Selecteer een pagina

Wow, als een droom zijn de meeste momenten samen zo mooi en fijn.

En toch ook écht waar.

Vorig jaar zomer in Portugal dacht ik nav een situatie “volgens mij is dit het moment om te voelen dat ik ‘alleen’ ook genoeg ben en het fijn heb, ook zonder aandacht van mannen”. Vervolgens sprak ik naar mezelf uit dat ik klaar was met de ja/nee connecties die me enorm in afhankelijkheidsgevoelens brachten & dat ik klaar was om ’the one’ te ontmoeten.

Een paar dagen later ontmoette ik hem ❤

Vanaf moment één samen voelde het als een soort van thuis, voelde ik hoe puur ik mezelf kon zijn zonder mezelf te veroordelen, hoe easy het samenzijn verliep en de vele support die we kregen van the universe. In en om mezelf was er ook iets wat zei dat het te mooi was om waar te zijn..

En toch zijn we na een dik jaar tot nu in connectie met elkaar.

“Oe wel moeilijk lijkt me, op zo’n afstand”. Yes, dat is het met momenten.. het liefste had ik Ishan ook veeel vaker en veel meer letterlijk dichtbij.

En toch voel ik dat niks voor niks is zoals het is. Het daagt mij bijvoorbeeld uit om ook in een relatie van en bij mezelf te blijven ipv mezelf totaal te verliezen in een ander.

‘Van en bij mezelf blijven’ door mezelf steeds meer te zien.
Door steeds meer naar mezelf te luisteren.
Door steeds meer mezelf te omarmen.

Stap voor stap, steeds ietsje meer.

Door te zien waar het is ontstaan, dat ik voel de aandacht van een ander zo nodig te hebben. Waar de angst vandaan komt om ‘niet goed genoeg te zijn’. Deze pijnen helen, om zo meer vrijuit te kunnen ontvangen en geven.

♡♡♡

Deze affirmaties, ook voor jou,

• Ik verdien liefde, iedere dag, zonder mijn best daarvoor te hoeven doen.

• Ik kies ervoor me vanaf NU nog meer te laten leiden door de stem van mn hart.

• Ik vervul mezelf met positieve en mooie gedachten die me ondersteunen, met liefde, in vertrouwen, naar mijn dromen toe.

♡♡♡

Het verlangen is daar, verzonden het universum in.
See it, believe it & it will happen, whatever it is!

Everything is always working out for me ~ and for you & you and me.

See you soon again ❤

by @inge_pieck_fotografie