Best vaak verdwaalde ik in gedachten, dromend van fijne en leuke dingen of verzandend in minder stimulerende en energievretende gedachten.

Hoe ga jij om met veel gedachten en overtuigingen?

Ik realiseer me steeds meer dat gedachten meestal uit angst ontstaan en dat daaronder iets zit wat gezien/gehoord wil worden. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je de behoefte aan veiligheid of duidelijkheid voelt, die je op dat moment niet ervaart / kan zijn ontstaan in een situatie op jongere leeftijd / …

Ben jij ook klaar met jezelf blokkeren door steeds maar in gedachten te verzinken en je hierdoor te laten leiden? Wil je hier, met ondersteuning en begeleiding, verandering in brengen, zodat je steeds meer vrijuit kan leven en meer de waarnemer wordt van jouw gedachten in plaats van dat je door je gedachten wordt geleid in het dagelijks leven?

Samen met jou ga ik op onderzoek naar de oorsprong van jouw belemmerende gedachten en maken we ruimte voor nieuwe energie en positieve overtuigingen.

Vraag je je af “wat kan dit voor mij betekenen en hoe ziet zo’n begeleiding eruit?” > je mag me altijd een berichtje sturen, mailen of bellen voor een kennismakingsgesprek .

#persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #familieopstellingen#systemischwerk #patronen #overtuigingen #stress #onrust#onderbewustzijn #bewustzijn #loslaten #heling #massage#energetischemassage #vlindermassage #blokkades #ontwikkelen#energie #beweging #verandering #body #mind #soul