aan te passen aan anderen
 • Je wilt lichter leven, meer moeiteloos vanuit je gevoel ipv je hoofd
 • Je wilt een relatie, maar het komt maar niet naar je toe of loopt vast in contacten
 • Je hebt onverklaarbare klachten en loopt rond met een zwaar gevoel
 • Je loopt vast, weet geen keuzes te maken én wilt verdere stappen zetten in het maken van een positieve impact in de wereld
 • Je bent op zoek naar waardering voor jezelf
 • Je wilt verdieping in je leven en jouw dromen naleven
 • Je wilt meer leven vanuit vanuit tevredenheid, intuïtie, eigenheid en liefde

 

Inzichtgevend, helend, transformerend

Vaak houden we onszelf tegen of laten we ons tegenhouden door angst, overtuigingen en onzekerheid. Het staat ons in de weg om onze dromen te leven!
Met een positieve mindset kunnen we ver komen. Met daarnaast ook kijken naar de diepere onbewuste laag komen we nog verder. Ik heb ervaren hoe bevrijdend het is om oud zeer te verwerken, hier wat meer los van te komen en gun dit jou ook!

Ik laat jou andere manieren van kijken zien en vooral ERVARENwaardoor jij eindelijk JEZELF laat zien en horen, positief naar jezelf leert kijken & jouw verlangens steeds meer werkelijkheid ziet worden.

Ik neem je mee op ontdekking naar wat er onder jouw angst of datgene waar je tegenaan loopt ligt: waar komt het vandaan én wat is nodig om een verandering te creëren, zodat jij weer in jouw kracht staat? Een belangrijk aspect in dit programma is het weer contact maken met jouw innerlijke kind.

Dit programma bestaat uit diverse modules, lessen en sessies waar je individueel en met een groep doorheen gaat. Jij komt hierdoor meer in jouw kracht te staan, durft jezelf te laten zien/horen en beleeft het leven met meer bewustzijn, acceptatie, vertrouwen, inspiratie, fun en liefde!

Ik bied je een veilige omgeving, waarin je modules doorloopt, een 1:1 sessie kan inplannen, LIVE sessies kan volgen en een community hebt waarin jij terecht kunt met vragen en waar ervaringen en tips worden gedeeld.

Alles met de intentie om weer te geloven in jezelf, jezelf weer te vertrouwen en jouw pure, authentieke zelf meer en meer te zijn en laten zien in de wereld. Vanuit daar én door vooral goed voor jezelf te zorgen, beleef je de flow van het leven!

Wat brengt dit programma je?

Herkenning en erkenning

Ruimte voor jouw pure authentieke zelf, incl. alle emoties

Inzichten en bewustwording door puzzelstukjes die op zijn plek vallen

Meer rust en een lichter gevoel

Een andere kijk naar jezelf en anderen

Een bewustere kijk op alles wat bij het leven hoort

Meer liefde en begrip voor jezelf en anderen

Meer vertrouwen en alignment

Acceptatie van jouw verleden

Opluchting, verlichting, een last van je schouders

Transformaties, veranderingen in je leven, nieuwe richting

Ruimte voor nieuwe energie, flow en moeiteloosheid

Hi there, mijn naam is Milou!

Veel zin heb ik om jullie mee te nemen in een reis die ik zelf ook heb gemaakt!

Vroeger was ik stil, teruggetrokken en onzeker. Ik beredeneerde veel, dacht overal over na en was veel bezig met de mening van anderen. Ik zei ‘ja’ op alles, ook al voelde ik ‘nee’. Ik paste mezelf constant aan en hield mijn mond als ik iets dacht, in plaats van mezelf uit te spreken.

Wat ik vooral deed was leven uit angst..

In de afgelopen jaren heb ik een transformatie doorgemaakt, waardoor mijn leven er nu heel anders uitziet.

• Ik durf mezelf te uiten en te laten zien als mezelf, ik maak eigen keuzes en leef meer authentiek
• Mijn intuïtie is enorm gegroeid, waardoor ik makkelijker signs van het universum oppak en ook mensen kan begeleiden op hun authentieke pad:)
• Ik voel me veel zelfverzekerder en raak minder snel van de kaart door meningen of oordelen van anderen
• Contacten verlopen soepeler

• Veel vaker doe ik waar ik van binnen JA bij voel – ook wanneer mijn hoofd het nog niet helemaal begrijpt
• Ik ben me ervan bewust wanneer ik om bevestiging vraag – vaak ben ik dan disconnected met mezelf en ben ik te aanwezig in mijn hoofd
• Ik heb me meer losgemaakt van mijn ouders en durf echt mijn eigen pad te bewandelen – zo heb ik bijvoorbeeld de stap genomen de praktijk zelfstandig voort te zetten, waar ik die startte met mijn moeder
• Het heeft mogelijk gemaakt dat ik de stap heb gezet naar wonen in Amsterdam – wat ik eerder niet zag gebeuren, wat eerder te groots voelde..
• In relaties stelde ik me altijd heel afhankelijk op. Nu heb ik een relatie, waarin ik ontzettend veel leer / ontdek, een diepe connectie ervaar en ik me steeds meer onafhankelijk voel.

Ik kies nu voor liefde in plaats van angst, vertrouwen in plaats van wantrouwen, loslaten in plaats van controleren & wauw, dat heeft veel ruimte gemaakt voor wondertjes, uh zeg maar: wonderen!

Inhoud van het programma

 

Elementen van:

~ Familieopstellingen ||
Helende meditaties / visualisaties
~ Lichaamsbewustzijn ||
Beweging / dans / movement
~ Mindset / Law of Attraction
~ Inner work ||
Healing / energy work

4 online modules met theorie en opdrachten

 

1 x 1:1 online sessie

 

4 x LIVE sessie via Instagram of ZOOM,
waarin jullie vragen worden beantwoord,
we samen mediteren en nog veel anders:)

 

Onbeperkt toegang tot de online community, waarin jij support krijgt en
waar ervaringen, inspiratie en tips worden gedeeld

 

Bonus: dance partyyy

 

Ervaringen van anderen

“Voor de sessie voelde ik me goed. Ik keek erg uit naar de sessie met Milou, juist om patronen die me zo dwars kunnen zitten, eens op een andere manier aan het licht te laten brengen.

Tijdens de sessie had Milou een enorm fijne rust en energie. Gevoelsmatig kon ik hier helemaal in mee bewegen, wat voor mijn gevoel van grote waarde is! De sessie heeft me tot mooie inzichten geleid, waar ik zeker weer wat mee kan.

Gelijk na de sessie viel er een enorme deken van vermoeidheid over me heen. Ik kon niet anders dan liggen en slapen. Ook al was ik ineens helemaal gesloopt, het voelde fijn; alsof er duidelijk op energetisch vlak van alles in beweging is gezet.

Mijn ervaring bij Praktijk Lukkie in een paar woorden: ik voelde een hele fijne warmte en ik voelde me gehoord en gezien door Milou.

Naar mijn idee heb ik niets gemist tijdens / rondom de sessie. Mooi om te mogen ervaren dat een opstelling ook zo goed werkt online. Ik kon alles heel goed volgen, alsof ik bij Milou aan tafel zat.”

Aleid Collaris

“De familieopstelling was fijn, maar ook tegelijkertijd indrukwekkend wat er uit zo’n sessie kan komen. Een nieuw perspectief.

Naderhand voelde ik meer focus op mezelf en m’n innerlijke kind i.p.v. op familieleden. Er is een manier om familieleden lief te hebben, maar de band toch wat ‘losser’ te maken.

Wat het me gebracht heeft: een nieuw perspectief en inzicht, verruiming van blik & diepgang in wat er ‘onder water’ speelt”

Fieke

“Voor de sessie was ik een beetje zenuwachtig. Ik had wel een beetje een idee over hoe het zou gaan, maar verder ben ik er redelijk vrij open in gegaan. Milou stelde mij op mijn gemak door eerst even te kletsen en uitleg te geven over de sessie.

De sessie/familieopstelling was echt mega waardevol. Wat er tijdens de sessie naar voren is gekomen naar aanleiding van mijn hulpvraag had ik nooit zelf kunnen achterhalen. Het was zo bijzonder, emotioneel en zo mooi. We hebben eerst een visualisatie gedaan en vervolgens hebben we gewerkt met de poppetjes. De poppetjes vond ik persoonlijk heel prettig, want dat maakt het wat meer tastbaar en zichtbaar.

Na de opstelling/sessie voelde ik me rustig en licht, alsof er een last van mijn schouder was gevallen. Daarnaast heeft het me ook ontzettend veel inzicht gegeven in de situatie waardoor ik beter begrijp waarom ik op een bepaalde manier heb gehandeld. Heel prettig dat je naderhand ook contact hebt opgenomen met een soort van nacheck hoe het gaat en of ik nog vragen had.

Mijn ervaring van de sessie bij Lukkie in een paar woorden: Magisch, waardevol, inzicht, bewustwording, rust, begrip.”

Sophie

Ben jij er een van de deelnemers?!

Veelgestelde vragen

Voor wie is het geschikt?

Voor personen die willen voelen goed genoeg te zijn, meer verdieping zoeken in hun leven en bewuster, authentieker willen leven.

Bewustwording van je onderbewustzijn en op een systemische wijze kijken naar jezelf geeft veel inzicht en beweging, op persoonlijk en ook op zakelijk vlak. Je bent “je eigen instrument” en bent de belangrijkste persoon in jouw leven / werk / praktijk / bedrijf, daarom is dit programma geschikt voor zowel niet-ondernemers als ondernemers. 

Hoelang is alles beschikbaar?

De modules en de community zijn onbeperkt beschikbaar:) de 1:1 sessies vallen binnen de 2 maanden.

Hoeveel tijd ben je ongeveer bezig met een module?

Het programma duurt 2 maanden.

Hoeveel tijd je er per week mee bezig bent, is afhankelijk per persoon en per module.

Voor iedere module heb je sowieso 2 weken de tijd.

Wat kan ik verwachten in de community?

De community is een inspiratieplek die ik intuïtief ga inzetten.

Jullie kunnen in de community terecht met al jullie vragen, die ik iedere week zal beantwoorden:) daarnaast delen we ervaringen en tips en wie weet wat leuke challenges!

Hoe kan ik me aanmelden en hoe werkt het met betalen?

Je aanmelden doe je door mij een mailtje of berichtje te sturen.

Wat betreft de betaling: ik stuur je na de bevestiging van jouw aanmelding een factuur:)

Ik werk liever 1:1. Kan dat ook?

Je kan ervoor kiezen het programma individueel te volgen:) een Transformational journey is geschikt voor jou als je meer de diepgang in wil! Daarin werken we namelijk puur 1:1 aan jouw specifieke vragen en verlangens.

milou van toor