Lukkie me!

Zit je in een situatie waar je last van hebt, waarin je van alles hebt geprobeerd om verandering te krijgen, tot nu toe nog steeds zonder resultaat? Ben je toe aan inzicht, groei en ontspanning?

Bij Lukkie werken we vanuit de vraag die jij hebt, vanuit dat waar jij tegenaan loopt (bijvoorbeeld: “Hoe kan ik omgaan met …, hoe kan ik tot mijn gevoel komen, wat helpt me zekerder te zijn van mezelf?”). We ontdekken wat een verandering nu in de weg staat, welke behoefte onder jouw huidige gedrag ligt en we werken naar daar waar jij naartoe wil.

Tijdens Lukkie me wordt gewerkt met meditaties, individuele oefeningen en (familie)opstellingen. Een uitbreiding met een massage is ook mogelijk.

Meer informatie is te lezen onder de kopjes “Opstellingen” en “Vlindermassage”.

 

Milou haar missie (en passie!) is mensen in verbinding brengen met zichzelf en met elkaar. Dat doet zij door middel van systemisch werk en massage. Milou is ontzettend kundig in het opstellen en systemisch kijken. Zij weet je met haar coaching bijzondere inzichten te geven, waarmee je zeker de verbinding weer zult voelen! Zowel Milou als dit werk is een aanrader!

Ik heb de familie-opstelling als heel erg helpend ervaren. Het gaf veel inzicht en heeft me geholpen een aantal persoonlijke vragen te beantwoorden.

Dankjewel Milou! Ik vond jouw rustige, open en empathische houding ontzettend prettig.

Meer weten of contact?

Wil je meer weten hierover of wat het voor jou kan betekenen?